Arsenal vs. Newcastle – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
L W W W W
  • Emirates Stadium
  • Početak: 24. veljača 21:00
Forma:
D W D W W
Arsenal
Poluvrijeme/kraj: 1/12.05
Newcastle
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se akcija u neizvjesnom engleskom Premiershipu, gdje će ovog vikenda snage u Londonu odmjeriti Arsenal i Newcastle.

Domaća momčad djelovala je moćno u posljednje vrijeme pod Mikelom Artetom, no izgubila je od Porta u Ligi prvaka u srijedu i tako pokazala da ima i ponešto slabosti. Protiv Newcastlea je pak doživjela kontroverzni neuspjeh u prvom dijelu sezone pa se sada želi pod svaku cijenu revanširati.

Arteta ne može računati na Gabriela Jesusa koji je ponovo ozlijeđen. No, krilni napadači Gabriel Martinelli i Bukayo Saka trebali bi biti spremni za ovu utakmicu. Eddie Nketiah nada se pak mjestu u središtu ofenzive, dok bi se prostora u prvih 11 moglo naći i za Leandra Trossarda.

Vezna pak linija u kojoj operira moćni Declan Rice imat će pregršt posla u ovoj utakmici, protiv suparnika koji igra vrlo čvrsto po cijelom terenu. Martin Odegaard trebao bi pak biti zadužen za dalekometne udarce, od kojih je jedan odsjeo u mreži Burnleyja prošli vikend.

Što se pak obrane tiče, tu Arteta ima mnogo problema na pozicijama bekova. Ozlijede su se uvukle u redove “topnika” pa će Jakub Kiwior ponovo prisilno igrati na bočnoj strani, a od Williama Salibe i Gabriela očekuje se da otklanjaju opasnost u samom kaznenom prostoru.

David Raya među vratnicama također će biti zaposlen, a njegov trener se nada boljim reakcijama od one kod pobjedničkog pogotka Porta tri dana ranije.

S druge strane, Newcastle pod Eddiejem Howeom nije tako impresivan kao što je bio prošle sezone. Nastup u teškoj grupi Lige prvaka iscrpio je momčad koja čini se nije u stanju ponovo se probiti među europsku elitu.

U Newcastleu ozljeda nikad ne nedostaje. Barem su se trenutno smanjile u obrani, gdje Howe može računati na svoje najbolje bekove, Kierana Trippiera i Dana Burna. Na poziciji stopera pak Fabian Schär zabija iznenađujuće često, što dovoljno govori o opasnostima koje prijete suparnicima nakon prekida.

Prema naprijed Alexander Isak ostaje najbolje rješenje na poziciji napadača, dok se navijači nadaju da bi do izražaja mogao doći i Anthony Gordon. No, na stadionu Emirates to sigurno neće ići glatko kao protiv osrednjih momčadi Premiershipa pa možemo reći da Newcastle čeka vrlo teška utakmica…

Prethodni dvoboji:
04.11.23 Newcastle1:0Arsenal PL
07.05.23 Newcastle0:2Arsenal PL
03.01.23 Arsenal0:0Newcastle PL
16.05.22 Newcastle2:0Arsenal PL
27.11.21 Arsenal2:0Newcastle PL

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Gabriel Jesus (ozljeda mišića), Partey T. (ozljeda mišića), Timber J. (ozljeda koljena), Tomiyasu T. (ozljeda zgloba), Zinčenko O. (ozljeda lista).

Newcastle: Anderson E. (ozljeda leđa), Joelinton (ozljeda bedra), Pope N. (ozljeda ramena), Targett M. (ozljeda zgloba), Tonali S. (suspenzija), Wilson C. (ozljeda mišića).

Arsenal zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog kvalitete igračkog kadra, što zbog tradicije, kladionice u Hrvatskoj odlučile su dati vrlo nizak tečaj na pobjedu Arsenala, do mjere da se ne isplati igrati čistu jedinicu.

Istina je da je Newcastle pobijedio “topnike” tijekom jeseni, a bio je tvrd orah i u prethodnim susretima. Međutim, posljednjih mjeseci izgubili su crno-bijeli čvrstinu u obrani i vjerujemo da ne mogu parirati domaćinu. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.05 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako Arsenal povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Od ostalog, vrijedi izdvojiti okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, na što možete dobiti 1.71 u kladionici 20bet. S obzirom na to da su prethodni dvoboji ovih suparnika bili prave rovovske bitke, teško je vjerovati da će se ovaj pretvoriti u golijadu.

Ako pak želite podebljati kvotu na “topnike”, postoje još dvije zanimljive opcije. Prva je oklada na hendikep F+2 iliti -1.5 na Arsenal, uz tečaj 1.97 u kladionici 22bet. To postaje dobitno ako Artetina momčad pobijedi s najmanje dva razlike. Alternativa tome je oklada da Arsenal zabija u oba poluvremena, uz kvotu 1.83.

Kladiti se možete i na kartone. Kvota je 2.00 da će sudac pokazati više od 4.5 kartona na utakmici, što je sasvim realan scenarij u utakmicama u kojima igraju Arsenal i Newcastle.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. Pa ćete tako dobiti 2.62 na gol Bukaya Sake, a 2.75 ako tipujete na Gabriela Martinellija. S druge strane, kvota je 3.60 na Alexandera Isaka, a 4.75 ako se odlučite za Anthonyja Gordona

U kladionici Germania bonus dobrodošlice ide do čak 1000 € i iskoristiv je na engleskom Premiershipu!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top