Dinamo vs. Betis – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
W W D W W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 22. veljača 18:45
Forma:
D L W D W
Dinamo
Manje od 2.5 gola1.71
Betis
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivne utakmice u Sevilli, Dinamo ovog četvrtka igra ključan okršaj nokaut faze Konferencijske lige, na svom stadionu protiv Betisa.

Momčad koju vodi Sergej Jakirović pokazuje mnogo slabosti u 2024. godini, no svoje najbolje lice čuvala je za Betis. Pobjeda na gostovanju usred Španjolske bila je odlična i zaslužuje respekt, ali posao još nije dovršen.

Kao i obično, bit će nužno još jedno odlično izdanje Brune Petkovića kako bi Dinamo preživio uzvrat i prošao dalje. Strijelac gola iz penala u prvoj utakmici uvijek svojim potezima može riješiti dvoboj, no trebat će mu i podrška suigrača.

Na krilnim pozicijama trebali bi igrati u ovoj utakmici Arber Hoxha i Takuro Kaneko, od kojih se očekuje da iskoriste bilo kakve slabosti koje Betis pokaže u tranziciji. Jakirović na raspolaganju ima i svoje mlade talente, poput Martina Baturine koji nije slučajno najvrjedniji igrač HNL-a.

Prilici se još nadaju Dario Špikić i Gabrijel Vidović, dok će mnogo izazova biti pred veznom linijom, u kojoj djeluju Josip Mišić i Marko Bulat. Obrana pak s Maximom Bernauerom postaje polako internacionalna i napokon djeluje solidno, s Ivanom Nevistićem koji ponovo ima prednost među vratnicama.

S druge strane, Betis u posljednje vrijeme djeluje ranjivo s Manuelom Pellegrinijem, što potvrđuje i poraz od Dinama u prethodnoj utakmici. U španjolskom prvenstvu momčad iz Andaluzije također se muči i teško zabija golove, a ovog četvrtka su joj nužni ako želi proći dalje.

Dinamova obrana najviše će morati paziti na Williana Josea, iskusnog centralnog napadača, dok kvalitetu definitivno ima i Nabil Fekir. Na krilnim pozicijama Abdessamad Ezzalzouli i Rodri pokušat će raditi nerede pa će mnogo posla imati i “modri” bekovi.

U sredini terena Joao Cardoso i William Carvalho zaduženi su da uspostave dominaciju gostiju u sredini terena, ali i za razbijanje Dinamovih napada. Za kraj, vrijedi još spomenuti Germana Pezzellu u stražnjoj liniji koji će svaki prekid pokušati iskoristiti za dolazak pred Nevistića.

U svakom slučaju, zahtjevna utakmica na Maksimiru za oba suparnika koja ostaje potpuno otvorena do samog kraja, unatoč Dinamovoj prednosti iz prvog dvoboja…

Prethodni dvoboji:
15.02.24 Betis0:1Dinamo EKL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Drmić J. (ozljeda mišića), Emreli M. (ozljeda mišića), Rog M. (ozljeda koljena), Stojković L. (ozljeda koljena), Šutalo B. (ozljeda gležnja).

Betis: Abner (ozljeda gležnja), Bartra M. (ozljeda Ahilove tetive), Isco (ozljeda koljena), Perez A. (ozljeda gležnja), Rodriguez G. (ozljeda gležnja).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za razliku od prve utakmice u kojoj su kladionice u Hrvatskoj davale značajnu prednost Betisu, u uzvratu bookmakeri predviđaju prilično izjednačenu utakmicu.

Mi pak vjerujemo da nas čeka prava rovovska bitka na travnjaku, u kojoj će Jakirović pokušati umrtviti igru i smanjiti manevarski prostor Andalužanima. To je mnogima uspjelo posljednjih tjedana, a moglo bi i Dinamu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.71 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada oba tima NE daju gol, uz kvotu 1.90, što postaje dobitno ako barem jedan golman očuva svoju mrežu netaknutom. Alternativa tome je oklada da gol NE pada u oba poluvremena, na što ćete dobiti tečaj 1.83 u kladionici 22bet.

Zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.13, što je scenarij koji definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici, u kojoj će Betis postajati sve nestrpljivi što se utakmica bude bližila kraju.

Kladiti se možete i na kornere. U kladionici bet365 kvota je čak 2.37 na više od 10.5 kornera, što je sasvim moguće u dvoboju u kojem jedna momčad očajnički pokušava zabiti, a druga se svim sredstvima brani.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.50 na gol Brune Petkovića, a čak 7.00 ako tipujete da će poentirati Arber Hoxha. S druge strane, kvote je 3.25 na pogodak Williana Josea, a 3.75 na Nabila Fekira.

Za kraj, spomenimo i kvotu 4.00 koju dobivate ako tipujete da će ovaj dvoboj otići u produžetak, što se nerijetko događa u Dinamovim utakmicama na ispadanje, čak i kad nosi prednost iz prve utakmice…

U kladionici CampoBet bonus na depozit do 500 € moguće je uzeti svaki tjedan, a iskoristiv je na nogometnim utakmicama!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top