Porto vs. Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Liga prvaka

Forma:
W L D W W
  • Estadio do Dragao
  • Početak: 21. veljača 21:00
Forma:
W W W W W
DOMAĆIN 5.30
Remi 3.70
GOST 1.71
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede u završnim utakmicama prvog kruga Lige prvaka posebno vrijedi izdvojiti dvoboj Porta i Arsenala, starih poznanika iz elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Ovi klubovi mnogo su puta međusobno igrali, a domaća momčad koju vodi Sergio Conceicao nada se pozitivnom rezultatu pred uzvrat u Londonu. No, Porto nešto slabije igra u portugalskom prvenstvu ove sezone, a nije dobro prošao niti u grupnoj fazi u dva dvoboja protiv Barcelone.

Svejedno, portugalski nogomet nije za podcjenjivanje, pogotovo kad klub u svojim redovima ima opasnog igrača poput Galena. Brazilac se proslavio dobrim igrama u grupnoj fazi i sad se želi dokazati kad je to najvažnije.

Njegov sunarodnjak Evanilson najefikasniji je u portugalskim redovima, dok Iranac Mehdi Taremi također donosi kvalitetu u ofenzivu. U sredini pak terena mladi Nico Gonzalez igra sve bolje, a važan je za momčad svakako i Kanađanin Stephen Eustáquio.

Što se obrane tiče, u redovima Porta i dalje nastupa veteran Pepe, a tu su još Wendell i Fabio Cardoso. Na golu pak Diogo Costa ima plan sačuvati svoju mrežu netaknutom, no to neće biti nimalo lako ove srijede.

S druge strane, Arsenal pod Mikelom Artetom djeluje prilično moćno posljednjih tjedana. Utrpao je 11 golova na posljednja dva gostovanja u Premiershipu, a slično namjerava napraviti i u Portugalu.

Ofenzivni dio momčadi “topnika” djeluje sve bolje. Gabriel Martinelli vrlo je opasan s lijeve strane, a Bukayo Saka s desne. U sredini pak djeluju Eddie Nketiah i Gabriel Jesus, a podrška još može biti brzonogi Belgijac Leandro Trossard.

Arteta u svojim redovima još ima Kaija Havertza, čovjeka koji je Chelseaju donio naslov prvaka Europe. Ne zaboravimo ni skupocjenog Declana Ricea koji igra sve bolje, dok se krasnim golovima u posljednje vrijeme ističe i Martin Odegaard.

Dobar je Arsenal i u obrani, s Gabrielom i Williamom Salibom kao stoperima, a David Raya sigurno neće biti nezaposlen na stadionu Dragao, no očekujemo da će imati manje posla od svog kolege na drugoj strani travnjaka…

Prethodni dvoboji:
09.03.10 Arsenal5:0Porto LP
17.02.10 Porto2:1Arsenal LP
10.12.08 Porto2:0Arsenal LP
30.09.08 Arsenal4:0Porto LP
06.12.06 Porto0:0Arsenal LP

Izostanci i ozljede:

Porto: Marcano I. (ozljeda koljena), Zaidu (ozljeda koljena).

Arsenal: Timber J. (ozljeda koljena).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, kladionice u Hrvatskoj u ovoj utakmici vide Arsenal kao jasnog favorita, što zbog ugleda londonskog kluba, što zbog trenutne forme.

Mi također vidimo “topnike” kao klasu za sebe. Kriza na početku kalendarske godine je prošla, a West Ham kojem je Artetina momčad utrpala 6 komada ništa nije slabiji od Porta. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Arsenala, uz koeficijent 1.71 u kladionici 20bet.

Očekujemo otvoreniji nogomet u ovom dvoboju osmine finala, nego u ostalima. Zato će neki igrači odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz kvotu 2.00 u kladionici bet365.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz tečaj 2.13. Tu je i oklada da gol pada u oba poluvremena, na što možete dobiti kvotu 1.82.

Ako pak želite dodatno podebljati tečaj na gostujuću momčad, postoje još dvije zanimljive opcije koje možete odigrati. Prva je oklada da Arsenal zabija gol u oba poluvremena, uz tečaj 2.75, dok ćete dobiti 2.60 ako uplatite poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Artetina momčad povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na kornere tiče, kvota je čak 2.20 na više od 9.5 kornera, što definitivno možemo zamisliti u utakmici dva ovako konkretna i ofenzivna suparnika.

Kladiti se možete i na strijelce. Tečaj je 3.40 da će zabiti Bukayo Saka, dok ćete dobiti 3.60 ako tipujete na Gabriela Martinellija. S druge strane, kvota je 4.75 na pogodaka Evanilsona, a 5.00 ako se odlučite za Galena.

Za kraj, spomenimo okladu da isti igrač zabija dva gola, uz koeficijent 3.32, što je sasvim realan scenarij u efikasnim utakmicama u kojima igra Arsenal…

U kladionici Germania bonus dobrodošlice do 1000 € iskoristiv je na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top