Napoli vs. Barcelona – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Liga prvaka

Forma:
D L W D L
  • Diego Armando Maradona
  • Početak: 21. veljača 21:00
Forma:
W D W W L
Napoli
Prvo poluvrijeme: X2.32
Barcelona
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Posljednjeg dana prvog kruga osmine finala Lige prvaka snage će u Napulju odmjeriti nogometaši Napolija i Barcelone.

Domaća momčad pod trenerom Walterom Mazzarrijem već se oprostila od obrane naslova prvaka Italije pa Liga prvaka ostaje jedino natjecanje u kojem može napraviti značajan uspjeh. No, igra nebesko plavih nije briljantna pa ostaje otvoreno pitanje imaju li ove sezone ono što je potrebno za europski uspjeh.

Najveći problem Napolija svakako je pad forme njegovih najvećih zvijezda. Viktor Osimhen zabija golove, no ni približno efikasno kao prošle sezone. Hviča Kvarachelia pak ne djeluje ni približno moćno kao i šampionskoj godini napuljskog kluba.

Mazzarri ima na raspolaganju i dva talijanska reprezentativca u napadu, Mattea Politana i Giacoma Raspadorija, željnih dokazivanja na velikoj sceni. U sredinu je pak doveden Šveđanin Jens Cajuste, no zasad ne pravi razliku na travnjaku.

Zato Franck Zambo Anguissa igra vrlo dobro na poziciji veznjaka, a tu je još Stanislav Lobotka koji bi mogao dobiti minutažu u ovoj važnoj europskoj utakmici. Što se obrane tiče, Giovanni di Lorenzo kao ofenzivni bek tu je definitivno najvažnija karika, a Alex Meret među vratnicama također će morati imati impresivnu večer, ako Napoli želi s pozitivnim rezultatom dočekati uzvrat.

S druge strane, Barcelona se pod trenerom Xavijem Hernandezom uglavnom muči u Španjolskoj, a nije djelovala pretjerano uvjerljivo niti u Europi. No, barem je ovaj put prošla u osminu finala Lige prvaka, za razliku od prošle sezone.

Mnogo je kvalitete u redovima Barcelone, no najbolji igrači nisu na svom vrhuncu. Robert Lewandowski i dalje zabija, ali ne kao u danima Bayerna. Ilkay Gündogan u sredini terena odrađuje pak dobar posao, no ni bližno onome što je radio u redovima Manchester Cityja.

Barceloni neke bitne igrače muče ozljede, poput Joao Felixa i Ferrana Torresa u napadu. Spreman je barem Pedri, što nije bio čest slučaj ove sezone, za utakmicu na vrućem gostovanju na stadionu Diego Armando Maradona, gdje suparnicima u ne tako dalekoj prošlosti nije bilo lako igrati…

Prethodni dvoboji:
24.02.22 Napoli2:4Barcelona LP
17.02.22 Barcelona1:1Napoli LP
08.08.20 Barcelona3:1Napoli LP
25.02.20 Napoli1:1Barcelona LP
10.08.19 Napoli0:4Barcelona PRI

Izostanci i ozljede:

Napoli: Zielinski P. (izvan kadra).

Barcelona: Alonso M. (ozljeda leđa), Balde A. (ozljeda mišića), Gavi (ozljeda koljena), Joao Felix (ozljeda gležnja), Roberto S. (ozljeda mišića), Torres F. (ozljeda koljena).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ovoj utakmici sportske kladionice nisu se mogle odlučiti tko ima veće izglede pobijediti pa daju jednake šanse Napoliju i Barceloni.

Mi se s tim slažemo i vjerujemo da nas čeka čvrst i oprezan nogomet, pogotovo u uvodnih 45 minuta. Nitko neće htjeti napraviti pogrešku koja bi kasnije mogla biti kobna, zbog čega je naša glavna preporuka oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 2.32 u kladionici 20bet.

Iako na utakmicama Katalonaca često pada mnogo pogodaka, ove srijede više će i jedni i drugi paziti na obranu, nego u utakmicama nacionalnih prvenstava. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, što ide uz kvotu 2.13.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti tečaj 1.98. Tu je i oklada da gol NE pada u oba poluvremena, što ide iz koeficijent 2.13.

Kladiti se možete i na točan rezultat. Pa ćete tako dobiti u kladionici Rabona kvotu 6.33 ako odigrate točan rezultat 1:1, dok je tečaj 13.00 na okladi na rezultat 0:0. Dobit ćete pak 11.00 na rezultat 1:0, a 10.00 ako odigrate rezultat 0:1.

Što se oklada na strijelce tiče, u bet365 kladionici čeka vas tečaj 2.75 na gol Roberta Lewandowskog, dok je 4.33 ako tipujete da će poentirati Raphinha. S druge strane, 2.25 je kvota na Viktora Osimhena, a 3.50 na Giacoma Raspadorija.

Za kraj, spomenimo i klađenje na kartone. Čak 7.50 dobit ćete ako odigrate da će Jens Cajuste dobiti prvi žuti karton na utakmici, kao najizgledniji u redovima domaćina…

U kladionici Rabona čak 200 € igrač može osvojiti skupljanjem sličica nogometaša Napolija i Barcelone!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top