Inter vs. Atletico – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Liga prvaka

Forma:
W W W W W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 20. veljača 21:00
Forma:
W L L D W
Inter
Manje od 2.5 gola1.72
Atletico
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Najjači dvoboj osmine finala Lige prvaka definitivno je onaj u kojem će snage odmjeriti Inter i Atletico, s prvom utakmicom na rasporedu ovog utorka u Milanu.

Domaća momčad pod vodstvom Simonea Inzaghija slomila je otpor Juventusa u talijanskom prvenstvu i sigurno grabi prema tituli. Sada se može u potpunosti posvetiti nokaut fazi elitnog klupskog europskog natjecanja, u kojem je prošle godine igrala u finalu.

Inter je pred teškim ispitom, no ima igru koja daje rezultate posljednjih tjedana. Tu važnu ulogu igra Lautaro Martinez u napadu, vrlo raspoložen ove sezone. Marcus Thuram doveden je pak kao pojačanje u ofenzivu i pokazao se kao pun pogodak, a tu je i iskusni Henrik Mhitarjan koji vrlo dobro koristi vlastitu minutažu.

U sredini terena pak već nekoliko godina suvereno vlada Hakan Calhanoglu, jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Pomoć mu je Nicola Barella, a tu je i mladi Davide Frattesi koji dobiva sve više prilika kod Inzaghija.

Braniči Denzel Dumfries i Benjamin Pavard također mogu napraviti razliku prema naprijed, dok Steven de Vrij odrađuje vrlo dobar posao na poziciji stopera. Na golu se pak Yann Sommer pokazao kao odlično pojačanje i u potpunosti opravdava povjerenje svog trenera.

S druge strane, Atletico pod Diegom Simeoneom ove sezone igra s promjenjivim uspjehom. Na trenutke djeluje moćno na travnjaku, a onda doživi neuspjeh kad se najmanje nadamo.

U Ligi prvaka definitivno očekujemo da će Atletico u 2024. godini biti tvrd orah. Antoine Griezmann odlično igra u napadu, a ozljede Alvara Morate ne bi trebala previše poremetiti igru crveno-bijelih, jer tu je Memphis Depay.

Impresivan je Brazilac Samuel Lino, jedno od ugodnijih otkrića ove sezone, a ne zaboravimo ni moćnog ofenzivnog braniča Marija Hermosa. Svoju minutažu pametno koristi i Angel Correa, a u sredini terena najvažniji igrač polako postaje Marcos Llorente, dok prljavi dio posla odrađuje Rodrigo De Paul.

Obrana Atletica u kojoj vlada Jose Maria Gimenez na dobrom je pak glasu, zbog čega na stadionu Giuseppe Meazza možemo očekivati tvrdu utakmicu u kojoj bi nijanse mogle odlučivati…

Prethodni dvoboji:
11.08.18 Atletico0:1Inter ICC
27.08.10 Inter0:2Atletico SC

Izostanci i ozljede:

Inter: Acerbi F. (ozljeda lista), Cuadrado J. (ozljeda Ahilove tetive), Sensi S. (izvan kadra).

Atletico: Azpilicueta C. (ozljeda koljena), Gabriel Paulista (ozljeda mišića), Lemar T. (ozljeda Ahilove tetive), Morata A. (ozljeda koljena), Vitolo (ozljeda koljena).

Inter zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prema očekivanju, online kladionice u ovom europskom derbiju prednost daju Interu, što zbog impresivne forme, što zbog prošlogodišnjih rezultata.

Mi pak vjerujemo da nas čeka prava rovovska bitka na Giuseppe Meazza stadionu. Atletico je ove sezone pokazao da najbolje igra protiv najjačih i čvrsto će se postaviti u Milanu. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, što ide uz kvotu 1.72 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla uzeti u obzir i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da gol NE pada u oba poluvremena, što ide uz koeficijent 1.85. Neki će se odlučiti i za opciju prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz tečaj 2.15.

Ako pak vjerujete da je domaćin ipak prejak za Atletico, bet365 nudi dvije zanimljive opcije koje možete odigrati. Prva je oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 2.87, što postaje dobitno ako Inter povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju. Možete odigrati i da Inter pobjeđuje bez primljenog gola, što ide uz koeficijent 2.75.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit će 2.62 na Lautara Martineza, a ista je kvota i na Marcusa Thurama. S druge strane, kvota je 4.75 na gol Antoinea Griezmanna, a čak 5.50 ako tipujete na Memphisa Depaya.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Intera i Atletica bit će još lakše ocijeniti jednom kad započne derbi. Oklade na ishod utakmice, broj kornera i tko će sljedeći zabiti mogle bi uživo ponuditi odlične opcije za igru. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u utorak navečer i reagirajte čim se pojavi kvota za koju ste sigurni da prolazi…

U kladionici bet365 igrači odmah mogu uzeti 50 €, a kasnije još pregršt besplatnih oklada za Ligu prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top