PSV vs. Borussia D. – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Liga prvaka

Forma:
W W D W L
  • Philips Stadium
  • Početak: 20. veljača 21:00
Forma:
D W D W W
PSV
Dvoznak: 2X1.72
Borussia D.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Drugi tjedan osmine finala Lige prvaka započinje ovog utorka, s dvobojem u kojem će snage odmjeriti PSV i Borussia u Eindhovenu.

Domaća momčad pod trenerom Peterom Boszom briljira u nizozemskom prvenstvu ove sezone, a uspjela se probiti i među 16 najboljih momčadi Europe. Sada sanja o plasmanu u četvrtfinale, baš kao u svojim najboljim danima.

PSV uspješnu sezonu može zahvaliti odličnoj igri u ofenzivi. Iskusni Luuk de Jong trpa golove iz tjedna u tjedan, a Johan Bakayoko briljira kao krilni napadač i definitivno će ga već sljedećih ljeta pokušati zgrabiti neki od bogatih europskih klubova.

Noah Lang također daje pristojan doprinos igri nizozemske momčadi, a tu je i mladi Amerikanac Ricardo Pepi, još jedan važan ofenzivac u koncepciji trenera Bosza.

U sredini terena Joey Veerman igra vrlo važnu ulogu, a tu je i Guus Til koji je upravo ove sezone došao u top formu. Malik Tillman još je jedno vrijedno pojačanje iz SAD-a, dok iskusni Andre Ramalho odrađuje odličan posao u obrani. Zato Walter Benitez među vratnicama u većini utakmica prima manje golova od suparnika, a nada se to ponoviti i ovog utorka.

S druge strane, Borussia Dortmund pod trenerom Edinom Terzićem ugodno je iznenadila svojim nastupima tijekom jeseni, kada je u “grupi smrti” osvojila prvo mjesto, ispred PSG-a, Milana i Newcastlea.

Sada žuto-crni žele dokazati da to nije bila slučajnost. Klub se tijekom zime pojačao Jadonom Sanchom koji je odmah dobio mjesto na travnjaku, dok u napadu impresivan posao odrađuje reprezentativni napadač Niclas Füllkrug.

Samopouzdanje je visoko Sebastianu Halleru koji je odveo Obalu Bjelokosti do titule na Afričkom kupu nacija, dok je vezna linija krcata iskustvom. Emre Can i Marcel Sabitzer svima su poznata imena, a Julian Brandt još jedan je bitan igrač dok Borussia gradi svoju igru.

Dodajmo im iskusnog Marca Reusa pa postaje jasno da na Philips stadionu Borussia neće isključivo braniti neriješen rezultat protiv motiviranog domaćina…

Prethodni dvoboji:
07.01.17 Borussia Dortmund4:1PSV PRI
22.10.02 Borussia Dortmund1:1PSV LP
02.10.02 PSV1:3Borussia Dortmund LP

Izostanci i ozljede:

PSV: Lang N. (ozljeda mišića).

Borussia Dortmund: Adeyemi K. (ozljeda mišića), Duranville J. (ozljeda bedra), Haller S. (ozljeda gležnja), Nmecha F. (ozljeda kuka).

PSV zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bio slučaj i tijekom jeseni, kladionice u Hrvatskoj favoriziraju PSV Eindhoven na domaćem terenu, čak i protiv Borussije Dortmund koja je više pokazala tijekom jeseni.

Mi se s tim ne slažemo i vjerujemo da će žuto-crni u utorak biti u najmanju ruku potpuno ravnopravan protivnik. Terzićeva momčad ne samo što ima mnogo kvalitete, već i igrače koji mogu odigrati taktički zrelo, zbog čega je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Borussiju, uz kvotu 1.72 u kladionici 22bet.

Iako se radi o vrlo efikasnim ekipama, ulog u ovom dvoboju je velik. Zato ne možemo očekivati kišu pogodaka, već čvrstu stratešku utakmicu. Zbog toga će mnogi poželjeti odigrati i na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete dobiti 2.32 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada da gol NE pada u oba poluvremena, uz tečaj 2.30, a alternativa time je koeficijent 2.02 kojeg ćete dobiti na okladi da više golova pada u drugom poluvremenu, nego u prvom.

Spomenimo i kombinacijske oklade, vrlo popularne u Hrvatskoj. Izdvajamo X2 na Borussiju Dortmund uz manje od 3.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent 2.52, što je sasvim realan scenarij.

Što se klađenje na strijelce tiče, u kladionici bet365 dobit ćete 3.20 na Niclasu Füllkrugu, a 4.00 ako tipujete da će poentirati Jadon Sancho. S druge strane, kvota je 2.50 na gol Luuka de Jonga, a 2.87 ako se odlučite za Ricarda Pepija.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.50, što se uvijek može dogoditi kad započnu utakmice na ispadanje u Ligi prvaka, u kojima se u obrani ništa ne prepušta slučaju…

U kladionici 22bet bonus dobrodošlice do 122 € iskoristiv je na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top