Urugvaj vs. Južna Koreja – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Urugvaj
Forma:
W L W D W
  • Education City Stadium
  • Početak: 24. studeni 14:00
Južna Koreja
Forma:
W W D L W
DOMAĆIN 1.79
Remi 3.46
GOST 4.78
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Posljednja grupa H Svjetskog prvenstva u Kataru napokon započinje s akcijom ovog četvrtka, a vrlo zanimljiv dvoboju u Al Rayyanu će odigrati Urugvaj i Južna Koreja.

Kao dvostruki osvajač svjetske nogometne smotre, Urugvaj uvijek s mnogo ambicija dolazi na SP, a tako je i ovaj put, pod izbornikom Diegom Alonsom.

U momčadi više nema legendi poput Diega Forlana, a Luis Suarez i Edinson Cavani sada su veterani, no pojavilo se nekoliko novih, uzbudljivih talenata koje jedva čekamo vidjeti u akciji.

Prije svega govorimo o Federicu Valverdeu, koji se pokazao kao jedan od ključnih igrača Real Madrida, a s “kraljevskim klubom” već je osvojio Ligu prvaka i želi u istoj godini do još jednog prestižnog trofeja, što bi za Urugvaj bio podvig za pamćenje.

Ne zaboravimo ni Darwina Núñeza, skupocjeno pojačanje Liverpoola, koji igra sve bolje posljednjih tjedana i čini se da je spreman trpati golove na svjetskoj nogometnoj smotri te biti jedan od kandidata za titulu najboljeg strijelca.

Urugvaj ima još nekoliko zvučnih imena u sredini terena, poput Mattiasa Vecina i Lucasa Torreire, a sjajna vijest za ovu reprezentaciju je oporavak Rolanda Arauja u zadnjoj liniji, u kojoj još uvijek za mjesto u udarnih 11 pretendira veteran Diego Godin, kao i njegov nasljednik u Atleticu Jose Maria Gimenez.

Dodajmo im još Fernanda Musleru među vratnicama i dobivamo jednu vrlo kvalitetnu momčad, protiv koje nikome neće biti lako igrati na ovom turniru.

A Južna Koreja se još s nostalgijom sjeća polufinala SP-a u kojem je igrala kada je bila domaćin turnira 2002. godine, no od izbornika Paula Benta i njegovih nogometaša previše je tražiti ponavljanje takvog uspjeha.

Ipak, sada Korejci imaju u svojim redovima jednog od najboljih svjetskih nogometaša, Heung-Min Sona, koji je doduše zaradio frakturu kosti lica u dvoboju Tottenhama i Marseillea u Ligi prvaka pa je pitanje hoće li zaigrati u ovoj utakmici.

Napadač Wolverhamptona Hee-Chan Hwang i branič Napolija Min-Jae Kim još su dva nogometaša vrhunske klase, dok će ostali morati mnogo raditi na travnjaku, kako bi njihova reprezentacija izborila pozitivan rezultat na tri utakmice grupne faze, uključujući i ovu na stadionu Education City

Prethodni dvoboji:
08.06.18 Južna Koreja2:1Urugvaj PRI
05.06.14 Južna Koreja0:1Urugvaj PRI
19.06.10 Urugvaj2:1Južna Koreja SP
10.09.07 Južna Koreja0:2Urugvaj PRI
19.10.03 Južna Koreja0:2Urugvaj PRI

Izostanci i ozljede:

Urugvaj: Mauro Arambarri (ozljeda koljena).

Južna Koreja: Jin-su Kim (ozljeda stražnje lože), Heung-min Son (fraktura kosti lica).

Urugvaj zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Koreja reprezentacija koju se definitivno ne isplati podcjenjivati, što je prije četiri godine osjetila Njemačka na svojoj koži, no u ovom dvoboju kvaliteta je u potpunosti na strani Urugvajaca.

Čak i ako ozlijeđeni Heung-min Son istrči na travnjak, Valverde, Suarez i suigrači imaju sve što je potrebno kako bi osigurali pozitivan rezultat za svoju reprezentaciju, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Urugvaja, uz kvotu 1.79 koju nudi kladionica 22bet.

Radi se o dvoboju u kojem možemo zamisliti pregršt golova, jer obje momčadi imaju više potencijala prema naprijed, nego prema nazad. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz primamljivu kvotu 2.40.

Ako ste pak uvjereni u dominaciju Urugvaja kroz svih 90 minuta, postoje dvije atraktivne opcije. Prva je oklada da Urugvaj zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 3.40 koju nudi bet365, a tu je naravno i oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 2.87, što znači da Urugvajci moraju povesti u prvih 45 minuta i zatim mirno posao privesti kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete koeficijent 3.00 ako zabije Luis Suarez, dok je kvota 3.50 da će poentirati Darwin Nunez. Na gol Hee-Chang Hwanga tečaj je čak 6.00.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer kakav je odnos snaga između Urugvaja i Južne Koreje postat će jasnije kad akcija započne na travnjaku. Gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu 2.00 u darežljivim kladionicama jedan je smjer u kojem se isplati krenuti, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top