Brazil vs. Srbija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Brazil
Forma:
W W W W W
  • Lusail
  • Početak: 24. studeni 20:00
Srbija
Forma:
W W D W W
Brazil
Više od 2.5 gola1.80
Srbija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Jedna od najzanimljivijih utakmica prvog kruga grupne faze Svjetskog prvenstva igra se ovog četvrtka u Lusailu, gdje će snage odmjeriti Brazil i Srbija.

Brazilska nogometna reprezentacija predvođena izbornikom Titeom po svim kladionicama prvi je favorit natjecanja, ali bila je u krugu onih od kojih se očekivalo najviše i na prethodnim turnirima pa svejedno čeka na titulu još od 2002. godine.

Sada Brazil ponovo ima momčad krcatu zvijezdama, među kojima središnje mjesto zauzima Neymar, spreman zablistati u Kataru i tako potvrditi da spada u krug najboljih nogometaša današnjice.

No, Tite zapravo ima na raspolaganju pregršt superzvijezda, uključujući skupocjenog Anthonyja iz Manchester Uniteda, kao i Viniciusa Juniora iz Reala, koji dolazi pun samopouzdanja dodati Svjetsko prvenstvo u svoju kolekciju trofeja.

Tu su još Raphinha, Richarlison, Gabriel Jesus i Rodrygo pa je jasno da Brazil ima najuzbudljivije napadačke opcije na SP-u, dok ni vezna linija nije ništa slabija, s Casemirom, Fabinhom i Brunom Guimarãesom kao okosnicom.

Ostaje pitanje koliko je dobra obrana Brazila, u kojoj ima mnogo igrača na pragu četrdesete, poput Thiaga Silve i Danija Alvesa, no tu je i opasni Eder Militão, kao i Alisson među vratnicama pa Brazil s pravom očekuje vrhunske rezultate na ovoj svjetskoj nogometnoj smotri, no kvalitetu će morati prije svega potvrditi na travnjaku.

S druge strane, Srbija pod izbornikom Draganom Stojkovićem ima reprezentaciju koja se probila na SP u velikom stilu, pobjedom protiv Portugala u gostima u posljednjem kolu europskih kvalifikacija.

Uspjeh srpske izabrane vrste nije slučajan, jer ima pregršt kvalitetnih mladih i iskusnih nogometaša, od kojih svakako vrijedi izdvojiti Dušana Vlahovića i Sergeja Milinkovića-Savića, koji spadaju među najbolje nogometaše talijanske Serie A.

Za Stojkovića je najveći problem što Aleksandar Mitrović ima problema s ozljedom gležnja i nije sigurno hoće li biti potpuno fit za ovaj dvoboj, a njegovi golovi itekako bi dobro došli Srbiji protiv Brazila.

No, tu su još brojni kvalitetni nogometaši, poput Dušana Tadića, Filipa Kostića i Luke Jovića pa Srbija s pravom cilja na prolazak ove skupine, u čemu bi joj mnogo pomogao pozitivan rezultat na stadionu Lusail Iconic, protiv jednog od favorita natjecanja…

Prethodni dvoboji:
19.06.18 Srbija0:2Brazil SP
12.09.14 Brazil1:0Srbija PRI

Izostanci i ozljede:

Brazil: Arthur Melo (ozljeda mišića), Diego Carlos (ozljeda zgloba).

Srbija: Miloš Veljković (ozljeda Ahilove tetive), Saša Lukić (ozljeda lista), Aleksandar Mitrović (ozljeda gležnja).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uzbudljivi dvoboj Brazila i Srbije ne bi smio razočarati ovog četvrtka. Obje momčadi imaju fantastična napadačka rješenja pa možemo očekivati vatromet kad jednom akcija krene s centra.

Mi vjerujemo da u ovoj utakmici golovi nikako ne bi smjeli izostati, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.80 koju nudi kladionica bet365.

Po istoj logici ima smisla odigrati i okladu oba tima daju gol, uz primamljivu kvotu 2.10 koju nudi kladionica 20bet, što znači da obje ekipe moraju poentirati. Zanimljivo, na gol Srbije dobit ćete čak 1.80 u Raboni, što je još jedan smjer u kojem možete krenuti u ovoj utakmici.

Ako ste pak uvjereni u dominaciju Brazilaca, možete odigrati da Brazil zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.20, a tu je i dobro nam poznata oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 2.10, što znači da Neymar i suigrači moraju povesti u prvih 45 minuta i pobijediti na utakmici.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete na gol Neymara kvotu 2.20, a 4.50 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Viniciusa Juniora kvota je 3.00, a ako zabije Dušan Vlahović zgrabit ćete koeficijent 4.00.

Za kraj, spomenimo i dosuđen penal, uz kvotu 2.62, što nikog ne bi iznenadilo u ovoj utakmici, a nije nemoguć ni autogol kojeg sve češće viđamo na reprezentativnim utakmicama, za koji vam kladionica 22bet nudi koeficijent čak 11.00 da će se dogoditi baš ovog četvrtka u Lusailu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top