Švicarska vs. Kamerun – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Švicarska
Forma:
W W W L L
  • Al Janoub
  • Početak: 24. studeni 11:00
Kamerun
Forma:
D L L W L
DOMAĆIN 1.74
Remi 3.52
GOST 5.05
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ranom terminu posljednjeg dana prvog kruga Svjetskog prvenstva u Al Wakrahu igraju reprezentacije Švicarske i Kameruna.

Radi se o grupi G u kojoj još nastupaju Brazil i Srbija pa je sasvim jasno zašto švicarski izbornik Murat Yakin itekako priželjkuje pobjedu na otvaranju turnira, na koji njegova reprezentacija dolazi puna samopouzdanja, nakon što je iz natjecanja eliminirala Italiju.

Švicarci su već dugo u vrhu europskog nogometa, a da se radi o zaista ozbiljnoj reprezentaciji potvrđuje i njihovog podvig s prethodnog Europskog prvenstva, na kojem su izbacili Francuze te zatim ispali tek nakon penala od Španjolske.

Haris Seferović bio je jedan od junaka te pobjede protiv francuskih zvijezda, a igrao je u tom dvoboju i Josip Drmić, koji je u međuvremenu završio na klupi Dinama i nije dobio poziv za SP u Kataru.

No, tu je Breel Embolo, sjajni ofenzivac koji definitivno predstavlja najveću opasnost već godinama u švicarskim redovima, a sada je dobio još jednog korisnog napadača kao podršku, a to je mladi Noah Okafor, kojeg smo upoznali u dvobojima Salzburga i Dinama.

Dobra vijest za izbornika Yakina svakako je i uspon forme Granita Xhake, koji je neizostavan u redovima ovogodišnjeg sjajnog Arsenala, a u Švicarskoj je dobio čast biti kapetan reprezentacije.

Dodajmo tome Manuela Akanjija i Nicu Elvedija u zadnjoj liniji, kao i Yana Sommera među vratnicama pa dobivamo jednu vrlo dobru momčad koja bi mogla i na ovom turniru zagorčati život favoritima.

S druge strane, Kamerun pod izbornikom Rigobertom Songom daleko je od slavnih dana Rogera Mille i Samuela Eto’oa, a plasman na SP zapravo je velik uspjeh ove generacije, koja trenutno i ne spada među najbolje afričke reprezentacije.

Ipak, Andre Onana među vratnicama, kao i sjajni Napolijev defenzivni veznjak Frank Anguissa podižu kvalitetu ove momčadi na pristojnu razinu, a tu je i Bayernov zlatni džoker Eric Maxim Choupo-Moting, koji uvijek može poentirati ako mu protivnik da previše prostora.

Kamerun se uzda i u svog iskusnog kapetana u napadu, Vincenta Aboubakara, a na visokoj cijeni je i Bryan Mbeumo pa nitko ne smije podcjenjivati ovu reprezentaciju, koja se nada otići kući s barem nekoliko osvojenih bodova na ovom turniru, uključujući i bodove koje se dijele na stadionu Al Janoub ove srijede…

Prethodni dvoboji:
Švicarska-nikad dosad igrali-Kamerun

Izostanci i ozljede:

Švicarska: Yann Sommer (ozljeda gležnja).

Kamerun: nema značajnih izostanaka.

Švicarska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da su Kamerunci oduševljavali svojim nastupima na Svjetskom prvenstvu u nekoliko navrata, uključujući i 1990. godinu s Rogerom Millom, no njihovi najbolji dani ipak su daleka prošlost. S druge strane, Švicarska je uspješno pomladila reprezentaciju i zadržala one najbolje od starijih, što bi trebala biti prevaga u ovoj utakmici.

Izbornik Murat Yakin ima momčad koja posjeduje sve što je potrebno da strpljivom igrom slomi afričkog protivnika u ovoj utakmici, a mi vjerujemo da će se to zaista i dogoditi. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Švicarske, uz koeficijent 1.74 kojeg nudi kladionica 22bet.

Za one koji žele pojačati tečaj na trijumf Xhake i društva, tu je koeficijent 2.43 kojeg nudi 20bet na pobjedu Švicarske bez primljenog pogotka, što nije nemoguće da se ostvari u ovoj utakmici.

Što se pak efikasnosti na travnjaku tiče, očekujemo čvrstu utakmicu u kojoj napadači neće moći doći do pretjeranog izražaja i svaka iskorištena šansa će zlata vrijediti. Zbog toga će mnogi poželjeti odigrati i kombinacijsku okladu 1X na Švicarsku uz manje od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti primamljivu kvotu 1.85.

Atraktivno djeluje i kvota 3.25 u bet365 da će Švicarska zabiti gol u oba poluvremena, a postoji i umjerena opcije ove oklade, 2.07 na okladu da će na bilo kojoj strani gol pasti u oba poluvremena.

Za kraj, tu je još oklada na dosuđeni penal, uz primamljivu kvotu 3.20, što je uvijek moguće kad igraju braniči afričkih reprezentacija, no sjajni Onana na golu tada bi mogao doći na svoje pa od velikih kvota ona 17.00 da će Švicarska promašiti penal najviše ima smisla…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top