Belgija vs. Kanada – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Belgija
Forma:
L W W D W
  • Ahmad Bin Ali
  • Početak: 23. studeni 20:00
Kanada
Forma:
D L W L W
Belgija
Poluvrijeme/kraj: 1/12.10
Kanada
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede započinje još jedno Svjetsko prvenstvo za belgijsku nogometnu reprezentaciju, koja kao nositelj otvara turnir u dvoboju protiv Kanade.

Izbornik Roberto Martinez pokušat će zlatnu belgijsku generaciju gurnuti prema uspjehu koji joj oduvijek nedostaje, a to je plasman u finale Svjetskog prvenstva, četiri godine nakon osvojene bronce u Rusiji.

Mnogi nositelji belgijske igre sada su ipak pomalo ostarjeli pa Eden Hazard više ne predstavlja svjetsku klasu, a i Romelu Lukaku muku muči s ozljedama ove jeseni pa je pitanje koliko će biti koristan svojoj selekciji.

Međutim, Belgija ima Kevina de Bruynea, koji je sigurno jedan od najboljih veznjaka današnjice, a tu je i Yuri Tielemans, još jedan briljantan igrač sredine terena koji besprijekorno obavlja i ofenzivne i defenzivne zadatke.

Martinez je dobio veliko pojačanje u Leandru Trossardu, napadaču Brightona koji je ove sezone zabio tri komada Liverpoolu, a poentirao je i protiv mnogih drugih jakih momčadi, što definitivno pokazuje da je spreman zablistati na velikoj sceni.

Belgija se nije htjela odreći niti svojih veterana pa će u obrani ponovo igrati Toby Alderweireld i Jan Vertonghen, a tu je i iskusni krilni napadač Dries Mertens, kao i neizostavni Axel Witsel u sredini terena.

Uz sve to Martinez na raspolaganju ima i Thibauta Courtoisa, jednog od najboljih golmana na svijetu pa Belgija svakako predstavlja ozbiljnu prepreku svakome i nije slučajnost da je favorit za osvajanje prvog mjesta u našoj skupini F.

S druge strane, Kanada predvođena izbornikom Johnom Herdmanom jedno je od najugodnijih iznenađenja u posljednje vrijeme na reprezentativnoj sceni.

Radi se o izabranoj vrsti koja je dosad samo jednom igrala na Svjetskom prvenstvu, 1986. godine u Meksiku, ali se ovaj put kroz kvalifikacije lakoćom probila pokraj SAD-a, Meksika i Kostarike, pokazavši odličan momčadski duh.

Kanađani imaju dvije skupocjene zvijezde, a to su Alphonso Davies iz Bayerna i Jonathan David is Lillea, dok ostatak ekipe čine radnici koji će pokušati učiniti da ova reprezentacija pruži žestoki otpor Belgiji na stadionu Ahmed bin Ali, u dvoboju u kojem je jasno tko je izraziti favorit…

Prethodni dvoboji:
Belgija-nikad dosad igrali-Kanada

Izostanci i ozljede:

Belgija: Alexis Saelemaekers (ozljeda mišića).

Kanada: Alphonso Davies (ozljeda mišića).

Belgija zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Kanada pokazala u kvalifikacijama za SP da je vrlo ozbiljna momčad koju nitko ne smije podcjenjivati, iskustvo belgijske reprezentacije i Roberta Martineza trebalo bi donijeti nedostižnu prevagu u ovoj utakmici.

Belgija ima igrače koji su u stanju kazniti baš svaku pogrešku protivnika i vjerujemo da će upravo tako biti u Al Rayyanu ove srijede. De Bruyne i društvo jurnut će po pobjedu od prve minute i dominirati travnjakom, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.10 koju nudi bet365, što znači da Belgijci moraju povesti u prvom poluvremenu i pobijediti na kraju utakmice.

Također, možemo zamisliti pregršt postignutih pogodaka u ovoj utakmici, zbog čega će mnogi odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.75 koju nudi kladionica 22bet.

Zanimljive su svakako i kombinacijske oklade koje ćete pronaći u kladionici 20bet, od kojih izdvajamo okladu na pobjedu Belgije uz više od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti tečaj 2.02, koji možemo zamisliti kako se pretvara u realnost.

Postoje još dvije opcije kako podebljati kvotu klađenjem na trijumf Belgije. Jedna je oklada da će Belgija pobijediti bez primljenog gola, uz kvotu 2.31, a druga je oklada na hendikep -1.5 na Belgiju iliti F+2, uz tečaj 2.15, što postaje dobitno ako Martinezova momčad pobijedi s dva ili više razlike.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.50, što je realan scenarij u utakmici u kojoj će kanadska obrana biti pod velikim pritiskom, a zanimljiv je i tečaj 2.25 da će Belgija zabiti u oba poluvremena, što nikog neće iznenaditi ako se dogodi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top