Maroko vs. Hrvatska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Maroko
Forma:
D W W W W
  • Al Bayt
  • Početak: 23. studeni 11:00
Hrvatska
Forma:
W W W W W
DOMAĆIN 4.58
Remi 3.24
GOST 2.05
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za domaće kladitelje i ljubitelje nogometa najvažnija utakmica prvog kruga grupne faze Svjetskog prvenstva igra se u Al Khoru ove srijede, kada će Hrvatska otvoriti natjecanje protiv Maroka.

Dvoboj se igra u pomalo neobičnom terminu u 11 sati ujutro, što nije idealno, ali izbornik Zlatko Dalić zna kako motivirati svoje igrače za važne utakmice pa naša reprezentacija definitivno u ulozi favorita ulazi u ovaj okršaj.

Dalić može biti zadovoljan u kakvoj formi dolaze ključni igrači u Katar, a ozljede također nisu u velikoj mjeri poremetile pripreme, što povećava naše ambicije nakon nezaboravnog srebra u Rusiji prije četiri godine.

Kao i obično, ključna figura na travnjaku trebao bi biti Luka Modrić, na svojem najvjerojatnijem posljednjem SP-u. S 37 godina naš kapetan i dalje briljira u dresu Reala, dok za reprezentaciju obično daje još više i nerijetko postiže ključne golove.

Dalić u veznoj liniji ima još dva vrhunska nogometaša, Matea Kovačića i Marcela Brozovića, koji bi se trebali pobrinuti za dominaciju na travnjaku i velik posjed lopte naše izabrane vrste. Minutaži se također nada sve bolji Lovro Majer, koji je već zabio neke ključne golove ove selekcije, uključujući i onaj protiv Danske u rujnu na Maksimiru.

Hrvatska obrana s Joškom Gvardiolom i Bornom Sosom izgleda bolje nego na prethodnoj svjetskoj smotri, dok najviše sumnji po običaju izazivaju napadači, jer nemamo centarfora spremnog trpati iz utakmice u utakmicu. No, tu je Ivan Perišić koji uvijek može probiti stranu i poentirati, a bilo da minutažu dobije Andrej Kramarić, Marko Livaja ili netko treći, sigurno da našima u ovom dvoboju neće nedostajati prilika za postizanje pogotka.

S druge strane, Maroko dolazi na Svjetsko prvenstvo itekako spreman zagorčati život favoritima u skupini F, a pozitivan rezultat protiv Hrvatske mnogo bi značio izborniku Walidu Regraguiju.

Radi se o trenutno jednoj od najboljih afričkih reprezentacija, s kojom naši nisu igrali još od legendarnog Kupa kralja Hasana II. Tada je 1996. godine bilo 2:2, da bi zatim Hrvatska pobijedila boljim izvođenjem kaznenih udaraca, u utakmici u kojoj su crveni karton dobili Aljoša Asanović i Robert Prosinečki.

Davno je to bilo, a danas Maroko ima velike zvijezde poput Achrafa Hakimija i Hakima Ziyecha, kao i solidnog Bona među vratnicama, no na stadionu Al Bayt morat će odigrati cijela momčad besprijekorno, da bi imala ikakve izglede izboriti pozitivan rezultat, protiv vrlo moćne hrvatske nogometne generacije…

Prethodni dvoboji:
11.12.96 Maroko2:2*Hrvatska PRI

Izostanci i ozljede:

Maroko: Ez Ebde (ozljeda mišića), Abdelhamid Sabiri (ozljeda mišića).

Hrvatska: nema značajnih izostanaka.

Hrvatska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Hrvatska na otvaranju SP-a nije uvijek pobjeđivala u prošlosti. Dapače, bilo je podbačaja čak i protiv osrednjih protivnika, puno lošijih od Maroka, no ova generacija definitivno vrijedi više od toga.

Vjerujemo da je Dalić posebnu pažnju pridao pripremi upravo ove utakmice protiv Maroka, ključne za prolazak u osminu finala te da će se to osjetiti na travnjaku. Naši nikad nisu posrnuli protiv afričkih reprezentacija u službenim utakmicama, što bi se moglo nastaviti ove srijede, jer kvaliteta je na strani Hrvatske. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Hrvatske, uz koeficijent 2.05 kojeg nudi kladionica 22bet.

Ako želite dodatno podebljati kvotu na trijumf naših, možete u kladionici 20bet odigrati pobjedu Hrvatske bez primljenog gola, koja ide uz tečaj 2.85, a svakako je primamljiva opcija i kombinacijska oklada na pobjedu Hrvatske uz više od 2.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti kvotu 3.32.

U kladionici bet365 čeka vas atraktivni koeficijent 3.00 ako se odlučite odigrati poluvrijeme/kraj 2/2, što znači da naši moraju povesti u prvom poluvremenu i zatim sačuvati prednost do samog kraja.

Radi se o utakmici u kojoj možemo zamisliti i dosuđeni penal, uz koeficijent 2.88, a nije nemoguće ni da netko dobije crveni karton, na čemu je kvota 4.00.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer koliko su dobri Marokanci otkrit ćemo zapravo tek nakon što akcija krene na stadionu Al Bayt. Oklada na gol u posljednjih 20 minuta djeluje obećavajuće, na čemu ćete uloviti koeficijent oko 2.00 u darežljivim online kladionicama, pod uvjetom da već ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top