Južna Koreja vs. Portugal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Južna Koreja
Forma:
L D W W D
  • Education City Stadium
  • Početak: 02. prosinac 16:00
Portugal
Forma:
W W W L W
Južna Koreja
Više od 2.5 gola1.77
Portugal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Završava akcija ovog petka i u grupi G Svjetskog prvenstva, u kojoj će u Al Rayyanu snage odmjeriti reprezentacije Južne Koreje i Portugala.

Portugal je pod Fernandom Santosom obavio dobar posao u prve dvije utakmice. Pobjedama protiv Gane i Urugvaja ne samo što je osigurao prolazak dalje, već se i učvrstio na prvoj poziciji, što znači da je izbjegao Brazil u osmini finala.

Drugim riječima, za Portugalce će ova utakmica prije svega biti revijalna, no to ne znači da Cristiano Ronaldo neće zaigrati, jer slavni ofenzivac uvijek juri vlastite rekorde i pokušava povećati broj postignutih pogodaka u reprezentativnom dresu.

Ovo je dvoboj u kojem bi više prostora mogao dobiti Rafael Leão, koji neopravdano sjedi na klupi na ovom prvenstvu, a jedan je od najboljih mladih napadača na svijetu. Priliku čeka i Andre Silva, u utakmici u kojoj bi trebao dobiti barem pola sata na travnjaku, dok ostaje otvoreno pitanje hoće li João Félix dobiti odmor ili će ga Santos još jednom ubaciti u udarnih 11.

Mogli bismo još jednom u akciji gledati legendarnog veterana Pepea, a ne bi nas iznenadilo niti da među vratnice stane Rui Patricio, koji je izgubio mjesto prvog golmana Portugala, no svakako bi mogao zaigrati u dvoboju koji nema rezultatsku važnost za njegovu reprezentaciju.

S druge strane, Južna Koreja pod izbornikom Paulom Bentom nakon poraza od Gane gotovo da je ispala sa Svjetskog prvenstva, jer treba joj visoka pobjeda protiv Portugala i još da joj se poklopi rezultat u drugoj utakmici, kako bi prošla dalje.

To se vjerojatno neće dogoditi, no bit će ovo dobra prilika za Heung-Min Sona da još jednom zablista na velikoj sceni i možda postigne svoj prvi pogodak u Kataru, što bi bio svojevrstan uspjeh, kad znamo da je došao na turnir s frakturom kosti lica.

Napadač Gue-Sung Cho, koji je postigao dva gola protiv Gane također bi trebao biti jedan od ključnih Korejaca na travnjaku, a obrana predvođena skupocjenim Min-Jae Kimom morat će biti u puno boljoj formi nego u prethodnoj utakmici, kako se Južnoj Koreji ne bi dogodio težak poraz.

U svakom slučaju, na stadionu Education City očekujemo intrigantnu utakmicu s mnogo prilika za postizanje pogotka, u kojoj više motiva imaju Korejci, a više kvalitete portugalska reprezentacija, čak i u rezervnom sastavu…

Prethodni dvoboji:
14.06.02 Portugal0:1Južna Koreja SP

Izostanci i ozljede:

Južna Koreja: nema značajnih izostanaka.

Portugal: Otavio (ozljeda mišića), Pereira D. (slomljeno rebro).

Portugal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Koreja na otvaranju turnira odigrala bez pogodaka protiv Urugvaja, vjerujemo da će ova utakmica više sličiti na njezin poraz 2:3 od Gane, koji se pretvorio u pravu golijadu.

Portugalcima možda nije nužno natrpati mrežu protivnika do vrha, ali pokušat će još jednom pobjedom podići samopouzdanje, a Korejci će pak težiti postizanju pogotka, za dostojanstven oproštaj od turnira. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.77 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.82 koju nudi kladionica 22bet, koja postaje dobitna ako i jedni i drugi poentiraju za vrijeme utakmice.

Za one koji vjeruju da će Portugal ozbiljno shvatiti svoj zadatak i rano sve riješiti, tu je oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz tečaj 2.50 u kladionici bet365, što znači da Portugalci moraju povesti u prvih 45 minuta i pobijediti na kraju utakmice.

Zanimljiva je oklada i da Portugal zabija gol u oba poluvremena, za što ćete dobiti primamljivu kvotu 2.50, dok će neki odigrati i da više golova pada u drugom poluvremenu, nego u prvom, na što je koeficijent 2.08.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.20 ako pogodak postigne Cristiano Ronaldo, dok je kvota 3.20 da će poentirati Rafael Leão, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost. S druge strane, na gol Heung-Min Sona tečaj je također 3.20.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.65, što smo već vidjeli u prethodne dvije portugalske utakmice i nikog ne bi iznenadilo da se dogodi i u trećoj…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top