Kamerun vs. Brazil – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Kamerun
Forma:
D L D D L
  • Lusail
  • Početak: 02. prosinac 20:00
Brazil
Forma:
W W W W W
Kamerun
Poluvrijeme/kraj: 2/21.80
Brazil
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Polako dolazi kraj grupnoj fazi Svjetskog prvenstva, a u posljednjem terminu svoju utakmicu igraju Kamerun i Brazil, koji će međusobno odmjeriti snage u Lusailu.

Brazilska reprezentacija pod izbornikom Titeom svoj posao već je obavila, pobjedama protiv Švicarske i Srbije, čime je osigurala prvo mjesto u grupi i izbjegavanje Portugala u osmini finala.

Brazilci imaju problema s ozljedama, jer Neymar mora pauzirati zbog ozljede gležnja, a ista sudbina snašla je i Danila, no kadar je krcat zvijezdama i tko god istrči na travnjak, ima sve što je potrebno da osigura svojoj izabranoj vrsti pobjedu.

Tite će zasigurno odmarati neke od svojih uzdanica u ovom dvoboju pa bi u prvi plan mogao izbiti Anthony, skupocjeni ofenzivac Manchester Uniteda, koji nije mnogo igrao na ovom turniru.

Minutaži se može nadati i Rodrygo, koji je bio sjajan džoker s klupe u dvoboju sa Švicarcima, dok priliku očekuje i Gabriel Martinelli, kao i njegov suigrač iz Arsenala Gabriel Jesus, koji bi definitivno mogao doći do izražaja u ovoj utakmici.

Ostaje otvoreno pitanje koliko će Brazil ovog petka koristiti Richarlisona i Viniciusa Juniora, koji su se pokazali kao odlična napadačka rješenja u prethodnim dvobojima, a odmor bi mogao u sredini terena dobiti i Casemiro, koji je svoje odradio kada je zabio za pobjedu protiv Švicarske.

Eder Militao i Marquinhos igrači su koje bismo također mogli vidjeti na travnjaku, a nije nemoguće ni da ugledni Ederson napokon dobije svoju priliku među vratnicama.

A Kamerun je pod Rigobertom Songom možda pomrsio račune Srbiji u prethodnom kolu, no samo ga čudo još može odvesti u nokaut fazu natjecanja.

Naime, Kamerunci bi morali pobijediti Brazil i nadati se da Švicarska neće pobijediti u drugoj utakmici, što zvuči teško izvedivo, pogotovo kad uzmemo u obzir trzavice unutar momčadi te sukob između trenera i golmana Andrea Onane, koji je izbačen iz kadra, jer je glumio Renea Higuitu umjesto da igra odgovorno za svoju reprezentaciju.

Svejedno, bilo bi lijepo da nas Vincent Aboubakar barem nagradi još jednim spektakularnim golom kakav je dao protiv Srbije, a nije svoju zadnju još rekao ni Eric Maxim Choupo-Moting, koji će se na stadionu Lusail Iconic itekako htjeti pokazati pred moćnim Brazilcima…

Prethodni dvoboji:
20.11.18 Brazil1:0Kamerun PRI
23.06.14 Kamerun1:4Brazil SP
19.06.03 Brazil0:1Kamerun CC
31.05.01 Brazil2:0Kamerun CC
25.06.94 Brazil3:0Kamerun SP

Izostanci i ozljede:

Kamerun: Andre Onana (izvan kadra).

Brazil: Alex Sandro (ozljeda mišića), Danilo (ozljeda gležnja), Neymar (ozljeda gležnja).

Brazil zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Brazilu nije potrebna pobjeda protiv Kameruna u ovoj utakmici, konkurencija u reprezentaciji je takva da igrači koji dobiju priliku na travnjaku moraju zablistati, jer bi se u suprotnom već sljedeći put mogli preseliti na klupu.

Baš zbog toga možemo očekivati brazilsku reprezentaciju koja napada i dominira od prve minute, protiv Kamerunaca koji nikad nisu naučili igrati odgovoran nogomet i to će ih ovaj put skupo koštati. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 1.80 u kladionici bet365, što znači da Brazil mora povesti u prvih 45 minuta i zatim sačuvati svoju prednost do samog kraja.

Ima svakako smisla i oklada da Brazil zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 1.83, dok će neki igrači odigrati i na pobjedu Brazila bez primljenog pogotka, na što možete dobiti tečaj 1.90.

U kladionici 22bet kladiti se možete na hendikep -1.5 na Brazil iliti F+2, uz kvotu 1.72, što znači da favorit u ovoj utakmici mora pobijediti s najmanje dva razlike.

Kladiti se možete i na kornere, prije svega na okladu na više od 9.5 kornera na utakmici, za koju kladionica 20bet nudi koeficijent 1.93, a lako bi se mogla pretvoriti u realnost.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.10 ako zabije Gabriel Jesus, dok je kvota čak 3.60 da će gol postići Rodrygo. S druge strane, uzet ćete 4.75 ako zabije Vincent Aboubakar, najveći majstor u kaznenom prostoru u redovima Kameruna.

Za kraj, spomenimo još okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.76, što je itekako moguće kad postoji ovakva razlika u kvaliteti suparnika, a nije nemoguć niti autogol, uz kvotu 9.00, kojeg bi si kamerunska konfuzna obrana lako mogla zabiti…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top