Brazil vs. Švicarska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Brazil
Forma:
W W W W W
  • Stadium 974
  • Početak: 28. studeni 17:00
Švicarska
Forma:
W L W W W
Brazil
Oba daju gol: Ne1.91
Švicarska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se akcija u skupini G Svjetskog prvenstva ovog ponedjeljka, a najviše zanimanja izaziva dvoboj dvije neporažene momčadi, Brazila i Švicarske.

Brazilski izbornik Tite može biti zadovoljan kako je SP započeo njegovu momčad, koja je pokazala moć protiv Srbije i potpuno dominirala travnjakom.

Junak trijumfa bio je Richarlison, koji je zabio dosad najljepši pogodak na turniru i pokazao da je zasluženo dobio mjesto u udarnih 11 svoje izabrane vrste. No, loša vijest s te utakmice ozljeda je Neymara koji neće moći igrati preostale dvije utakmice grupne faze, dok je također stradao i gležanj Danila.

Ipak, Brazil je reprezentacija s najširim kadrom u Kataru i Titeu neće biti problem poslati na travnjak momčad koja se ne mora bojati baš nikog. Očekujemo da će u ovoj utakmici više prostora dobiti Vinicius Junior, a možda se u prvih 11 nađe prostora i za Gabriela Jesusa, koji izgleda sjajno ove sezone u Arsenalu.

U sredini terena Casemiro bi trebao voditi brazilsku igru, a moglo bi se naći prostora i za Anthonyja, koji je izgledao dosta sebično protiv Srbije nakon što je ušao u igru, no svojim potezima uvijek može odlučiti utakmicu.

Brazil će se uzdati i u svoju obranu koja je izgledala pokretljivo i moćno u prethodnom dvoboju, unatoč tome što ima veterana Thiaga Silvu u svojim redovima, dok Alisson definitivno predstavlja jednog od najboljih golmana svijeta, što ulijeva dodatno samopouzdanje ostatku momčadi.

Švicarci pak pod izbornikom Muratom Yakinom nastavljaju ambiciozno ciljati nokaut fazu Svjetskog prvenstva, a pobjeda protiv Kameruna tome svakako pomaže.

Do tri boda švicarska reprezentacija stigla je zahvaljujući pogotku Breela Embola, svojeg najboljeg nogometaša, no protiv Brazila će se morati probuditi i drugi, prije svega Ruben Vargas i Xherdan Shaqiri, pred kojima je teška bitka protiv tehnički besprijekorne vezne linije i obrane protivnika.

No, još važnije će biti ono što će u obrani raditi Nico Elvedi i Manuel Akanji, kao i Yann Sommer među vratnicama, jer jedini način kako pobijediti Brazil je svesti njegove napadačke mogućnosti na minimum, što će na stadionu 974 na različite načine pokušati pretvoriti u realnost Švicarci, u dvoboju u kojem definitivno nisu u ulozi favorita…

Prethodni dvoboji:
17.06.18 Brazil1:1Švicarska SP
14.08.13 Švicarska1:0Brazil PRI
15.11.06 Švicarska1:2Brazil PRI
28.06.50 Brazil2:2Švicarska SP

Izostanci i ozljede:

Brazil: Danilo (ozljeda gležnja), Neymar (ozljeda gležnja).

Švicarska: nema značajnih ozljeda.

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, online kladionice ponudile su prilično nizak koeficijent na pobjedu Brazila u ovom dvoboju, unatoč ozljedi Neymara i tome što su Švicarci nedavno izbacili Francusku s Europskog prvenstva.

A nogomet je nepredvidiv i igranje na male tečajeve neće vas daleko odvesti, zbog čega vam nudimo alternativnu opciju. Naime, vjerujemo da će se u Dohi igrati čvrsti nogomet i naša je glavna preporuka oklada oba tima NE daju gol, uz kvotu 1.91 u kladionici 20bet, što znači da barem jedna od dvije momčadi neće zabiti na ovoj utakmici.

Za one koji su uvjereni u sigurnu pobjedu Brazilaca, kladionica bet365 nudi dvije zanimljive opcije. Prva je pobjeda Brazila bez primljenog gola, uz koeficijent 2.50, dok ima smisla i uzeti tečaj 2.37, na okladu da Brazil zabija gol u oba poluvremena.

Naravno, tu je i svima poznata oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.30, što znači da Brazil mora povesti u prvom poluvremenu i zatim mirno posao privesti kraju, što možemo zamisliti u ovom dvoboju.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.00 ako uplatite da će Vinicius Junior zabiti, a isto toliko i ako ponovo poentira Richarlison. S druge strane, na pogodak Breela Embola dobit ćete 6.50, a na Rubena Vargasa koeficijent 7.00.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer koliko je Brazil moćan bez Neymara najlakše će biti ocijeniti jednom kad akcija započne na travnjaku. Istina je, oklade na ishod utakmice, zbroj golova, zbroj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi za vrijeme samog okršaja. Zbog toga imajte otvorenu omiljenu kladionicu na mobitelu dok pratite prijenos uživo i zgrabite obećavajući koeficijent kad bude na svom vrhuncu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top