Južna Koreja vs. Gana – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Južna Koreja
Forma:
D W W D L
  • Education City Stadium
  • Početak: 28. studeni 14:00
Gana
Forma:
L W W L L
Južna Koreja
Oba daju gol: Da2.05
Gana
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog ponedjeljka u posljednjoj skupini H Svjetskog prvenstva na rasporedu su dvoboji drugog kola, a prvi od njih odigrat će Južna Koreja i Gana u Al Rayyanu.

Korejski izbornik Paulo Bento može biti zadovoljan kako je njegova reprezentacija otvorila turnir, jer osvojila je bod u dvoboju s Urugvajem, a u slučaju eventualne pobjede u ovoj utakmici došla bi vrlo blizu plasmanu u osminu finala.

Korejci su svjesni svojih limitacija, no imaju solidno organiziranu momčad koja mnogo trči i jednu veliku zvijezdu. Naravno, riječ je o Heung-Min Sonu, koji igra s maskom nakon frakture kosti lica, ali unatoč tome potpuno je spreman dati sve od sebe u grupnoj fazi SP-a u Kataru.

No, svakako će mu trebati podrška suigrača, od kojih bi napadač Wolverhamptona Hee-Chan Hwang trebao doći na svoje u ovoj utakmici, u kojoj će sigurno imati više prostora nego protiv Urugvaja.

Vidjet ćemo koliko će u ovom dvoboju igrati mladi Kang-In Lee, veliki talent u sredini terena kojeg Bento ima na raspolaganju, a sigurno je da će obranu predvoditi Min-Jae Kim, branič Napolija koji je ove sezone u fantastičnoj formi.

Kao i obično u neizvjesnim utakmicama, o pobjedi i o porazu mogla bi odlučivati kvaliteta golmana pa Korejci imaju velika očekivanja od onog što će napraviti Kim Seung-Gyu, čovjek koji predstavlja zadnju crtu obrane ove reprezentacije.

A Gana je na otvaranju turnira igrala dobro protiv Portugala i zaslužila više od minimalnog poraza, no izbornik Otto Addo se ne predaje i vjeruje da se njegova izabrana vrsta može protiv Koreje vratiti u igru za prolazak dalje.

Karizmatični kapetan Andre Ayew sigurno će biti izuzetno motiviran još jednom pokazati da može napraviti razliku na travnjaku i zagorčati život protivniku, a sve su oči uprte i u mladog Mohammeda Kudusa, koji za sebe smatra da nije ništa lošiji od Neymara i sada to treba dokazati, kad je to za njegovu reprezentaciju najvažnije.

Thomas Partey još je jedan važan nogometaš u redovima Gane, a ne zaboravimo ni Iñakija Williamsa koji je umjesto Španjolske izabrao ovu afričku reprezentaciju i donio joj dodatnu kvalitetu u napadu.

U svakom slučaju, na stadionu Education City očekuje nas utakmica u kojoj i jedni i drugi ciljaju pobjedu, a golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
10.06.14 Gana4:0Južna Koreja PRI
07.06.11 Južna Koreja2:1Gana PRI
08.10.06 Južna Koreja1:3Gana PRI
04.06.06 Južna Koreja1:3Gana PRI

Izostanci i ozljede:

Južna Koreja: Jin-su Kim (ozljeda stražnje lože).

Gana: nema značajnih ozljeda.

Koreja zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda smo na ovom turniru gledali pregršt utakmica koje su završile bez pogodaka i silno nas razočarale, no dvoboj Gane i Južne Koreje ne bi smio biti takav, jer to ne bi odgovaralo ni jednima ni drugima.

Dapače, vjerujemo da obje momčadi imaju više potencijala u ofenzivi, nego u defenzivi, što će se osjetiti na travnjaku ovog ponedjeljka. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 2.05 kojeg nudi kladionica 20bet.

Također smatramo da je itekako moguće da se dvoboj pretvori u festival pogodaka, zbog čega ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, za što možete uzeti primamljivi koeficijent 2.45.

Za one koji love velike kvote, bet365 kladionica nudi tečaj 4.33 ako Južna Koreja zabije u oba poluvremena, dok ćete zgrabiti čak 5.50 ako Gana zabije u oba poluvremena, što definitivno nije nemoguće u ovoj utakmici.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, na pogodak Heung-Min Sona dobit ćete 2.62, a čak 4.75 ako to bude prvi gol na utakmici. S druge strane, na gol Andrea Ayewa kvota je 4.00 da će poentirati, a na Mohammeda Kudusa tečaj je 4.33.

Za kraj, spomenimo još dvije zanimljive opcije. Prvu nudi kladionica 22bet, da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom, za što ćete dobiti kvotu čak 2.89. A tu je i oklada na dosuđen penal, uz tečaj 2.76, što je uvijek moguće u dvoboju u kojem su ulozi visoki, a braničima nedostaje kvalitete…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top