Kamerun vs. Srbija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Kamerun
Forma:
L D D L L
  • Al Janoub
  • Početak: 27. studeni 11:00
Srbija
Forma:
L W W W D
Kamerun
Manje od 2.5 gola1.84
Srbija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Drugi krug grupne faze Svjetskog prvenstva završava ovog ponedjeljka, a akcija u jutarnjem terminu započinje okršajem Kameruna i Srbije u Al Wakrahu.

Radi se o dvoboju dvije momčadi koje su poražene na otvaranju turnira i očajnički trebaju pobjedu, kojoj se prije svega nada izbornik Srbije Dragan Stojković, nakon što je njegova izabrana vrsta s velikim ambicijama došla na SP.

No, iako je Srbija u kvalifikacijama prošla dalje zahvaljujući velikoj pobjedi protiv Portugala, pokazalo se da nema igru kojom može parirati velikom Brazilu, koju ju je potopio fantastičnim golovima Richarlisona.

Srpska reprezentacija u nastavak natjecanja ulazi s mnogo briga, jer Aleksandar Mitrović tek se oporavio od svoje ozljede, a Dušan Vlahović također ne djeluje potpuno spreman, dok je izvan stroja i Filip Kostić.

Drugim riječima, najveće zvijezde Srbije imaju problema sa zdravljem i cijela momčad će trebati uložiti ekstra trud kako bi prošla dalje, u grupi u kojoj je ponovo zapela zajedno sa Švicarcima, s kojima će sigurno opet biti nemilih scena na travnjaku potkraj sljedećeg tjedna.

Protiv Kameruna će pak morati povući oni koji su zdravi, prije svega Sergej Milinković-Savić, kao i Dušan Tadić, dok će cijela obrana morati odigrati besprijekorno, kako bi Marko Dmitrović primio manje golova od suparničkog golmana.

A kamerunski izbornik Rigobert Song također nema sjajnu situaciju u svojoj momčadi, jer zvijezdi poput Samuela Eto’oa reprezentacija trenutno nema, već se mora uzdati u osrednje igrače.

Rezultat toga je čak osam uzastopnih poraza na svjetskim nogometnim smotrama kamerunske reprezentacije pa bi već i remi mnogo značio ovoj momčadi. Za njega bi se trebao pobrinuti Eric Choupo-Moting, napadač Bayerna koji se ove sezone proslavio jednim sjajnim pogotkom u Ligi prvaka, no zapravo je tek džoker s klupe u redovima Bavaraca.

Kamerun još ima odličnog veznjaka Andre-Franka Zambo Anguissu, iza kojeg je odlična sezona u dresu Napolija, no u kadru je previše pojedinaca koji su izgledali blijedo protiv Švicarske prošlog tjedna i pitanje je mogu li bolje u dvoboju sa Srbijom.

U svakom slučaju, očekujemo čvrstu utakmicu na stadionu Al Janoub, u koju Srbija ulazi kao favorit, no jedan genijalan potez mogao bi u potpunosti preokrenuti tijek utakmice…

Prethodni dvoboji:
05.06.10 Srbija4:3Kamerun PRI

Izostanci i ozljede:

Kamerun: nema značajnih ozljeda.

Srbija: Miloš Veljković (ozljeda Ahilove tetive), Saša Lukić (ozljeda lista), Filip Kostić (ozljeda mišića).

Srbija zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako bi srpska reprezentacija po svim parametrima trebala imati prednost u ovoj utakmici, ozljede su učinile svoje, što bi moglo učiniti ovu utakmicu protiv Kameruna prilično neizvjesnom.

Zapravo, očekujemo da bi se u ovom dvoboju i jedni i drugi mogli mučiti pred suparničkim golom, što će se osjetiti na konačnom rezultatu. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 1.84 kojeg nudi kladionica 22bet.

Za one koji smatraju da će Srbija ipak bez problema obaviti posao, kladionica bet365 nudi primamljivu kvotu 2.62 na pobjedu Srbije bez primljenog pogotka, dok će te na okladu poluvrijeme/kraj 2/2 dobiti također 2.62, što znači da srpska reprezentacija mora povesti u prvih 45 minuta i pobijediti na samom kraju.

Radi se o dvoboju na kojem će neki poželjeti gađati i točan rezultat. Tri su opcije koje su najizglednije, rezultat 0:0 za koji ćete u Raboni dobiti koeficijent 9.60, dok ćete za rezultat 1:1 uzeti 6.60, a za izgledni rezultat 0:1 smiješi vam se tečaj 6.20.

Za one koji se vole kladiti na kartone, koeficijent je 2.11 u kladionici 20bet da će Kamerun imati više žutih kartona, dok ima smisla i 2.05 na više od 9.5 kornera na utakmici, što redovito prebacuju suparnici na ovom Svjetskom prvenstvu.

Što se pak strijelaca tiče, dobit ćete 3.00 ako se kladite da će zabiti Dušan Tadić, dok je 4.00 da će poentirati Sergej Milinković-Savić. S druge strane, kvota je 5.00 na pogodak Erica Choupo-Motinga.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz kvotu 4.00, kojeg nije bilo u mnogo navrata na ovom turniru, no baš ova utakmica miriše na nervozu i povremene panične reakcije braniča, što bi moglo rezultirati i odlaskom nekog pod tuš prije posljednjeg sučevog zvižduka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top