Japan vs. Španjolska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Japan
Forma:
L W L D W
  • Khalifa International
  • Početak: 01. prosinac 20:00
Španjolska
Forma:
D W W W L
Japan
Poluvrijeme/kraj: 2/22.10
Španjolska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka odluka o putnicima u osminu finala Svjetskog prvenstva pada u još dvije skupine, uključujući grupu E u kojoj će snage u Dohi odmjeriti Japan i Španjolska.

Španjolski izbornik Luis Enrique može biti zadovoljan kako je započeo turnir za njegovu reprezentaciju, jer pobijedila je s visokih 7:0 Kostariku, dok je uzela i bod u dvoboju s Njemačkom te sigurno grabi prema prvom mjestu, u grupi koja se križa s onom u kojoj igra Hrvatska.

Prema svemu što smo dosad vidjeli, Španjolci trenutno igraju efikasan i vrlo dopadljiv nogomet te su među kandidatima za osvajanje titule, no kvalitetu tek trebaju dokazati u najvažnijim utakmicama, u kojima će mlada vezna linija s Pedrijem i Gavijem u glavnoj ulozi biti pred velikim iskušenjima.

Španjolska ima odlična rješenja u ofenzivi, jer opasnost prijeti od Ferrana Torresa, ali i od Alvara Morate, dok pogodak uvijek može zabiti i Dani Olmo, koji se oporavio od ozljede i ponovo igra odličan nogomet.

Enrique na raspolaganju ima i odlične bekove poput Jordija Albe, koji radi razliku na travnjaku, a jedina slabost mogao bi biti Unai Simon među vratnicama, koji je primio bizaran gol prošle godine na Europskom prvenstvu protiv Hrvatske.

U ovom dvoboju španjolski izbornik vjerojatno će odmarati neke od svojih zvijezda, a u prvi plan bi mogli doći mladi, poput Ansua Fatija, Yeremija Pine i Nice Williamsa, no s kojim god sastavom istrčala na travnjak, Furija će zasigurno sakriti loptu i dominirati.

A Japan pod izbornikom Hajimeom Moriyasuom možda je protiv Njemačke kreirao jednu od najvećih senzacija na SP-u, no sve je upropastio četiri dana kasnije protiv Kostarike.

Sada Japancima praktički treba trijumf protiv Španjolske ako žele dalje, što izgleda teško ostvarivo kad vidimo odnos kvalitete između ove dvije momčadi. No, jasno da se momci s Dalekog Istoka neće unaprijed predati, već će predvođeni Takumom Asanom pokušati ostvari još jedan podvig.

Organizirana igra u obrani bit će ključna za Japan na stadionu Khalifa International, no to je lakše reći, nego realizirati. Španjolci će strpljivo lomiti protivnika od samog početka utakmice i teško je vjerovati da Shuichi Gonda može sačuvati svoju mrežu netaknutom, kroz 90 minuta ovog izazovnog okršaja…

Prethodni dvoboji:
25.04.01 Španjolska1:0Japan PRI

Izostanci i ozljede:

Japan: Ryo Miyaichi (ozljeda koljena), Ao Tanaka (ruptura tetive), Wataru Endo (potres mozga).

Španjolska: Kepa Arrizabalaga (ozljeda mišića), Mikel Oyarzabal (ozljeda koljena).

Španjolska zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Možda je Japan senzacionalno porazio Njemačku i tako maksimalno zakomplicirao skupinu E, no već u toj utakmici pokazao je brojne slabosti, koje su zatim došle do izražaja protiv Kostarike.

Sada su Japanci pred najvećim mogućim izazovom i dojma smo da ni po čemu ne mogu parirati moćnim Španjolcima, čak i ako Enrique uvede neke igrače s klupe. Dapače, smatramo da će Španjolska rano riješiti pitanje pobjednika, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 2.10 koju nudi kladionica bet365, što znači da Furija mora povesti u prvih 45 minuta i pobijediti na kraju utakmice.

Možemo zamisliti utakmicu u kojoj golova neće nedostajati, zbog čega ima smisla odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete uzeti primamljivi tečaj 1.75 u kladionici 20bet.

Neki kladitelji poželjet će odigrati i hendikep -1.5 na Španjolsku iliti F+2, uz kvotu 2.10 u kladionici 22bet, što postaje dobitno ako Enriqueova družina pobijedi s najmanje dva razlike.

Zanimljivo djeluje i koeficijent 2.20 na okladu da Španjolska zabija gol u oba poluvremena, što definitivno možemo zamisliti, a tu je i kombinacijska oklada na pobjedu Španjolske uz više od 2.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti kvotu 2.02, što je još jedan smjer u kojem možete krenuti.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.00 ako poentira Dani Olmo, a 2.33 ako se u strijelce upiše Ansu Fati, igrači koji bi mogli dobiti pristojnu minutažu u ovoj utakmici.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.65, što je uvijek moguće kad Španjolci igraju protiv inferiornog protivnika, a nikog ne bi iznenadio i autogol, uz koeficijent 9.00, koji bi si japanska konfuzna obrana lako mogla zabiti u ovoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top