Australija vs. Danska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Australija
Forma:
W L W W D
  • Al Janoub
  • Početak: 30. studeni 16:00
Danska
Forma:
L D W L W
Australija
Oba daju gol: Ne1.78
Danska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U zanimljivoj skupini D Svjetskog prvenstva napokon pada odluka tko će nastaviti natjecanje u osmini finala, s ključnom utakmicom između Australije i Danske, koja se igra u Al Wakrahu.

Danska reprezentacija pod Kasperom Hjulmandom ne može biti zadovoljna kako je otvorila turnir, jer remi bez golova s Tunisom i tijesni poraz od Francuske ispod su očekivanja njezinih navijača.

Danska ima problema u napadačkom dijelu ekipe, jer ozlijeđen je Youssuf Poulsen, dok je Martin Braithwaite izvan forme, a ništa bolje ne igra ni Kasper Dolberg. Hjulmand u špici još ima Andreasa Corneliusa koji je zabio neke važne golove u Ligi nacija, no zapravo je prilično limitiran i ne radi razliku na travnjaku.

To je glavni razlog zašto Danci izgledaju lošije nego na prethodnim natjecanjima na kojima su sudjelovali, no nadaju se da će ove srijede do izražaja doći njihova vezna linija, predvođena povratnikom Christianom Eriksenom, koji igra solidno na SP-u i želi to okruniti prvom pobjedom na turniru.

Pierre Emil Højbjerg još jedan je odličan veznjak u redovima Danske koji će morati potegnuti u ovoj ključnoj utakmici, u kojoj njegovoj reprezentaciji igri samo pobjeda za prolazak dalje.

A besprijekoran posao morat će odraditi i obrana, s Andresom Christensenom na čelu, koji je i jedini strijelac Danske na ovom turniru, dok je u vrlo dobroj formi Kasper Schmeichel, autor nekih od najljepših obrana koje smo vidjeli u Kataru.

S druge strane, Australci pod izbornikom Grahamom Arnoldom ugodno su iznenadili na otvaranju turnira. Igrali su dopadljivo u porazu od Francuske i vješto iskoristili ponuđeno u pobjedi protiv Tunisa pa trenutno drže drugo mjesto na ljestvici, koje sada pokušavaju obraniti remijem u ključnoj utakmici.

U redovima Australije nema više zvučnih zvijezda poput Harryja Kewella, Tima Cahilla i Marka Viduke, ali momčad igra organizirano i prilično je efikasna na ovom turniru.

Odličan se u napadu pokazao Mitchell Duke, strijelac odlučujućeg pogotka protiv Tunisa, dok minutažu dobiva i naš Fran Karačić, kao branič koji bi u ovom dvoboju mogao biti pod velikim pritiskom.

U svakom slučaju, na stadionu Al Janoub igra se utakmica u kojoj pobjeda i jednima i drugima donosi prolazak dalje, a remi samo Australcima, što daje dodatni začin ovom uzbudljivom dvoboju…

Prethodni dvoboji:
21.06.18 Danska1:1Australija SP
02.06.12 Danska2:0Australija PRI
01.06.10 Australija1:0Danska PRI
06.02.07 Australija1:3Danska PRI

Izostanci i ozljede:

Australija: Nathaniel Atkinson (ozljeda mišića).

Danska: Jonas Wind (ozljeda mišića), Yussuf Poulsen (ozljeda aduktora), Thomas Delaney (ozljeda koljena).

Australija ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su bile darežljive na većini utakmica, online kladionice neugodno su nas iznenadile niskim tečajem na pobjedu Danske u ovom okršaju, što je svakako prva oklada koja nam pada na pamet, unatoč dopadljivoj igri Australije na SP-u.

Zbog toga smo odlučili potražiti alternativu i našli je u pretpostavci da će se voditi rovovska bitka u ovom susretu, jer ulog je ogroman. To je razlog zašto je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada oba tima NEĆE dati gol, uz koeficijent 1.78 u kladionici 20bet, što znači da barem jedna momčad mora završiti s nulom u rubrici golova.

A ta momčad trebala bi biti Australija pa se doima primamljiva kvota 2.05 koju nudi kladionica Rabona, na okladu Australija ne zabija gol, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost.

Za one koji favoriziraju Dansku tu su još dvije zanimljive opcije u kladionici bet365. Prva je pobjeda Danske bez primljenog pogotka, uz kvotu 2.37, a druga je oklada da Danska zabija u oba poluvremena, na što ćete dobiti tečaj 2.50.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete čak 3.50 na pogodak Christiana Eriksena, koji bi mogao zablistati u ovom dvoboju, dok je još bolji tečaj 6.50 na gol Pierrea Emila Højbjerga, koji uvijek može poentirati svojim dalekometnim udarcima.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer smjer u kojem će utakmica krenuti najlakše će biti ocijeniti jednom kad akcija krene s centra. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi dok je dvoboj u tijeku pa svakako imate otvorenu omiljenu kladionicu i reagirajte munjevito, čim se pojavi isplativi koeficijent na onoj okladi za koju vjerujete da je možete pogoditi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top