Argentina vs. Saudijska Arabija – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Argentina
Forma:
W W W W D
  • Lusail
  • Početak: 22. studeni 11:00
S. Arabija
Forma:
D W D D W
Argentina
Manje od 2.5 gola2.33
S. Arabija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U utorak je na Svjetskom prvenstvu na rasporedu prva u nizu utakmica u čudnom jutarnjem terminu po hrvatskom vremenu, s Argentinom i Saudijskom Arabijom u glavnoj ulozi.

Argentinski izbornik Lionel Scaloni vjerojatno je zadovoljan rasporedom utakmica u skupini C, jer ovaj dvoboj mu daje šansu da sa sigurna tri boda otvori natjecanje i zatim u dvobojima s Meksikom i Poljskom potraži dodatnu pobjedu, koja bi značila i prolazak u osminu finala.

Argentinci s mnogo optimizma iščekuju ovo natjecanje, peti SP u karijeri Lionela Messija, koji je prošle godine napokon osvojio Copa Americu sa svojom selekcijom i rado bi upotpunio kolekciju svjetskom titulom u Kataru.

Već je Argentina jednom bila blizu, 2014. godine u Brazilu gdje je izgubila tek u finalu od Njemačke, a sada ima jednu novu darovitu generaciju, koja ima potencijala zagorčati život čak i najjačim reprezentacijama svijeta.

Tu svakako izdvajamo Lautara Martineza, ubojitog napadača Intera od kojeg se očekuje perfektna suradnja Messijem, a u ofenzivnom kadru su još Paulo Dybala i Julian Alvarez, spremni iskoristiti bilo kakvu minutažu kod trenera Scalonija.

Za razliku od mladog napada, vezna linija Argentine vrlo je iskusna, s Rodrigom de Paulom i Angelom di Marijom koji žele dokazati na velikoj sceni svoju klasu, a ugledna imena poput Lisandra Martineza i Nicolasa Otamendija “gauči” imaju i u obrani pa je jasno da se radi o dobro zaokruženoj selekciji, koja ne bi smjela biti veliko razočaranje turnira, kao što je bila prije četiri godine u Rusiji.

S druge strane, Saudijska Arabija redoviti je sudionik svjetskih nogometnih smotri, ali na njima rijetko ostvari značajan uspjeh, što izbornik Herve Renard želi promijeniti, čovjek koji je slabašnu Zambiju odveo do osvajanja Afričkog kupa nacija.

U sjećanju je tek nastup ove selekcije 1994. godine i plasman u osminu finala, uz čudesni pogodak Saeeda Al-Owairana, koji je tada napravio slalom kroz obranu Belgije i poentirao.

Ova generacija saudijskih nogometaša nema takvu zvijezdu, ali kapetan Salem Al-Dawsari prilično je dobar nogometaš i predstavljat će najveću opasnost za Argentinu u ovoj utakmici.

Iako ju se gleda kao na jednu od najslabijih reprezentacija na turniru, činjenica je da Saudijska Arabija uglavnom tijesnu gubi utakmice i uvijek namuči svoje protivnike, a pokušat će to ponoviti i na stadionu Lusail Iconic, na kojem svi vide Argentinu kao sigurnog pobjednika dvoboja…

Prethodni dvoboji:
08.06.12 Saudijska Arabija0:0Argentina PRI

Izostanci i ozljede:

Argentina: Giovani Lo Celso (ozljeda zgloba).

Saudijska Arabija: Salman Al-Faraj (ozljeda mišića).

Argentina zabija manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kvota na pobjedu Argentine protiv Saudijske Arabije kreće se oko 1.15, što je jedna od najnižih na turniru i apsolutno se ne isplati uplatiti je na vašem listiću.

Baš suprotno, mi vjerujemo da Saudijska Arabija može odigrati ozbiljno i u najgorem slučaju izboriti dostojanstveni porez, u čvrstoj utakmici koja počinje vrlo rano, što će također utjecati na motivaciju argentinskih nogometaša. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 2.33 koju nudi kladionica 22bet.

Ako baš želite pod svaku cijenu ganjati pobjedu Argentine u ovoj utakmici, postoji nekoliko smjerova u kojima možete krenuti. Prvi je oklada da Argentina pobjeđuje bez primljenog gola, uz kvotu 1.58, a još bolja opcija od toga je poluvrijeme/kraj 1/1 u kladionici bet365, uz tečaj 1.61, što znači da Messi i društvo moraju povesti u prvih 45 minuta te zatim zadržati prednost i upisati pobjedu.

Na hendikep -1.5 na Argentinu iliti F+2 nećete se baš usrećiti, jer kvota je tek 1.53, što bi postalo dobitno ako favorit pobijedi s dva ili više razlike.

Okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.30 također će neki poželjeti odigrati, a ako recimo uplatite da Argentina zabija iz kaznenog udarca, zgrabit ćete primamljivi tečaj 3.50.

Za kraj, spomenimo još kombinacijsku okladu na pobjedu Argentine uz manje od 2.5 gola na utakmici, na koju ćete u kladionici 20bet uzeti atraktivni koeficijent 2.91, što možemo zamisliti kako se pretvara u realnost…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top