Meksiko vs. Poljska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Meksiko
Forma:
W L W L D
  • Stadium 974
  • Početak: 22. studeni 17:00
Poljska
Forma:
W L L D L
Meksiko
Prvo poluvrijeme: X2.03
Poljska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini C Svjetskog prvenstva u Kataru vodit će se žestoka bitka za pozicije koje vode u osminu finala, a dvoboj Meksika i Poljske ovog utorka mogao bi biti jedan od ključnih pri formiranju konačne ljestvice.

Meksiko je još jedna od reprezentacija koje redovito igraju na SP-u, ali nikad se uključuju u borbu za sami vrh. Pred ambicioznim izbornikom Gerardom Martinom veliki je izazov, jer to ni ovaj put neće biti lako promijeniti.

Zlatne generacije meksičkog nogometa, s Hugom Sanchezom i Cuauhtémocom Blancom davno su nestale sa scene, a Martino na raspolaganju ima radničku momčad bez velikih zvijezda, ali s nekoliko vrlo korisnih nogometaša.

Tu svakako treba izdvojiti Raula Jimeneza, koji se prošle godine oporavio od teške ozljede i sada želi zablistati na velikoj sceni, dok je vrlo opasan ofenzivac i Hirving Lozano, jedan od nogometaša zaslužnih za procvat Napolija ove sezone.

Hector Herrera i Andres Guardado još su dva cijenjena meksička nogometaša s pregršt jakih utakmica u svojim nogama, a Ajaxov defenzivni veznjak Edson Alvarez na meti je brojnih bogatih europskih klubova i u Kataru će imati priliku još malo podići svoju cijenu.

Obrana Meksika vrlo je iskusna, ali nema zvučnih imena, no zato je tu među vratnicama Guillermo Ochoa, koji na svakom SP-u na kojem nastupi uvijek bude među glavnim protagonistima svoje reprezentacije.

S druge strane, Poljska s izbornikom Czeslawom Michniewiczom želi napokon ostvariti jedan odličan rezultat na svjetskoj sceni, nakon što se uspješno učvrstila u gornjem domu europskih nogometnih reprezentacija.

Naravno, u igri ove reprezentacije mnogo se vrti oko briljantnog Roberta Lewandowskog, koji uvijek može svojim potezima riješiti utakmicu i daleko je najbolji strijelac svoje izabrane vrste.

No, Lewandowski svakako treba pomoć na ovom turniru kako bi se Poljska probila u drugi krug, a pokušat će mu je dati Arkadiusz Milik i Krzysztof Piatek, cijenjeni ofenzivci koji bi trebali poentirati iz drugog plana, dok se protivničke obrane budu fokusirale na veliku zvijezdu Barcelone.

Poljska reprezentacija ima još mnogo dokazano dobrih igrača, stasalih u Bundesligi i Seriji A, od kojih izdvajamo Piotra Zielinskog, koji pun samopouzdanja dolazi na SP, nakon velikih uspjeha u dresu Napolija.

U svakom slučaju, čeka nas vrlo uzbudljiv dvoboj kojeg će ugostiti stadion jednostavnog imena 794, a pobjednik bi napravio ogroman korak prema plasmanu u nokaut fazu turnira…

Prethodni dvoboji:
11.06.17 Poljska0:1Meksiko PRI
08.9.11 Poljska1:1Meksiko PRI
17.10.05 Meksiko1:1Poljska PRI

Izostanci i ozljede:

Meksiko: Raul Jimenez (ozljeda kuka), Tecatito (ozljeda potkoljenice).

Poljska: Jakub Moder (ozljeda mišića).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Utakmica Meksika i Poljske prema svim pokazateljima djeluje izuzetno izjednačeno i nijanse bi mogle odlučivati o konačnom pobjedniku, a nikog ne bi iznenadilo ni da završi podjelom bodova.

Vjerujemo da će u ovu utakmicu i jedni i drugi ući oprezno, bez nekog velikog rizika i u tom ozračju moglo bi proteći prvih 45 minuta. Zbog toga je naša preporuka oklada prvo poluvrijeme X, uz kvotu 2.03 koju nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici, svakako ima smisla i oklada više golova u drugom poluvremenu, nego u prvom, za što vam kladionica 22bet nudi kvotu 2.19, a lako bi se moglo pretvoriti u realnost.

Mnogi će se okrenuti i kombinacijskim okladama, među kojima izdvajamo dvoznak X2 na Poljsku uz manje od 2.5 gola na utakmici, za što možete dobiti tečaj 2.22, koji djeluje obećavajuće.

Jedna od opcija koje se posebno ističu je i oklada da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, uz koeficijent 1.70, a neki će odigrati i okladu oba tima NE daju gol, uz tečaj 1.83, što se u ovakvim tvrdim utakmicama uvijek može obistiniti.

Također ne smijemo zaboraviti ni uživo klađenje, jer pravi odnos snaga između Meksika i Poljske najlakše ćemo upoznati kad jednom akcija započne na travnjaku. Oklade na ishod utakmice, broj kornera, zbroj golova, kao i tko će sljedeći zabiti gol bit će lakše pogoditi jednom kad dvoboj počne pa imajte upaljenu omiljenu kladionicu i zgrabite obećavajuću kvotu čim se pojavi pred vama…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top