Real Madrid vs. Leipzig – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Liga prvaka

Forma:
D W D W W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 06. ožujak 21:00
Forma:
W L W L D
Real Madrid
Hendikep: F+22.39
Leipzig
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede u Madridu se igra vrlo zanimljiva uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka, u kojoj će snage odmjeriti momčadi Reala i Leipziga.

Domaća momčad uspjela je pod Carlom Ancelottijem upisati gostujuću pobjedu u prvoj utakmici, čime se značajno približila plasmanu među 8 najboljih klubova Europe. Real sada samo treba obraniti svoju prednost, u utakmici u kojoj njegov protivnik više nema što izgubiti i sigurno će igrati ofenzivno.

Tu bi do izražaja mogao doći Jude Bellingham, oporavljen nakon što je propustio prethodni dvoboj ovih suparnika. Englez donosi razliku na travnjaku ove sezone kad igra za Real i velika je stvar za Ancelottija što je spreman za ovu utakmicu.

Minutaži se nada i Brahim Diaz, strijelac fantastičnog pogotka na gostovanju u Njemačkoj. Španjolski reprezentativac sve više igra u dresu Reala i pokazuje se kao važna karika čak i u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Dvoboj je to u kojem bismo voljeli na travnjaku vidjeti i našeg Luku Modrića. Hrvatski reprezentativni kapetan uglavnom igra utakmice La Lige, no Realu bi svakako dobro došlo njegovo iskustvo sada kada momčad više nema pravo na pogrešku u Ligi prvaka.

Što se obrane pak tiče, tu je Ancelotti dosad imao najviše problema. Morao je koristiti čak i Aureliena Tchouaménija kao stopera, što dovoljno govori o zdravstvenom stanju udarnih braniča. No, sada je situacija nešto bolja pa bi Nacho i Antonio Rüdiger trebali zauzeti ključne pozicije u obrani.

S druge strane, Leipzig se pod Marcom Roseom još jednom probio do nokaut faze Lige prvaka, no čini se da nema potencijal napraviti nešto više od toga. Momčad se muči u Bundesligi i pitanje je hoće li zauzeti neku od prve četiri pozicije koje vode među elitu sljedeće jeseni.

Ipak, radi se o družini koja povremeno zagorča život čak i najboljima u Europi pa je ne treba unaprijed otpisati. Dani Olmo se oporavio i trebao bi dobiti priliku od prve minute, a tu je i Slovenac Benjamin Šeško koji igra sve bolje iz utakmice u utakmicu.

Ne zaboravimo ni Xavija Simonsa koji polako postaje novi vođa Leipziga, dok Luis Openda kao centarfor ima potencijal zabiti na stadionu Santiago Bernabeuu, gdje Real predstavlja najveći mogući izazov za ovaj njemački sastav…

Prethodni dvoboji:
13.02.24 Leipzig0:1Real Madrid LP
25.10.22 Leipzig3:2Real Madrid LP
14.09.22 Real Madrid2:0Leipzig LP

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Courtois T. (ozljeda koljena), Militao E. (ozljeda koljena).

Leipzig: Klostermann L. (ozljeda kuka), Simakan M. (žuti kartoni).

Real zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog prethodne utakmice, što zbog ugleda u Europi, hrvatske kladionice odlučile su proglasiti Real favoritom za dolazak do novog trijumfa u uzvratnom dvoboju.

Pa iako madridska momčad može proći dalje čak i s neriješenim, mi vjerujemo da Bellingham i društvo ovaj put ništa neće prepustiti slučaju. Očekujemo uvjerljiv trijumf domaćina, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na hendikep F+2 iliti -1.5 na Real Madrid, uz koeficijent 2.39 u kladionici 22bet.

Radi se o dvoboju koji bi mogao početi opreznije u prvih 45 minuta, a zatim će se potpuno rasplamsati. Zato ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz kvotu 1.99.

Ako pak želite podebljati tečaj na trijumf domaćina, bet365 nudi nekoliko zanimljivih opcija za vas. Izdvajamo okladu na gol Reala u oba poluvremena, što ide uz kvotu 2.10, dok ćete dobiti 2.30 na okladi poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Zanimljivo se čini i klađenje na kornere. Oklada na više od 10.5 kornera ide uz kvotu 2.00, što bi se lako moglo ostvariti kad igraju dvije vrlo ofenzivne momčadi poput Reala i Leipziga.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.37 ako odigrate na gol Judea Bellinghama, a isti tečaj čeka vas i na Viniciusa Juniora. S druge strane, 3.20 je kvota na Loisa Opendu, a 4.00 ako tipujete na Benjamina Šeška.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Reala i Leipziga još će biti lakše detektirati nakon što dvoboj počne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz tečaj koji će se kretati oko 1.85 djeluje obećavajuće, no pojavit će se i druge zanimljive opcije. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u srijedu navečer i reagirajte čim se pojavi kvota za koju ste sigurni da prolazi…

U kladionici Favbet bonus dobrodošlice do 700 € iskoristiv je na Ligi prvaka, uz prijenose uživo utakmica osmine finala!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top