Manchester City vs. Kopenhagen – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Liga prvaka

Forma:
W W W W D
  • Etihad Stadium
  • Početak: 06. ožujak 21:00
Forma:
L W W L W
Manchester C.
Manje od 3.5 gola1.89
Kopenhagen
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavljaju se ove srijede uzvratni dvoboji osmine finala Lige prvaka, a jedan od njih je i onaj između Manchester Cityja i Kopenhagena.

Radi se o utakmici u kojoj se očekuje najmanje uzbuđenja, jer su “građani” pobijedili u gostima 3:1 i teško da mogu ostati bez mjesta među najboljih 8. Razlika u klasi između ove dvije momčadi je velika, zbog čega će domaći trener Pep Guardiola vjerojatno dati priliku i nekim igračima iz drugog plana.

U napadu bi pak Erling Haaland trebao zadržati svoje mjesto, jer Norvežanin je gladan golova. Najbolji strijelac nebesko plavih počeo je trpati golove iz utakmice u utakmicu, a očekuje se da zatrese mrežu suparnika barem jednom i u srijedu.

Guardiola bi trebao više prostora dati Bernardu Silvi koji je posljednjih tjedana završio na klupi. Mladi Oscar Bobb također bi mogao dobiti minutažu, kao i Matheus Nunes.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li u ovoj utakmici Guardiola koristiti hrvatske nogometaše. Mateo Kovačić uglavnom ulazi s klupe, no ovaj dvoboj s Kopenhagenom čini se idealnim da dobije više prostora na travnjaku. Joško Gvardiol se pak tek oporavio od ozljede i moguće je da će ga njegov trener iskušati barem u dijelu ove utakmice.

Od ostalih, očekuje se doprinos Nathana Akea na travnjaku, dok ostaje otvoreno hoće li Ederson startati među vratnicama ili će Guardiola dati šansu Stefanu Ortegi.

S druge strane, Kopenhagen pod trenerom Jacobom Neestrupom bez pritiska iščekuje ovu utakmicu, jer plasman danske momčadi u osminu finala Lige prvaka je uspjeh sam po sebi.

Orri Oskarsson i Jordan Larsson trebali bi predstavljati najveću opasnost za domaću obranu, no jasno je da će se Kopenhagen u ovom susretu prije svega fokusirati na organizirano branjenje, kako ne bi doživio težak poraz.

Nema sumnje, vezna linija u kojoj igraju Mohammed Elyounoussi i Diogo Goncalves bit će na velikim iskušenjima i morat će odigrati besprijekorno, kao i obrana s Kamilom Grabarom među vratnicama. U svakom slučaju, na stadionu Etihad očekuje se dvoboj bez drame, u kojem bi ljubitelji nogometa mogli doći na svoje…

Prethodni dvoboji:
13.02.24 Kopenhagen1:3Manchester City LP
11.10.22 Kopenhagen0:0Manchester City LP
26.02.09 Manchester City5:0Kopenhagen LP
26.02.09 Manchester City2:1Kopenhagen EL
19.02.09 Kopenhagen2:2Manchester City EL

Izostanci i ozljede:

Manchester City: Grealish J. (ozljeda prepone).

Kopenhagen: Khocholava D. (ozljeda koljena), Lerager L. (ozljeda zgloba), Sander T. (ozljeda koljena).

ManCity daje manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao i u prvoj utakmici, sportske kladionice proglasile su Manchester City izrazitim favoritom, do te mjere da se uopće ne isplati igrati čistu jedinicu.

Mi pak smatramo da je domaćin u komotnoj situaciji i neće previše pritiskati, a danska momčad će se fokusirati na obranu. U takvoj postavki utakmice ne možemo očekivati golijadu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, uz koeficijent 1.89 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 1.95. Naime, Kopenhagen bi trebao pružiti bolji otpor u prvih 45 minuta, nego u nastavku utakmice.

Ako pak očekujete potpunu dominaciju Guardioline družine, kladionica Rabona vam daje priliku da uzmete tečaj 1.75 na okladi da Kopenhagen ne zabija gol, što možemo zamisliti u ovoj utakmici.

U kladionici bet365 pronaći ćete dodatne opcije kako podebljati tečaj na pobjedi domaćina. Pa tako možete odigrati pobjedu Manchester Cityja bez primljenog gola, uz kvotu 1.80, dok ćete dobiti 2.00 na okladi da Manchester City pobjeđuje u oba poluvremena.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je samo 1.53 da će zabiti Erling Haaland, no prerasta u 3.25 ako tipujete da će to biti prvi gol na utakmici. Na pogodak Bernarda Silve dobit ćete 3.60, a 4.33 ako tipujete na Matheusa Nunesa.

Za kraj, spomenimo i klađenje na kornere. Dobit ćete čak 2.37 na više od 10.5 kornera na utakmici, što je realan scenarij svaki put kad igra Manchester City, momčad koja voli dominirati i pritiskati protivnike sve do njihovog kaznenog prostora…

U kladionici 22bet bonus dobrodošlice od 122 € iskoristiv je na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top