Real Sociedad vs. PSG – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Liga prvaka

Forma:
L D L W L
  • Reale Arena
  • Početak: 05. ožujak 21:00
Forma:
D D W W W
Sociedad
Više od 2.5 gola2.02
PSG
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka igra se uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka u San Sebastianu, u kojoj će snage odmjeriti Real Sociedad i Paris Saint-Germain.

Domaća momčad pod vodstvom trenera Imanola Alguacila ugodno je iznenadila prvim mjestom u svojoj grupi prošle jeseni u Ligi prvaka, nadmašivši čak i moćni milanski Inter. No, nokaut faza ipak je puno veći izazov pa sada Real Sociedad mora ganjati zaostatak od 0:2 iz prve utakmice protiv Parižana.

Baskijski klub ima ponešto problema s ozljedama i ne može računati na darovitog Andera Barrenetxeu, kao ni na Alvara Odriozolu. No, oni najbolji i najiskusniji na raspolaganju su treneru pa bi Sociedad trebao pružiti bolji otpor PSG-u u ovoj utakmici.

Vrijedi posebno izdvojiti Mikela Oyarzabala u napadu, igrača koji je prethodnih godina postao izuzetno bitan čak i u španjolskoj reprezentaciji. Podršku mu pruža Carlos Fernandez, a tu je i ugledni Andre Silva koji ulazi s klupe i katkad postiže bitne pogotke.

U sredini terena ključan igrač definitivno je Brais Mendez, jedan od najboljih pojedinaca u grupnoj fazi Lige prvaka. Mladi Japanac Takefusa Kubo također ima mnogo potencijala, a ne smijemo zaboraviti niti Mikela Merina koji je ove sezone na vrlo visokom nivou.

Obrana pak Sociedada ima dosta iskustva i može se nositi s brzonogim krilima, no pitanje je hoće li izdržati svih 90 minuta. Zato će Alex Ramiro među vratnicama morati barem s nekoliko velikih obrana pomoći svojoj momčadi, kako bi imala ikakvih izgleda iznenaditi goste.

S druge strane, Paris Saint-Germain pod vodstvom Luisa Enriquea već je slomio otpor konkurencije u Francuskoj pa se može u potpunosti posvetiti elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Parižani se nadaju da bi i u uzvratu Kylian Mbappé mogao biti nepremostiva prepreka u napadu, jedan od najboljih nogometaša današnjice. Brzonogi krilni napadač podršku pak dobiva od Ousmanea Dembelea i Randala Kolo Muanija, još dvojice ofenzivaca koje bi svaki klub volio imati u svojim redovima.

Ovaj put će PSG morati paziti i na obranu, u kojoj bitna mjesta drže Achraf Hakimi i Gianluigi Donnarumma. Sve to izgleda dovoljno čvrsto i kvalitetno da Parižani sačuvaju prednost na Reale Areni, zbog čega Enrique i njegovi igrači s mnogo samopouzdanja iščekuju ovu utakmicu…

Prethodni dvoboji:
14.02.24 PSG2:0Real Sociedad LP

Izostanci i ozljede:

Real Sociedad: Barrenetxea A. (ozljeda mišića), Fernandez C. (ozljeda koljena), Merquelanz M. (ozljeda koljena), Munoz A. (ozljeda koljena), Odriozola A. (ozljeda koljena).

PSG: Kimpembe P. (nespreman), Kurzawa L. (ozljeda leđa), Marquinhos (ozljeda lista), Rico S. (ozljeda glave), Skriniar M. (ozljeda gležnja).

PSG zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč razlici u klasi vidljivoj u prethodnoj utakmici, online kladionice u ovom dvoboju daju jednake izglede Sociedadu i PSG-u da dođu do pobjede.

Mi pak smatramo kako će se igrati otvorenije nego u prvom susretu. Sociedad nema što čekati i mora se potpuno otvoriti ako želi proći dalje, što ide na ruku brzim napadačima pariškog kluba. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti koeficijent 2.02 u kladionici 20bet.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.11. Alternativa tome je oklada da gol pada u oba poluvremena, uz tečaj 1.83.

Ako vjerujete u nadmoć Parižana, kladionica bet365 nudi vam dvije zanimljive opcije kako doći do izdašnog tečaja. Prva je oklada da PSG zabija gol u oba poluvremena, uz tečaj 3.75, dok ćete dobiti 4.33 na okladi poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Enriqueova momčad povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Kladiti se možete i na strijelce. Dobit ćete tečaj 2.50 ako tipujete na Kyliana Mbappéa, a 4.33 na pogodak Randala Kolo Muanija. S druge strane, dobit ćete 3.40 na gol Mikela Oyarzabala, a 4.33 ako odigrate na Braisa Mendeza.

Za kraj, spomenimo da je tečaj čak 3.50 da isti igrač zabija dva ili više golova, što je uvijek moguće kad igra PSG, krcat pojedincima koji mogu samostalno dotući suparnika…

U kladionici Rabona vam se smiješi 100 € do kojih možete doći skupljanjem sličica nogometaša Paris Saint-Germaina!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top