Bayern vs. Lazio – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Liga prvaka

Forma:
D W L L L
  • Allianz Arena
  • Početak: 05. ožujak 21:00
Forma:
L L W L W
Bayern
Poluvrijeme/kraj: 1/11.72
Lazio
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon uzbudljivih prvih utakmica osmine finala Lige prvaka završenih prije dva tjedna, vrijeme je za uzvrate. Sve kreće ovog utorka, okršajem Bayern i Lazija u Münchenu.

Domaća momčad predvođena trenerom Thomasom Tuchelom u ozbiljnoj je krizi. Polako gubi sve izglede za dolazak do trofeja u Bundesligi, dok u Ligi prvaka mora nadoknaditi zaostatak za Lazijom iz prve utakmice, što je malotko predviđao uoči osmine finala.

Bayern sada nema druge nego stisnuti i pokušati odigrati svoju najbolju utakmicu u 2024. godini. Ozljeda je pregršt u domaćim redovima, a uz sve to još i Dayot Upamecano nema pravo igrati nakon crvenog kartona u prvom dvoboju. No, Bavarci i dalje imaju vrlo kvalitetan kadar na raspolaganju.

Izdvajamo Harryja Kanea, moćnog engleskog napadača koji je definitivno opravdao uloženi novac prošlog ljeta. Na slavnom golgeteru je sada što prije utrpati pogodak, kako bi utakmica krenula u željenom smjeru za minhensku momčad.

Mnogo se očekuje i od mladog Jamala Musiale u ofenzivi, dok ostaje otvoreno pitanje koga će Tuchel koristiti na krilima. Očekujemo u prvih 11 Kingsleyja Comana, dok je Leroy Sane i dalje na popisu ozlijeđenih.

Vezna linija predvođena Joshuom Kimmichom morat će odigrati bolje nego što je to bio slučaj u prethodnim utakmicama, a isto vrijedi i za obranu. Ona trenutno pokazuje pregršt slabosti pa teško da će Manuel Neuer biti potpuno nezaposlen među vratnicama ovog utorka.

S druge strane, Lazio pod trenerom Mauriziom Sarrijem može biti vrlo zadovoljan plasmanom među 16 najboljih momčadi u Europi. Naravno, Rimljani žele i više od toga, a prednost 1:0 iz prve utakmice daje im za pravo nadati se da će izbaciti Bayern iz Lige prvaka.

U gostujućim redovima ključ uspjeha trebala bi biti organizirana igra prema nazad, kako golman Ivan Provedel ne bi završio kao na streljani. Prema naprijed se pak očekuje da nešto napravi Ciro Immobile. Slavni centarfor je manje raspoložen nego prethodnih sezona, no itekako se želi pokazati na velikoj sceni.

Isto vrijedi i za mladog Valentina Castellanosa, a tu je i Felipe Anderson koji već godinama donosi kvalitetu u ofenzivu nebesko plavih. Spomenimo još Mattiju Zaccagnija koji se nada doći do izražaja na stadionu Allianz Arena, u vrlo zahtjevnoj utakmici za gostujuću momčad…

Prethodni dvoboji:
14.02.24 Lazio1:0Bayern LP
17.03.21 Bayern2:1Lazio LP
23.02.21 Lazio1:4Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Bayern: Aseko-Nkili N. (ozljeda gležnja), Boey S. (ozljeda mišića), Buchmann T. (ozljeda mišića), Coman K. (ozljeda noge), Marušić G. (ozljeda koljena), Mazraoui N. (ozljeda bedra), Sane L. (ozljeda tetive), Sarr B. (ozljeda koljena), Upamecano D. (crveni karton).

Lazio: Patric (ozljeda zgloba), Rovella N. (ozljeda mišića).

Bayern zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč velikoj krizi, kladionice u Hrvatskoj odlučile su proglasiti Bayern velikim favoritom u ovoj utakmici, do te mjere da se ne isplati igrati jedinicu.

Mi se slažemo da Lazio jednostavno nema kvalitetu ove sezone boriti se s najboljima u Europi. Tuchelova momčad možda ne briljira u posljednje vrijeme, no vjerujemo da će brzo preokrenuti ovaj dvoboj i uvjerljivo pobijediti. Zato je naša preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.72 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako Bayern povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Zanimljivo djeluje i oklada da Bayern zabija gol u oba poluvremena, što ide uz tečaj 1.83. dok ćete dobiti 1.70 ako odigrate hendikep F+2 iliti -1.5 na Bayern. To donosi dobitak ako domaćin pobijedi s najmanje dva razlike.

U ovoj utakmici neće biti kalkulacija. Bayern mora žestoko jurnuti od samog početka pa očekujemo pregršt pogodaka. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, što ide uz tečaj čak 2.50 u kladionici 20bet.

Po istoj logici zanimljivo djeluje i oklada koju nudi kladionica 22bet, da dva gola padaju do 55. minute ili ranije. Na to možete dobiti tečaj 1.75, a vrlo je realan scenarij u ovoj utakmici.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete samo 1.53 na gol Harryja Kanea, no to postaje 2.87 ako odigrate da će Englez zabiti prvi gol na utakmici. Kvota je pak 3.00 da će poentirati Jamal Musiala, dok ćete dobiti 3.50 ako tipujete na Kingsleyja Comana.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz tečaj 2.50, što definitivno možemo zamisliti u utakmici u kojoj će gostujući braniči biti pod ogromnim pritiskom…

U kladionici bet365 hrvatske igrače čeka 50 € bonusa dobrodošlice i pregršt besplatnih oklada za Ligu prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top