Kopenhagen vs. Manchester C. – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L W W L
  • Parken Stadium
  • Početak: 13. veljača 21:00
Forma:
W W W W W
Kopenhagen
Oba daju gol: Da2.14
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka Liga prvaka napokon se vraća na scenu, s dvobojem Kopenhagena i Manchester Cityja u kojem svi očekuju uvjerljivu pobjedu aktualnog prvaka Europe.

Gostujuća momčad prebrodila je jesensku krizu pod Pepom Guardiolom i ponovo djeluje moćno na travnjaku. Manchester City ušao je u veliku seriju pobjeda u Premiershipu, a istome se nada i u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Dva pogotka Erlinga Haalanda za vikend protiv Evertona pokazuju da se Norvežanin u potpunosti oporavio i spreman je ponovo gurati nebesko plave prema titulama. Isto vrijedi i za Kevina de Bruynea kojeg je Guardiola dozirao posljednjih dana pa se očekuje njegovo najbolje izdanje u Kopenhagenu.

U ofenzivi Manchester City ima još Juliana Alvareza, vrlo korisnog napadača koji odlično surađuje s Haalandom. Standardan je u prvoj momčadi u Premiershipu, no nije igrao u udarnom sastavu u grupnoj fazi Lige prvaka pa će biti zanimljivo vidjeti što će ovaj put odlučiti Guardiola.

Jeremy Doku i Phil Foden još su dva odlična nogometaša koji mogu mnogo toga napraviti prema naprijed, a u momčadi je i borbeni Rodri, Španjolac koji donosi čvrstinu u sredini terena.

Što se hrvatskih nogometaša tiče, veći su izgledi da će Joško Gvardiol započeti od prve minute, nego Mateo Kovačić, no nikad ne znate s Pepom Guardiolom koji katkad rotira sastav bez neke jasne logike.

S druge strane, Kopenhagen pod vodstvom trenera Jacoba Neestrupa ostvario je izniman uspjeh plasmanom u osminu finala. Iza sebe je ostavio Manchester United i izbacio ga iz natjecanja, a sada se nada pomrsiti račune još jednom velikom engleskom klubu.

Orri Oskarsson i Jordan Larsson kvalitetna su rješenja koja domaći trener ima u napadu, a ne zaboravimo ni iskusnog Andreasa Corneliusa koji je svojedobno bio važan član danske nogometne reprezentacije.

U sredini terena Mohammed Elyounoussi i Diogo Gonçalves odrađuju vrlo dobar posao ove sezone, a tu je i Viktor Claesson kojeg se sjećamo iz švedske reprezentacije na velikim nogometnim natjecanjima.

Na golu pak Kamil Gabara djeluje prilično sigurno pa domaćin na stadionu Parken definitivno želi izbjeći porez i produžiti neizvjesnost barem do uzvrata u Manchesteru…

Prethodni dvoboji:
11.10.22 Kopenhagen0:0Manchester City LP
26.02.09 Manchester City5:0Kopenhagen LP
26.02.09 Manchester City2:1Kopenhagen EL
19.02.09 Kopenhagen2:2Manchester City EL

Izostanci i ozljede:

Kopenhagen: Babacar K. (ozljeda mišića), Jelert E. (žuti kartoni), Khocholava D. (ozljeda koljena), Lerager L. (crveni karton), Meling B. (ozljeda mišića).

Manchester City: nema značajnih izostanaka.

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što smo i očekivali, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Manchester City apsolutnim favoritom u ovoj utakmici, do te mjere da se ne isplati igrati čistu dvojku.

Mi pak smatramo da neće sve ići baš potpuno glatko za gostujući sastav. Nebesko plavi ove sezone primaju golove u gotovo svakom dvoboju, a Kopenhagen je pokazao tijekom jeseni da zna iskoristiti svoje prilike. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz kvotu 2.14 u kladionici 20bet.

Ima smisla očekivati i pokoji pogodak više, jer ni jedni ni drugi ne znaju igrati potpuno zatvoreno. Zato će neki kladitelji odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 2.50.

Ako pak smatrate da je razlika u klasi prevelika, bet365 vam daje dvije zanimljive opcije kako podebljati tečaj na gostujuću momčad. Prva je oklada da Manchester City zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 1.83, dok ćete dobiti 1.80 ako odigrate poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Guardiolina momčad povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Kladiti se možete i na strijelce. Na gol Erlinga Haalanda kvota je samo 1.61, no postaje 3.00 ako odigrate da će to biti prvi gol na utakmici. Za pogodak Juliana Alvareza dobit ćete 2.00, a na Kevina de Bruynea je čak 3.50. S druge strane, kvota je 6.50 da će poentirati Orri Oskarsson, najizgledniji strijelac u domaćim redovima.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.30, što je scenarij koji je itekako moguć kad igra Manchester City u Ligi prvaka…

U kladionici 22bet bonus dobrodošlice od 122 € uvijek je moguće koristiti na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top