Leipzig vs. Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D W L L L
  • Red Bull Arena
  • Početak: 13. veljača 21:00
Forma:
W D W W W
DOMAĆIN 3.20
Remi 3.80
GOST 2.17
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Ligi prvaka na rasporedu su nokaut utakmice. Ovog utorka vrlo zanimljiv okršaj odigrat će se u Leipzigu, gdje domaćin dočekuje veliki Real Madrid.

Gostujuća momčad uspjela je pod Carlom Ancelottijem pobijediti Gironu za vikend i učvrstiti se na vrhu španjolskog prvenstva pa se sada može u potpunosti posvetiti svom nastupu u Europi. Nema sumnje, Real je izgledao impresivno u grupnoj fazi natjecanja i jedan je od glavnih favorita za osvajanje titule.

Bio bi to rekordni 15. naslov za madridski klub, no daleko smo još od takvog scenarija. Prvo se moraju “kraljevi” pokazati u Njemačkoj, gdje se najviše očekuje od Judea Bellinghama, sjajnog engleskog veznjaka koji je procvjetao otkad je stigao na Santiago Bernabeu.

Real još ima opasne brazilske krilne napadače Rodryga i Viniciusa Juniora, uvijek spremne iskoristiti slobodan prostor na bočnim stranama travnjaka. Iza njih napada Federico Valverde, poznat po snažnom udarcu, a sve veću minutažu u sredini terena dobiva Aurelien Tchouaméni.

Naš Luka Modrić također bi mogao zaigrati u Leipzigu, barem dio utakmice, dok se minutaži nada i Toni Kroos. Što se pak obrane tiče, u njoj je još uvijek nekoliko važnih izostanaka, uključujući Davida Alabu, no Antonio Rüdiger na poziciji stopera i Kepa Arrizabalaga među vratnicama pokušat će se pobrinuti za još jedan pozitivni rezultat madridskog kluba.

S druge strane, RB Leipzig pod trenerom Marcom Roseom ne briljira ove sezone, iako je imao nekoliko zapaženih nastupa u jesenskom dijelu Lige prvaka.

Domaćin će se morati pomučiti ako želi i sljedeće sezone igrati među elitom, budući da je konkurencija žestoka u vrhu ljestvice Bundeslige u 2024. godini. Lois Openda u napadu, kao i mladi Slovenac Benjamin Šeško nadaju se da bi baš protiv Reala mogli dobiti inspiraciju i odigrati svoju najbolju partiju sezone.

Leipzigu će trebati i besprijekorna igra vezne linije, s Xavijem Simmonsom u važnoj ulozi, dok će na krilima prostor tražiti dobro nam poznata imena, Dani Olmo i Youssef Poulsen.

Dodajmo im Eljifa Elmasa koji je nedavno stigao iz Napolija, kao i Kevina Kampla u sredini terena pa postoje jasno da Leipzig ima solidan igrački kadar. Ostaje tek vidjeti hoće li to biti dovoljno za pružiti otpor na Red Bull Areni vrlo moćnom suparniku…

Prethodni dvoboji:
25.10.22 Leipzig3:2Real Madrid LP
14.09.22 Real Madrid2:0Leipzig LP

Izostanci i ozljede:

Leipzig: Haidara A. (ozljeda koljena).

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Courtois T. (ozljeda koljena), Fernandez N. (ozljeda mišića), Militao E. (ozljeda koljena), Rudiger A. (ozljeda mišića).

Real zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog odlične forme, što zbog nogometne tradicije, online kladionice odlučile su u ovoj utakmici proglasili Real favoritom protiv Leipziga.

Istina je da se igra u Njemačkoj, no mi se svejedno slažemo s takvom procjenom. Vjerujemo da Ancelottijeva momčad neće ništa prepustiti slučaju, u dvoboju s ekipom koja ostavlja previše prostora svojim suparnicima. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Reala, uz koeficijent 2.17 u kladionici 20bet.

Ulog u ovom dvoboju možda je velik, no svejedno očekujemo dosta pogodaka u utorak u Leipzigu. Zato zanimljivo djeluje i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, što ide uz tečaj 2.55.

Očekuje se da bi utakmica trebala početi opreznije, a onda se kasnije rasplamsati. Zato izdvajamo okladu koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz kvotu 2.02.

Ako pak želite dodatno podebljati tečaj na gostima, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da Real zabija gol u oba poluvremena, na što možete dobiti 2.75, dok je kvota 3.40 na okladi poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako madridski klub povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.87 na gol Judea Bellinghama, a 3.00 ako tipujete na Viniciusa Juniora. S druge strane, na Loisa Opendu kvota je samo 2.62, a na Benjamina Šeška možete dobiti 3.20.

Za kraj, spomenimo i okladu da zamjenski igrač zabija gol, uz tečaj 2.70, što bi se moglo dogoditi u utorak, u utakmici u kojoj i jedini drugi imaju odlične opcije na klupi…

U kladionici Rabona smiješi vam se čak 2000 € bonusa kroz skupljanje sličica, klađenjem na utakmice Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top