PSG vs. Real Sociedad – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W D W
  • Parc des Princes
  • Početak: 14. veljača 21:00
Forma:
L D D D W
PSG
Poluvrijeme/kraj: 1/12.62
Real Sociedad
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede se nastavlja akcija u osmini finala Lige prvaka, sa zanimljivim dvobojem koji se igra u Parizu, u kojem snage odmjeravaju PSG i Real Sociedad.

Domaća momčad posljednjih se tjedana malo trgnula pod vodstvom Luisa Enriquea. Paris Saint-Germain praktički je osigurao titulu u francuskom prvenstvu pa se još jednom može posvetiti isključivo Europi, u kojoj je jednom dosad dogurao do velikog finala.

Paris Saint-Germain po običaju će se u ovoj utakmici uzdati u svog najboljeg nogometaša Kyliana Mbappéa. Brzonogi kapetan jedan je od najboljih napadača na svijetu i očekuje se da svojim potezima u srijedu riješi pitanje pobjednika.

Parižani u ofenzivi još imaju opasnog Goncala Ramosa, Portugalca koji je stigao tijekom ljeta iz Benfice. Ousmane Dembélé i Randal Kolo-Muani također mogu biti prevaga na travnjaku pa možemo reći da Luis Enrique ima pregršt sjajnih rješenja prema naprijed.

PSG se pojačao Španjolcima Fabianom Ruizom i Marcom Asensiom koji se nadaju minutaži, a tu je i mladi Vitinha od kojeg se očekuje mnogo u nastavku karijere. Dodajmo im sjajne bekove Achrafa Hakimija i Lucasa Hernandeza, kao i Gianluigija Donnarummu među vratnicama pa je jasno da Parižani imaju momčad koja može parirati baš svakome u Ligi prvaka.

S druge strane, Real Sociedad je pod vodstvom Imanola Alguacila ugodno iznenadio u grupnoj fazi elitnog klupskog nogometnog natjecanja. Završio je prvi u grupi s Interom, no ždrijeb mu nije bio naklonjen u osmini finala.

Svejedno, pokušat će pružiti žestok otpor u ovoj utakmici. Mikel Oyarzabal najbolji je igrač ove družine, a mladi Ander Barrenetxea predstavlja opasnost na lijevoj strani. Tu je još i Umar Sadiq u ofenzivi, a na klupi priliku čeka iskusni Andre Silva.

Vezna linija momčadi iz San Sebastiana izgledala je impresivno tijekom jeseni. Takefusa Kubo odlično se ubacuje prema naprijed, a posebno dobar je Brais Mendez, strijelac nekih vrlo važnih golova u Ligi prvaka ove sezone.

Ostaje samo nepoznanica koliko dobro može odigrati gostujuća obrana na ovom nivou, jer na stadionu Park Prinčeva susret će se s jednim od najboljih napada današnjice, u utakmici koja će biti nešto sasvim drugo od onog što smo gledali u grupnoj fazi Lige prvaka…

Prethodni dvoboji:
PSG-nikad dosad igrali-Real Sociedad

Izostanci i ozljede:

PSG: Kimpembe P. (nespreman), Kurzawa L. (ozljeda leđa), Mendes N. (ozljeda mišića), Rico S. (ozljeda glave), Škriniar M. (ozljeda gležnja).

Real Sociedad: Becker S. (ozljeda mišića), Elustondo A. (žuti kartoni), Fernandez C. (ozljeda koljena), Merquelanz M. (ozljeda koljena), Munoz A. (ozljeda koljena), Odriozola A. (ozljeda koljena)..

PSG zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

S obzirom na domaći teren, kao i kvalitetu igračkog kadra, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Paris Saint-Germain favoritom u ovoj utakmici.

Mi se s tim slažemo i vjerujemo da će Parižani brzo riješiti pitanje pobjednika u prvoj utakmici. Previše je vrhunskih nogometaša u napadu domaćina da bi zakazali u srijedu, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.62 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako PSG povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Vjerujemo da neće biti mnogo kalkuliranja na Parku Prinčeva pa golovi ne bi smjeli izostati. Zato ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što ide uz kvotu 2.10.

Zanimljivo djeluje i oklada da gol pada u oba poluvremena, uz kvotu 1.76, dok će neki definitivno odigrati i okladu iz kladionice Rabona, da PSG zabija više od 1.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.83.

Ako vjerujete u sigurnu pobjedu domaćeg sastava, postoje još dvije zanimljive opcije koje možete odigrati. Prva je oklada da PSG zabija gol u oba poluvremena, uz tečaj 2.62, dok ćete dobiti 2.77 ako odigrate hendikep F+2 iliti -1.5 na PSG. To postaje dobitno ako Parižani pobijede s dva ili više razlike.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. Kvota je 2.10 da će zabiti Kylian Mbappé, a 2.62 ćete dobiti ako tipujete na Goncala Ramosa. S druge strane, 4.50 je tečaj na gol Mikela Oyarzabala, dok vam se smiješi 5.50 ako uplatite da će Ander Barrenetxea poentirati u srijedu…

U kladionici Unibet dobivate 30 € besplatnih oklada za Ligu prvaka, a onda još i 350 € za preporuku prijateljima!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top