Lazio vs. Bayern – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L D L W
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 14. veljača 21:00
Forma:
L W W W L
Lazio
Više od 2.5 gola1.74
Bayern
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Ligi prvaka nitko više nema pravo na podbačaj, što vrijedi i za nogometaše Lazija i Bayerna koji međusobno odmjeravaju snage u srijedu u Rimu.

Domaća momčad uspjela se pod trenerom Maurizijom Sarrijem probiti do osmine finala elitnog klupskog nogometnog natjecanja. Nije bilo lako u grupi s Atleticom i Feyenoordom, no Rimljani su odigrali najbolje kad je bilo najvažnije.

Sada ih čeka puno teži ispit, suparnik koji je ne tako davno osvojio titulu prvaka Europe. Zato će najbolji pojedinci u rimskim redovima morati odigrati vrhunski, uključujući Ciru Immobilea koji je ipak ostao u Laziju, iako se spominjao njegov odlazak ove zime.

Sarri još ima Valentina Castellanosa u napadu, a tu je i mladi Danac Gustav Isaksen koji je odigrao neke dobre utakmice u talijanskom prvenstvu ove sezone. Ne zaboravimo niti Felipea Andersona koji dolazi iz drugog plana te već godinama ima čvrsto mjesto u prvoj momčadi Lazija.

Ozljeda Mattije Zaccagnija hendikep je za rimski sastav, no tu je Daichi Kamada, kao jedan od trenutno najboljih japanskih nogometaša. Mattia Vecino i Matteo Guendouzi nadaju se pak minutaži u veznoj liniji koja će imati mnogo posla ove srijede.

Što se obrane tiče, domaćin će morati odigrati besprijekorno, s Alessiom Romagnolijem kao jednim od ključnih igrača u stražnjoj liniji. Nema sumnje, sjajan će morati biti i Ivan Provedel među vratnicama, a kada bi ponovo zabio na drugoj strani kao u utakmici protiv Atletica, to bi bio poklon s neba za Rimljane.

S druge strane, Bayern je pod Thomasom Tuchelom primio za vikend bolan udarac u Bundesligi. Težak poraz od Bayera iz Leverkusena udaljio je naslov prvaka pa bi Liga prvaka trebala poslužiti da se Bavarci konsolidiraju.

Kao i obično, Harry Kane je igrač od kojeg se očekuju golovi u Rimu, a tu je još Leroy Sane koji prijeti s krila. Mladi Jamal Musiala pokušat će se što više ubacivati u napad i prijetiti, a minutaži se nada i Thomas Müller.

U sredini će pak Joshua Kimmich još jednom vući konce, u utakmici na stadionu Olimpico u kojoj se unatoč krizi očekuje dominacija minhenske družine…

Prethodni dvoboji:
17.03.21 Bayern2:1Lazio LP
23.02.21 Lazio1:4Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Lazio: Renzetti D. (crveni karton), Zaccagni M. (ozljeda nožnog prsta).

Bayern: Aseko-Nkili N. (ozljeda gležnja), Buchmann T. (ozljeda mišića), Coman K. (ozljeda noge), Davies A. (ozljeda koljena), Gnabry S. (ozljeda mišića), Laimer K. (ozljeda lista), Marušić G. (ozljeda koljena), Peretz D. (ozljeda koljena), Sarr B. (ozljeda koljena).

Bayern zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, online kladionice proglasile su Bayern izrazitim favoritom u ovoj utakmici, unatoč krizi u Bundesligi i nastupu na gostujućem terenu.

Mi pak smatramo kako se niti jedni niti drugi nemaju namjere potpuno zatvoriti u ovoj utakmici. Očekujemo pogotke u Rimu pa je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.74 u kladionici 22bet.

Radi se o dvoboju koji bi mogao početi oprezno, prije nego se potpuno rasplamsa. Zato ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz kvotu 2.05.

Ako smatrate da gosti neće imati problema na gostovanju u Rimu, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije kako podebljati tečaj na Bavarcima. Na okladi da Bayern zabija gol u oba poluvremena kvota je 2.50, a isto ćete dobiti i ako odigrate poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako Tuchelova družina povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, koeficijent je 1.90 na gol Harryja Kanea, a 2.87 da će zabiti Leroy Sane. S druge strane, dobit ćete 3.75 na pogodak Cire Immobilea, a 4.00 ako tipujete na Valentina Castellanosa.

Za kraj, spomenimo i okladu da isti igrač postiže dva gola na utakmici, uz tečaj 3.20, što je uvijek moguće kad igraju dvije momčadi s vrhunskim napadačima u svojim redovima…

U kladionici Favbet imate pravo na bonus čak 700 € odmah nakon registracije, iskoristiv na utakmicama Lige prvaka!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top