Betis vs. Dinamo – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
W D W L W
  • Benito Villamarín
  • Početak: 15. veljača 21:00
Forma:
D W W L W
Betis
Hendikep: F+22.70
Dinamo
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog četvrtka započinje nokaut faza Konferencijske lige, s Dinamom kao posljednjim hrvatskim predstavnikom. Zagrepčani gostuju u Sevilli, gdje će igrati protiv Betisa.

Momčad trenera Sergeja Jakirovića nije dobro ušla u 2024. godinu. Odmah je u prvoj utakmici doživjela težak poraz od Lokomotive, da bi za vikend ponovo posrnula protiv istog suparnika. “Modri” nisu oduševili ni u Europi tijekom jeseni, jer gubili su od Grka, Čeha pa i Kosovara, a Betis će im biti najzahtjevniji protivnik s kojim se susreću ove sezone.

Mnogo će toga ovisiti o inspiraciji Brune Petkovića, strijelca dva gola za vikend. Dinamov napadač imao je problema s ozljedama u prvom dijelu sezone, a sada se oporavio, no još uvijek nije na svom vrhuncu.

Bit će zanimljivo vidjeti što može Arber Hoxha, po prvi put na europskoj sceni. Tu je i Dario Špikić koji će djelovati na suprotnom, desnom krilu, a ne zaboravimo ni Martina Baturinu kao veznjaka koji zna kako se ubaciti prema naprijed.

Takuro Kaneko i Gabrijel Vidović još su dva darovita nogometaša koje će Jakirović uzeti u obzir za ovu utakmicu, no najveći problem i dalje je obrana. Mauro Perković i Moreno Živković imaju potencijala, no pitanje je mogu li ga pokazati protiv suparnika iz jedne od najjačih nogometnih liga na svijetu.

S druge strane, Betis pokazuje slabosti pod trenerom Manuelom Pellegrinijem, no i dalje se drži u vrhu španjolske La Lige. Klub iz Andaluzije nada se trofeju upravo u Konferencijskoj ligi, no istina je da je u natjecanju i nekoliko momčadi koje djeluju puno moćnije.

Na svom stadionu Betis nije pobijedio u zadnje dvije utakmice i sada to želi ispraviti. Willian Jose je čovjek od kojeg se očekuju golovi u četvrtak, a tu je i mladi Abdessamad Ezzalzouli koji bi mogao dobiti minutažu u ofenzivi.

Najveći hendikep domaćina svakako je ozljeda Isca pa će veznu liniju držati iskusni William Carvalho, a tu su još Marc Roca i Sergi Altimira koji vjeruju da mogu napraviti razliku na travnjaku.

Obrana Betisa je pak solidna u posljednje vrijeme, s Germanom Pezzellom u važnoj ulozi u stražnjoj liniji te Ruijem Silvom među vratnicama. Sve u svemu, na stadionu Benito Villamarin očekujemo vrlo zanimljivu utakmicu, u kojoj ćemo saznati ima li Dinamo ono što je potrebno za nadmetanje s uglednim europskim suparnicima…

Prethodni dvoboji:
Betis-nikad dosad igrali-Dinamo

Izostanci i ozljede:

Betis: Abner (ozljeda gležnja), Bartra M. (ozljeda Ahilove tetive), Isco (ozljeda koljena), Perez A. (ozljeda gležnja), Rodriguez G. (ozljeda gležnja).

Dinamo: Drmić J. (ozljeda mišića), Stojković L. (ozljeda koljena).

Betis zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog ugleda španjolskog nogometa, što zbog trenutne forme, sportske kladionice proglasile su Betis favoritom u dvoboju protiv Dinama.

Mi se s tim slažemo i vjerujemo da Pellegrini usprkos ozljedama ima momčad koja trenutno puno bolje funkcionira. Očekujemo dominaciju Andalužana na travnjaku i efikasno korištenje svake prilike, zbog čega je naša glavna preporuka oklada hendikep F+2 iliti -1.5 na Betis, uz koeficijent 2.70 u kladionici 20bet. To postaje dobitno ako domaćin pobijedi s najmanje dva razlike.

Po istoj logici ima smisla očekivati i pokoji pogodak više, jer i jedni i drugi su pokazali slabosti u obrani u posljednjim utakmicama. Zato će mnogi odigrati i na zbroj golova, da pada više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.85 u kladionici 22bet.

Očekujemo čvrst i oprezan početak utakmice, a onda puno otvoreniju igru u nastavku. Zbog toga zanimljivo djeluje i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.07.

Ako ste pak uvjereni da domaćin sigurno pobjeđuje, bet365 vam nudi dvije dodatne opcije kako podebljati kvotu. Prva je pobjeda Betisa bez primljenog gola, uz koeficijent 2.75, dok ćete dobiti 2.50 ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Pellegrinijeva momčad povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. Naime, smiješi vam se kvota 2.40 na pogodak Williana Josea, dok ćete dobiti 3.20 ako tipujete da će poentirati Abdessamad Ezzalzouli. S druge strane, dobit ćete 4.50 ako se kladite na gol Brune Petkovića, najizglednijeg strijelca u redovima Dinama…

U kladionici Germania bonus dobrodošlice ide sve do 1000 €, iskoristiv na utakmicama Dinama u Europi!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top