Dinamo vs. PAOK – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Konferencijske lige

Forma:
D W W D W
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 07. ožujak 21:00
Forma:
W W W W L
Dinamo
Manje od 2.5 gola1.71
PAOK
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se europska sezona zagrebačkog Dinama u Konferencijskoj ligi, domaćim dvobojem ovog četvrtka protiv grčkog PAOK-a.

Momčad Sergeja Jakirovića iznenadila je Betis u prethodnoj nokaut rundi i tako se probila među 16 najboljih momčadi trećeg po snazi europskog klupskog natjecanja. Dinamo sada čeka još jedan grčki protivnik, nakon što je tijekom ljeta ispao od AEK-a u Ligi prvaka, uz navijačke incidente o kojima se i danas priča.

Ovaj put nadajmo se da će biti manje događanja izvan stadiona, a više na samom travnjaku. “Modri” će pokušati doći do prednosti na svom stadionu, s Bruno Petkovićem u središnjici svoje ofenzive. Pomoć bi mu trebao biti Arber Hoxha na lijevom krilu, vrlo dobar protiv Betisa, dok na suprotnoj strani djeluje pouzdani Japanac Takuro Kaneko.

Jakirović ima brojna zanimljiva rješenja u napadu. Jedno od njih je i Fran Brodić, raspoložen posljednjih tjedana, a važan gol zabio je za vikend protiv Osijeka Sandro Kulenović, još jedan kvalitetan napadač u zagrebačkoj svlačionici.

Što se vezne linije tiče, tu će Josip Mišić definitivno imati posla, a ostaje otvoreno pitanje može li Arijan Ademi vratiti stari sjaj i dobiti ozbiljnu minutažu u ovoj važnoj utakmici.

Obrana pak Dinama je živnula otkad je na poziciju stopera gurnut Maxime Bernauer, dok Ivan Nevistić među vratnicama djeluje sve sigurnije, što je iznimno bitno kad se igra protiv kluba iz gornjeg doma europskog nogometa.

S druge strane, PAOK kojeg vodi Razvan Lucescu već je izbacio iz Europe Hajduk prošlog ljeta, a sada namjerava napraviti isto i Dinamu. Grčki klub nije imao nikakvih problema u grupnoj fazi ovog natjecanja te vjeruje da može daleko dogurati ovog proljeća.

Međutim, to tek treba potvrditi na travnjaku. Kiril Despodov koji je stigao iz Ludogoreca svakako će biti među najopasnijim gostujućim igračima ovog četvrtka, a tu je i Andrija Živković koji može svojim potezima napraviti razliku u ključnim trenucima utakmice.

Spomenimo još iskusnog Vierinhu u sredini terena, kao i Španjolca Jonnyja u obrani. Na golu pak odlično djeluje naš Dominik Kotarski kojeg na stadionu Maksimir neće biti lako probiti…

Prethodni dvoboji:
15.12.10 Dinamo0:1PAOK EL
30.09.10 PAOK1:0Dinamo EL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Emreli M. (ozljeda mišića), Rog M. (ozljeda koljena), Stojković L. (ozljeda koljena).

PAOK: Michailidis G. (ozljeda mišića), Troost-Ekong W. (ozljeda zgloba).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Što zbog domaćeg terena, što zbog ugleda u Europi, online kladionice su proglasile Dinamo favoritom u ovoj utakmici.

Mi pak smatramo da nas u četvrtak čeka izuzetno tvrda utakmica u kojoj ni jedni ni drugi neće htjeti povući krivi korak. Više će se paziti na obranu nego na napad, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na Maksimiru, uz koeficijent 1.71 u kladionici 20bet.

Po istoj logici ima smisla očekivati i da će prvo poluvrijeme biti X iliti neriješeno, uz kvotu 2.08, a tu je i oklada da gol NE pada u oba poluvremena, na što možete uzeti tečaj 1.84.

Ako pak tipujete na zagrebačku momčad, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije kako podebljati kvotu. Prva je pobjeda Dinama bez primljenog gola, uz koeficijent 3.50, a istu kvotu ćete dobiti i ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Jakirovićeva momčad povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Neki igrači poželjet će se kladiti na točan rezultat u kladionici Rabona. Pa ćete tako dobiti tečaj 6.50 ako se kladite na rezultat 1:0, dok je 8.00 ako tipujete na rezultat 0:1. Ne zaboravimo ni rezultat 0:0, uz koeficijent 8.50, što nikog ne bi iznenadilo u ovoj utakmici.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit će 3.00 na pogodak Brune Petkovića, dok je kvota 4.00 da će poentirati Fran Brodić. S druge strane, tečaj je 4.00 na Kirila Despodova, a 4.75 ako tipujete na Andriju Živkovića.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz tečaj 5.00, što je sasvim realan scenarij u sudaru dvije momčadi koje pod svaku cijenu žele spriječiti protivnika da zabije pogodak na Maksimiru…

U kladionici 20bet igrač može uzeti besplatne oklade u vrijednosti do 1000 € za klađenje na nogomet!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top