Inter vs. Salzburg – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D W W L W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 24. listopad 18:45
Forma:
W D L W W
Inter
Oba daju gol: Da2.03
Salzburg
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini D Lige prvaka nastavlja se akcija ovog utorka, a sve započinje dvobojem u ranijem terminu između Intera i Salzburga u Milanu.

Domaća momčad pod Simeoneom Inzaghijem prošle sezone igrala je u finalu elitnog klupskog nogometnog natjecanja, a dobro je ušla i u novo izdanje Lige prvaka. Remi kod Sociedada i pobjeda protiv Benfice gurnuli su crno-plave na vrh ljestvice, s dobrim izgledima da tamo i ostanu.

Inter izgleda dobro i u talijanskom prvenstvu, a to može zahvaliti golovima Lautara Martineza, argentinskog napadača koji je prilično raspoložen ove sezone. Odlično djeluje i Marcus Thuram koji je zabio nekoliko krasnih pogodaka tijekom jeseni, a tu je još Henrik Mhitarjan koji se uspješno priključuje ofenzivi.

Inzaghi na raspolaganju ima i Hakana Calhanoglua, najboljeg turskog nogometaša, a u sredini terena još je daroviti Nicolo Barella pa nije iznenađenje da ova momčad dominira u većini utakmica u kojima nastupa.

Ne zaboravimo ni Denzela Dumfriesa kao ofenzivnog beka, kao ni darovitog Davidea Frattesija pa možemo reći da crno-plavi imaju mnogo kvalitetnih rješenja prema naprijed, čak i bez Romelua Lukakua te Edina Džeke koji su napustili momčad tijekom ljeta.

Što se pak obrane tiče, ona je oduvijek bila solidna s Francescom Acerbijem i Stefanom de Vrijom, a Yann Sommer odlično se uklopio u momčad, kao vrlo pouzdani golman koji je godinama branio u Bundesligi.

S druge strane, Salzburg je pod Gerhardom Stuberom sjajno otvorio nastup u Ligi prvaka protiv Benfice, no zatim je spušten na zemlju u dvoboju protiv Sociedada.

U svojim redovima austrijski prvak ima našeg Roka Šimića, proglašenog igračem utakmice na otvaranju skupine D u Lisabonu. Postigao je hrvatski U-21 reprezentativac neke važne golove i u austrijskom prvenstvu te se nada da bi mogao doći do izražaja i ovog utorka.

Karim Konate još je jedan opasan igrač kojeg Red Bull Salzburg ima u ofenzivi, a tu je i Luka Sučić koji se napokon oporavio od ozljede koljena. Alexander Schlager među vratnicama pokazuje se pak kao odlično rješenje za Austrijance, no jasno je da će imati pregršt posla na ovom teškom gostovanju na stadionu Guiseppe Meazza…

Prethodni dvoboji:
09.08.23 Salzburg3:4Inter PRI
07.12.22 Inter4:0Salzburg PRI
11.05.94 Inter1:0Salzburg EL
26.04.94 Salzburg0:1Inter EL

Izostanci i ozljede:

Inter: Marko Arnautović (ozljeda stražnje lože), Juan Cuadrado (ozljede Ahilove tetive).

Salzburg: nema značajnih izostanaka.

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Salzburg već zagorčao život Benfici u gostima ove sezone, online kladionice svejedno su proglasile Inter apsolutnim favoritom u dvoboju u utorak.

Mi se s tim u potpunosti ne slažemo, jer vjerujemo da Salzburg može nešto napraviti prema naprijed. Gostujuća momčad ima nekoliko opasnih igrača u ofenzivi i sposobna je zabiti pogodak, što vrijedi i za domaćina. Zato je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 2.03 kojeg možete dobiti u kladionici 20bet.

Golovi ne bi smjeli izostati u ovom dvoboju pa ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što možete dobiti kvotu 1.84. Neki će pak odigrati i da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.02, što se nerijetko događa kad igraju talijanski klubovi u Europi.

Ako pak želite podebljati kvotu na Inter, kladionica bet365 nudi vam nekoliko zanimljivih mogućnosti. Možete odigrati da Inter zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.00, a tu je i na hendikep F+2 iliti -1.5 na Inter, uz koeficijent 1.90. To postaje dobitno ako domaćin pobijedi s najmanje dva gola razlike.

Kladiti se možete i na strijelce. Na pogodak Lautara Martineza kvota je 1.83, dok ćete dobiti 2.50 ako tipujete na Marcusa Thurama. S druge strane, na Karima Konatea tečaj je 4.75, a na Roka Šimića možete zgrabiti čak 6.50, što nije nemoguće da se pretvori u realnost.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Intera i Salzburga još će biti lakše detektirati jednom kad krene akcija s centra. Gol u posljednjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 1.90 djeluje itekako obećavajuće, a pojavit će se i druge zanimljive opcije. Zato imajte otvorenu omiljenu kladionicu za vrijeme utakmice i reagirajte čim ugledate kvotu za koju vjerujete da sigurno prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top