Galatasaray vs. Bayern – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W W
  • RZD Arena
  • Početak: 24. listopad 18:45
Forma:
W W D W W
Galatasaray
Manje od 3.5 gola1.75
Bayern
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog tjedna Liga prvaka započinje u utorak okršajem u Istanbulu, u kojem će snage odmjeriti Galatasaray i Bayern u skupini A.

Nakon impresivne pobjede u gostima kod Manchester Uniteda, turska momčad pod vodstvom trenera Okana Buruka traži još jedan veliki europski skalp, što bi je maksimalno približilo plasmanu u osminu finala.

Galatasaray se zaista odlično pojačao posljednjih godina, a ključnu ulogu u ofenzivi igra argentinski napadač Mauro Icardi. Njegovi golovi često rade razliku, a u napad su mu pridodani Wilfried Zaha te Cedric Bakambu, zbog čega je turski klub prilično efikasan u posljednje vrijeme.

U momčadi je od ovog ljeta i Hakim Ziyech, još jedan koji može svojim potezima odlučiti utakmicu, a Galatasaray ima i nekoliko solidnih domaćih igrača. Kerem Aktürkoğlu najbolji je od njih i svakako će predstavljati prijetnju gostujućoj obrani.

Najveća slabost u novoj sezoni za Galatasaray bila je obrana, s iskusnim Fernandom Muslerom među vratnicama. No, u ovoj utakmici turski prvak će posebnu pažnju usmjeriti upravo na organizirano branjenje, u nadi da bi to moglo biti dovoljno za izboriti pozitivan rezultat.

S druge strane, Bayern pod trenerom Thomasom Tuchelom u Ligi prvaka zasad bilježi samo pobjede, no ne djeluje kao jedna od najjačih momčadi u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Nema sumnje, dolazak Harryja Kanea značajno je pojačao ofenzivu bavarskog kluba. No, puno je tu slabosti i dalje u svim linijama, zbog čega Bayern trenutno nije vodeći u njemačkom prvenstvu.

Svejedno, s darovitim Jamalom Musialom, kao i prodornim ofenzivcima Leroyem Saneom i Kingsleyjem Comanom Bayern je apsolutni favorit za osvajanje prvog mjesta u ovoj skupini, u čemu bi mu trijumf u Istanbulu puno pomogao.

Tuchel ima ponešto problema s ozljedama pa neće moći računati na Sergea Gnabryja, dok mu igrači nedostaju i na drugim dijelovima terena. No, Bayern ima prilično široku klupu pa samo ostaje pitanje hoće li obrana odigrati na traženom nivou ili će Sven Ulreich još jednom biti na iskušenjima.

U svakom slučaju, čeka nas na Rams Park stadionu vrlo zanimljiva utakmica, između dva suparnika koji pod svaku cijenu žele ovog utorka izbjeći poraz…

Prethodni dvoboji:
27.09.72 Bayern6:0Galatasaray LP
13.09.72 Galatasaray1:1Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Galatasaray: nema značajnih izostanaka.

Bayern: Serge Gnabry (fraktura ruke), Raphaël Guerreiro (puknuće mišića), Dayot Upamecano (ozljeda stražnje lože), Joshua Kimmich (bolest).

Bayern zabija manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je to već postao običaj, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Bayern velikim favoritom u ovoj utakmici, do mjere da se baš i ne isplati igrati čistu dvojku.

Mi pak u Istanbulu ne očekujemo golijadu, jer i jedni i drugi će se čvršće postaviti nego inače. Galatasaray zna da mora paziti na obranu, a pitanje je koliko može napraviti prema naprijed protiv Bayerna. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, na što možete dobiti koeficijent 1.75 u kladionici 20bet.

Ima smisla i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom, uz kvotu 1.96. To bi se lako moglo pretvoriti u realnost, jer i jedni i drugi će oprezno ući u susret, a kasnije bi se dvoboj mogao rasplamsati.

Ako pak želite podebljati kvotu na Bayern, dostupne su vam dvije zanimljive opcije u kladionici bet365. Jedna je oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 2.20, što postaje dobitno ako Bavarci povedu u prvom poluvremenu i pobijede na kraju. Možete odigrati i okladu da Bayern pobjeđuje bez primljenog gola, što ide uz izdašni tečaj 3.00.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 1.80 na gol Harryja Kanea, a 2.50 da će zabiti Leroy Sane. S druge strane, kvota je 3.60 na Maura Icardija, a 4.00 ako tipujete na Cedrica Bakambua, što su dvije najizglednije opcije na domaćoj strani.

Za kraj, spomenimo da je na dosuđen penal kvota 2.24, što bi se moglo ostvariti u ovoj utakmici, a na autogol ćete dobiti čak 10.00, a sve češće pada čak i kad igraju momčadi na najvišem nivou europskog nogometa…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top