Manchester United vs. Kopenhagen – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L L W W
  • Old Trafford
  • Početak: 24. listopad 21:00
Forma:
D L L W W
Manchester U.
Poluvrijeme/kraj: 1/12.00
Kopenhagen
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon dva neuspjeha na otvaranju sezone Lige prvaka, Manchester United ovog utorka mora pod svaku cijenu pobijediti u dvoboju protiv Kopenhagena.

Momčad koju vodi trener Erik ten Hag ne igra sjajno ove jeseni i već je zabilježila brojne neuspjehe, od kojih su se mnogi dogodili na domaćem terenu. No, nizozemski stručnjak pokušao je u reprezentativnoj pauzi podići momčad i nada se boljim vremenima do kraja kalendarske godine.

Za Manchester United problem je što Marcus Rashford nije u dobroj formi. Rijetko zabija golove, a to je ono što nedostaje “crvenim vragovima”, čak i u dvobojima sa slabijim protivnicima. Bruno Fernandes igra nešto bolje, no i on u mnogo utakmica ne dolazi do izražaja.

Slavni engleski klub u napad je ovog ljeta doveo mladog Rasmusa Højlunda koji je zabio dva gola protiv Galatasaraya, no ni to nije bilo dovoljno da Manchester United izbjegne poraz. U ofenzivi još potencijal pokazuju Alejandro Garnacho i Amad Diallo, dok Ten Hag pokušava trgnuti i one iskusnije, poput Brazilca Anthonyja koji se ove jeseni uglavnom spominje u kontekstu skandala.

Što se sredini terena tiče, tu Casemiro igra vrlo dobro, prema očekivanjima, no nema mnogo raspoloženih suigrača. Christian Eriksen je solidan, ali ne i ključan na terenu, dok se Sofyan Amrabat i Mason Mount tek polako uklapaju u momčad.

U obrani domaćin pak ima dosta problema s ozljedama i definitivno mu nedostaje Luke Shaw, kao i Lisandro Lopez. No, ostatak braniča polako se uigrava pa se domaćin strateg nada da bi Andre Onana napokon mogao jednu utakmicu sačuvati mrežu netaknutom.

S druge strane, Kopenhagen pod trenerom Jacobom Neestrupom odigrao je dvije solidne utakmice protiv Galatasaraya i Bayerna na otvaranju sezone. Sada se s Manchester Unitedom bori za opstanak u europskim natjecanjima.

Mohamed Elyounoussi i Andreas Cornelius najzvučnija su imena u gostujućoj momčadi, poznatoj po velikom broju golova koji padaju na njezinim utakmica ove sezone. Svejedno, golman Kamil Grabara jedan je od najboljih pojedinaca u redovima Kopenhagena, a gostujuća momčad se nada da bi mogao imati svoj dan ovog utorka na Old Traffordu…

Prethodni dvoboji:
10.08.20 Manchester United1:0Kopenhagen EL
01.11.06 Kopenhagen1:0Manchester United LP
17.10.06 Manchester United3:0Kopenhagen LP

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Tyrell Malacia (ozljeda mišića), Amad Diallo (ozljeda koljena), Kobbie Mainoo (ozljeda gležnja), Luke Shaw (ozljeda mišića), Aaron Wan-Bissaka (ozljeda stražnje lože), Lisandro Martínez (ozljeda stopala).

Kopenhagen: William Clem (slomljena noga), Nicolai Boilesen (ozljeda mišića).

ManUtd zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč različitim posrtajima u posljednja dva mjeseca, hrvatske kladionice svejedno su proglasile Manchester United čvrstim favoritom u dvoboju s Kopenhagenom.

Mi se s tim slažemo, jer vjerujemo da će Ten Hag uspjeti trgnuti svoju momčad uoči utakmice u kojoj neuspjeh znači i kraj nadanja o nastupu u osmini finala. Predviđamo da će Manchester United krenuti žestoko od prve minute i rano doći do ključne prednosti, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.00 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvom dijelu i pobijedi na kraju.

Još malo veću kvotu 2.03 dobit ćete u kladionici 22bet ako se odlučite za hendikep F+2 iliti -1.5 na Manchester United. To postaje dobitno ako Ten Hagova momčad pobijedi s najmanje dva razlike, dok ćete dobiti 2.10 ako odigrate da Manchester United zabija u oba poluvremena.

Neki će se odlučiti i na kombinacijske oklade u kladionici 20bet. Izdvajamo okladu na pobjedu Manchester Uniteda uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj 1.91.

Vrijedi još spomenuti i okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz koeficijent 1.82, dok ćete za crveni karton dobiti tečaj 5.00, a lako bi se moglo dogoditi da netko ostane s igračem manje.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.30 na Rasmusa Højlunda, a 3.00 ako tipujete na Brunu Fernandesa. S druge strane, kvota je 6.00 na gol Dioga Gonçalvesa.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.45, što je sasvim realan scenarij u utakmici u kojoj će domaćin pokušavati na sve raspoložive načine ugurati loptu u mrežu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top