Sevilla vs. Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D D D L W
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Početak: 24. listopad 21:00
Forma:
D W L W W
DOMAĆIN 4.23
Remi 3.86
GOST 1.84
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog utorka u Ligi prvaka igra se derbi skupine B, u kojem će snage odmjeriti domaća Sevilla protiv londonskog Arsenala.

Španjolski sastav solidno je otvorio natjecanje i ima izgleda pod trenerom Diegom Alonsom još jednu sezonu daleko dogurati u Europi. Aktualni osvajač Europske lige nije izgubio u svoje prve dvije utakmice i sada traži rezultat kojim bi preskočio uglednog engleskog protivnika. Remi s Realom u La Ligi ostvaren prošlog vikenda također budi optimizam navijača.

U redovima Seville i dalje je najopasniji pojedinac Youssef En-Nesyri, Marokanac koji fantastično igra glavom, a svojom snagom i probojnošću može napraviti nered u protivničkoj obrani.

Sve bolje igra i Dodi Lukebakio, brzonogi belgijski krilni napadač, a Sevilla još u napadu ima Rafu Mira i Mariana Diaza, dva iskusna igrača koji uvijek mogu uskočiti kad zagusti.

Naš Ivan Rakitić i dalje dobiva pristojnu minutažu u sredini terena, dok važnu ulogu igraju i Argentinci Lucas Ocampos te Eric Lamela, spremni ubaciti se prema naprijed i pomoći napadačima.

U obranu Seville vratio se pak cijenjeni Sergio Ramos, a tu je i veteran Jesus Navas pa Andalužanima u zadnjoj liniji znanja i iskustva definitivno ne nedostaje.

S druge strane, Arsenal ove sezone pod Mikelom Artetom cilja na titulu u svim natjecanjima u kojima nastupa. Potvrdio je snagu pobjedom u derbiju protiv Manchester Cityja u Premiershipu, no poraz od Lensa u Ligi prvaka pokazao je da ova momčad i dalje ima određene slabosti.

Za Artetu je najvažnije da se stanje s ozljedama poboljšava. Bukayo Saka igrao je cijelu utakmicu za vikend protiv Chelseaja i sigurno će ponovo dobiti minutažu. U momčad se polako ponovo uklapa i Gabriel Jesus, povratnik nakon ozljede koljena.

Leandro Trossard i Gabriel Martinelli također su spremni igrati pa Arsenal ima širok izbor rješenja u ofenzivi, uz Declana Ricea i Martina Odegaarda kao čvrstu podršku u sredini terena.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li u ovoj utakmici priliku dobiti i Kai Havertz, čovjek koji je svojedobno donio Chelseaju naslov prvaka Europe, dok najviše dvojbi Arteta ima na poziciji golmana, gdje trenutno David Raya ima prednost ispred Aarona Ramsdalea.

U svakom slučaju, čeka nas na stadionu Ramos Sanchez Pizjuan odlična utakmica, u kojoj se i jedni i drugi nadaju pozitivnom rezultatu…

Prethodni dvoboji:
30.07.22 Arsenal6:0Sevilla EMI
30.07.17 Arsenal1:2Sevilla EMI
09.08.08 Arsenal1:1Sevilla PRI
27.11.07 Sevilla3:1Arsenal LP
19.09.07 Arsenal3:0Sevilla LP

Izostanci i ozljede:

Sevilla: Vacas A. P. (ozljeda koljena).

Arsenal: Timber J. (ozljeda koljena).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč posrtaju Arsenala protiv Lensa i pozitivnom rezultatu Seville protiv Reala, online kladionice svejedno u ovoj utakmici prednost daju gostujućem sastavu.

Mi se s tim ovaj put slažemo, jer smatramo da Arteta ima pregršt odličnih rješenja prema naprijed i jedno od njih će proraditi ovog utorka. Sevilla igra toplo-hladno, što pokazuje i njezina pozicija na ljestvici u La Ligi pa vjerujemo da će gostujuća kvaliteta doći do izražaja. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Arsenala, uz koeficijent 1.84 u kladionici 20bet.

Utakmica bi trebala početi čvrsto pa se kasnije rasplamsati, zbog čega ima smisla i oklada da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete uzeti 2.06 u kladionici 22bet.

Ako pak želite podebljati kvotu na gostujućoj momčadi, kladionica bet365 vam nudi okladu da Arsenal pobjeđuje bez primljenog gola, uz tečaj čak 3.25, dok možete odigrati i poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 2.87. To postaje dobitno ako Artetina družina povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 3.00 na gol Gabriela Jesusa, a 3.40 ako zabije Bukayo Saka. S druge strane, 3.20 je na Youssefa En-Nesyrija, a 3.60 ako tipujete na Rafu Mira.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer još će biti lakše detektirati odnos snaga Sevilla i Arsenala jednom kad akcija započne u Andaluziji. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta uz kvotu oko 2.00 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da već ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top