Barcelona vs. Šahtar – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D W W D W
  • Estadio Olímpico Lluís Companys
  • Početak: 25. listopad 18:45
Forma:
W W W L W
Barcelona
Više od 3.5 gola2.00
Šahtar
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U ranom terminu u srijedu igra se zanimljiva utakmica skupine H Lige prvaka, u kojoj će snage odmjeriti Barcelona i Šahtar Donjeck.

Domaća momčad pod trenerom Xavijem Hernandezom pokušava ove sezone odraditi bolji posao u elitnom klupskom nogometnom natjecanju nego što je to bio slučaj u prošloj, kada je rano ispala. Zasad Katalonci nemaju nikakvih problema, a pobjeda u ovoj utakmici učvrstila bi ih na vrhu ljestvice.

Barcelona u ovom susretu ima ponešto muke s ozljedama, jer izvan stroja je Robert Lewandowski, a već dugo nedostaje i Pedri, kao i Frenkie de Jong. No, kadar je dovoljno širok pa Katalonci ciljaju na još jedan trijumf, treći u nizu u ovoj skupini.

Najviše će se prema naprijed očekivati od Ferrana Torresa, kao i od Raphinhe koji će napadati po krilima, dok je tu sada još Joao Felix koji je značajno pojačao ofenzivu katalonskog kluba.

Mladi Lamine Yamal također se nada minutaži, a tu su još Gavi i Fermin čiji bi talent u ovom susretu mogao doći do izražaja. Barcelona u sredini terena od ove sezone ima i Ilkaya Gündogana, što je odlična vijest za trenera Xavija, dok su na bekovskim pozicijama Joao Cancelo i Alejandro Balde, što dovoljno govori o ofenzivnoj orijentaciji ove ekipe.

Za domaćeg trenera problem jedino ostaje dekoncentracija u obrani, prisutna u mnogim utakmicama ove sezone, zbog čega će Marc-Andre ter Stegen morati biti na oprezu među vratnicama, kako se Barcelona još jednom ne bi našla u rezultatskom zaostatku.

A Šahtar iz Donjecka pod vodstvom Darija Srne definitivno nije što je bio u prošlosti. Rat u Ukrajini učinio je svoje pa se ova družina danas teško nosi s najboljima u Europi.

Nakon što je prodan Mihajlo Mudrik, Šahtar više nema izvanserijskog igrača koji bi napravio razliku na travnjaku, no igra organiziran nogomet koji može rezultirati pokojim postignutim pogotkom.

U gostujućima redovima Artem Bondarenko i Mikola Matvijenko najcjenjeniji su pojedinci, a opasan još može biti Oleksandr Zubkov. Radi se o ponosnoj momčadi koja igra srčano i zasigurno će učiniti sve da napraviti senzaciju na Olimpijskom stadionu u Barceloni, protiv suparnika koji je ipak daleko kvalitetniji…

Prethodni dvoboji:
12.04.11 Šahtar0:1Barcelona LP
28.08.09 Barcelona5:1Šahtar LP
09.12.08 Barcelona1:0Šahtar SC
01.10.08 Barcelona2:3Šahtar LP
19.09.07 Šahtar1:2Barcelona LP

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Pedri (ozljeda stražnje lože), Jules Koundé (ozljeda koljena), Frenkie de Jong (ozljeda gležnja, Robert Lewandowski (ozljeda gležnja), Sergi Roberto (ozljeda mišića).

Šahtar: Lassina Traoré (ozljeda tetive), Ivan Petrjak (ozljeda koljena).

Barcelona zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, hrvatske kladionice proglasile su Barcelonu apsolutnim favoritom u ovom dvoboju, do te mjere da se uopće ne isplati igrati na jedinicu.

Mi pak vidimo ovaj dvoboj kao pravi festival golova, u kojem će svoje prilike u pojedinim trenucima imati i gosti. Vjerujemo da će napadači obje momčadi biti raspoloženi, a posebno domaći, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz koeficijent 2.00 u kladionici bet365.

Zanimljivo svakako djeluje i oklada oba tima daju gol, na što možete dobiti 2.09 u kladionici 20bet, što bi se moglo pretvoriti u realnost, jer obrana Barcelone primala je golove i od slabijih suparnika ove jeseni.

Ako pak želite podebljati koeficijent na pobjedu Katalonaca, možete igrati okladu da Barcelona zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 1.61. U kladionici Rabona dobit ćete pak tečaj 1.66 na okladu da Barcelona zabija više od 2.5 gola na utakmici.

Kladiti se možete i da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom, uz koeficijent 1.93 u kladionici 22bet, što bi se lako moglo dogoditi jednom kad i jedni i drugi otpuste svoje kočnice.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.37 ako tipujete na Raphinhu, a ista kvota je i na pogodak Ferrana Torresa. S druge strane, na gol Oleksandra Zubkova kvota je čak 9.00, a nije nemoguće da se upiše među strijelce.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz koeficijent 5.00, što bi mogao biti plod pogreške neke od obrana, u utakmici u kojoj neće biti lako čuvati brzonoge napadače, pogotovo gostujućoj momčadi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top