Braga vs. Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W W W
  • Estadio Municipal de Braga
  • Početak: 24. listopad 21:00
Forma:
D W W W W
Braga
Poluvrijeme/kraj: 2/22.20
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini C Lige prvaka ovog utorka igra se zanimljiv dvoboj u Bragi, gdje u goste dolazi najtrofejniji europski velikan Real Madrid.

Gostujuća momčad pod Carlom Ancelottijem ganja svoju 15. titulu u Ligi prvaka, a impresivna pobjeda protiv Napolija u prethodnom kolu pokazala je da “kraljevi” neće imati nikakvih problema proći u osminu finala. No, stvari se ipak još mogu zakomplicirati u dvije utakmice koje sada igraju s Bragom.

Real ima zaista impresivnu momčad, s Judeom Bellinghamom koji je u briljantnoj formi i opravdava svaki uloženi euro u njega. Već je bezbroj puta bio čovjek odluke za madridski klub, a očekuje se da napravi nešto posebno i na ovom gostovanju u Portugalu.

U napadu se od ozljede oporavio Vinicius Junior i spreman je prijetiti s lijeve strane, dok je tu još Rodrygo koji polako izrasta u sjajnog napadača. Ancelotti ima i Joselua među ofenzivnim rješenjima pa mu neće biti problem odabrati postavu koja će igrati odličan nogomet ovog utorka.

Ostaje otvoreno pitanje hoće li u Bragi minutažu dobiti Luka Modrić. Hrvatski reprezentativni kapetan više nije prvo rješenje u svom klubu, no zna odigrati dobro kad dobije priliku. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, dok polako rastu mladi veznjaci Aurelien Tchouaméni i Eduardo Camavinga.

Dvojbe u momčadi Reala ostaju u obrani, gdje Kepa nije uvijek na samom vrhuncu među vratnicama, a i zadnja linija je znala primiti golove kakve nije smjela.

S druge strane, Braga je pod trenerom Arthurom Jorgeom puno napravila plasmanom u elitno klupsko nogometno natjecanje, no na tome nema namjeru stati.

Pobjedom protiv Union Berlina portugalska momčad pokazala je da želi u nokaut fazu Lige prvaka, a sada je na njoj pokazati se u dvobojima protiv najjačeg mogućeg protivnika. Braga je u velikoj seriji pobjeda i nada se da će se ona nastaviti, a Ricardo Horta i Simon Banza trpaju pregršt golova ove jeseni i definitivno predstavljaju najveću opasnost za madridski klub.

Braga ima vrlo iskusnu veznu liniju Pizzijem i Joaom Moutinhom, a tu su još Jose Fonte i Paulo Oliveira u obrani, spremni boriti se protiv nekih od najuzbudljivijih ofenzivaca današnjice. Sve u svemu, na stadionu Municipal de Braga čeka nas zanimljiva utakmica, u kojoj golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
Braga-nikad dosad igrali-Real Madrid

Izostanci i ozljede:

Braga: Gomez V. (ozljeda mišića).

Real Madrid: Ceballos D. (ozljeda mišića), Courtois T. (ozljeda koljena), Guler A. (ozljeda mišića), Militao E. (ozljeda koljena).

Real zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč velikoj seriji pobjeda, kladionice u Hrvatskoj ne daju velike izglede Bragi u ovom europskom dvoboju protiv Real Madrida.

Iako smatramo da Portugalci nisu bezopasni, slažemo se da je Real u ovom trenutku u skupini C klasa za sebe. Nakon izgubljenih bodova u La Ligi protiv Seville za vikend, vjerujemo da će Ancelottijeva momčad stisnuti od prve minute i ovdje rano riješiti pitanje pobjednika. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz koeficijent 2.20 koji nudi kladionica bet365. To postaje dobitno ako Real povede u prvih 45 minuta i zadrži prednost do samog kraja.

Radi se o dvije ofenzivne momčadi koja zabijaju puno pogodaka pa ima smisla čak i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, na što možete dobiti kvotu 2.18 u kladionici 20bet.

Neki će se odlučiti i za ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz koeficijent 1.97. To bi se moglo pretvoriti u realnost, jer očekuje se da se dvoboj rasplamsa u drugih 45 minuta.

Ako tipujete na goste možete još odigrati i okladu da Real zabija u oba poluvremena, uz koeficijent 2.00, a tu je i oklada na pobjedu Reala uz više od 2.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti 1.88.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.30 na gol Judea Bellinghama, a isto ćete dobiti i na Viniciusa Juniora. S druge strane, na Ricarda Hortu tečaj je 4.50, koliko i na Simona Banzu.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.24, što možemo zamisliti u dvoboju dvije momčadi koje imaju bolje napadače od svojih obrambenih redova…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top