PSG vs. Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W L D W
  • Parc des Princes
  • Početak: 25. listopad 21:00
Forma:
L W D W W
PSG
Oba daju gol: Da1.72
Milan
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U najjačoj skupini F Lige prvaka ove srijede igra se vrlo zanimljiva utakmica u Parizu, gdje će snage odmjeriti Paris Saint-Germain i Milan.

Domaća momčad pod trenerom Luisom Enriqueom ne briljira na početku sezone, o čemu svjedoči nekoliko podbačaja u francuskom prvenstvu, kao i težak poraz od Newcastlea u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

No, PSG je i dalje moćna momčad koja u svojim redovima ima Kyliana Mbappéa, sposobnog samostalno riješiti utakmicu ako treba. S Parižanima još čeka na europski trofej, a sada kada više nema Lionela Messija i Neymara u momčadi odgovornost za golove u potpunosti je na njemu.

Pomoć u napadu Mbappé će imati u Ousmaneu Dembéléu i Randalu Kolo Muaniju, dok je tu i opasni Portugalac Goncalo Ramos, ovoljetno pojačanje iz Benfice.

Parižani imaju najviše problema u veznoj liniji, gdje su ostali bez nositelja igre. Fabian Ruiz i Vitinha sada kontroliraju sredinu terena i ostaje pitanje mogu li ravnopravno igrati s najboljima u Europi. Obrana pak također pokazuje slabosti, s Marquinhosom kao stoperom pa će Gianluigi Donnarumma na golu definitivno i ovaj put imati posla među svojim vratnicama.

S druge strane, Milan se preporodio posljednjih godina pod Stefanom Piolijem i nada se novim trofejima ove sezone. Prošle godine crveno-crni igrali su u polufinalu Lige prvaka te imaju ambiciju proći u nokaut fazu i ovaj put.

Piolijeva momčad natjecanje je otvorila s dvije 0:0 utakmice, a sada mora ubaciti u višu brzinu, kroz dva dvoboja protiv PSG-a. U tome bi joj trebao pomoći Rafael Leao, moćni portugalski krilni napadač kojeg je izuzetno teško čuvati.

Milan se pojačao otpadnicima iz Premiershipa, Robinom Loftus-Cheekom i Christianom Pulišićem, a u svojim redovima i dalje imaju iskusnog Oliviera Girouda, spremnog iskoristiti bilo kakvu priliku koja se ukaže pred golom domaćina.

Pioli još ima Thea Hernandeza kao opasnog ofenzivnog beka u svojim redovima, a tu je i Noah Okafor koji se pokazao kao odličan strijelac otkad je stigao iz Salzburga. U svakom slučaju, na stadionu Parku Prinčeva čeka nas vrlo uzbudljiva utakmica, u kojoj i jedni i drugi ciljaju na pobjedu…

Prethodni dvoboji:
04.01.12 Milan1:0PSG PRI
20.02.01 PSG1:1Milan LP
14.02.01 Milan1:1PSG LP
19.04.95 Milan2:0PSG LP
05.04.95 PSG0:1Milan LP

Izostanci i ozljede:

PSG: Asensio M. (ozljeda stopala), Kimpembe P. (na oporavku), Mendes N. (ozljeda mišića), Rico S. (ozljeda glave), Zaire-Emery W. (ozljeda gležnja).

Milan: Bennacer I. (ozljeda koljena), Caldara M. (ozljeda gležnja), Chukwueze S. (ozljeda mišića), Loftus-Cheek R. (ozljeda mišića).

PSG zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako pokazuje brojne slabosti ove sezone, kladionice u Hrvatskoj svejedno su proglasile Paris Saint-Germain favoritom u ovoj europskoj utakmici protiv Milana.

Mi se s tim u potpunosti ne slažemo. Smatramo da i gostujuća momčad ima sjajne ofenzivne igrače koji bi mogli doći do izražaja u ovoj utakmici. Vjerujemo da će i jedni i drugi imati odlične prilike za postizanje pogotka, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na oba tima daju gol, uz koeficijent 1.72 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla očekivati još pokoji gol više pa će mnogi odigrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici u Parizu, na što možete dobiti kvotu 1.75.

Neki će se pak odlučiti za opciju koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 2.06. To bi se lako moglo pretvoriti u realnost, s obzirom na to da niti jedni niti drugi neće srljati na početku utakmice.

Ako pak favorizirate Paris Saint-Germain, bet365 nudi dvije zanimljive opcije koje možete odigrati. Tu je oklada da PSG zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.62, a možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.75. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvom poluvremenu i zadrži prednost do završetka utakmice.

Za kraj, tu je i klađenje na strijelce. Dobit ćete 2.00 ako se kladite na gol Kyliana Mbappéa, dok je kvota 2.60 na pogodak Goncala Ramosa. S druge strane možete zgrabiti 4.00 ako tipujete na Oliviera Girouda, dok je tečaj 4.33 da će Rafael Leao biti među strijelcima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top