Feyenoord vs. Lazio – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W L W W
  • De Kuip
  • Početak: 25. listopad 18:45
Forma:
W W W L W
Feyenoord
Dvoznak: 2X1.96
Lazio
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Izjednačena skupina E Lige prvaka donosi nam ove srijede još dvije zanimljive utakmice, od kojih mnogo interesa izaziva dvoboj Feyenoorda i Lazija u Rotterdamu.

Domaća momčad pod trenerom Arneom Slotom brani naslov prvaka u Nizozemskoj, a dobro je započela i svoj nastup u elitnom klupskom nogometnom natjecanju. Feyenoord je igrao dopadljivo i protiv Celtica i protiv Atletica te se sada nada pobjedi koja bi ga približila plasmanu među 16 najboljih.

Važnu ulogu u momčadi Feyenoorda ima Luka Ivanušec. On je propustio nedavne reprezentativne nastupe i još uvijek se oporavlja od ozljede gležnja, no mogao bi dobiti minutažu barem u drugom poluvremenu, ako se stvari ne budu razvijale pozitivno za domaćina.

Ozlijeđen je i Santiago Gimenez koji je već utrpao 13 golova ove sezone u nizozemskom prvenstvu, u samo 9 odigranih utakmica pa domaćin ima problema u ofenzivi i morat će potražiti alternativna rješenja.

Brazilac Igor Paixão i Japanac Ayase Ueda mogli bi dobiti prostora u udarnoj momčadi, a Calvin Stengs i Quinten Timber bit će im podrška iz vezne linije.

Mnogo će toga za Feyenoord ovaj put ovisiti o obrani koja je slabija strana ove ekipe, s Timonom Wellenreutherom među vratnicama koji sigurno neće biti potpuno nezaposlen u ovoj važnoj utakmici.

S druge strane, Lazio pod Maurizijem Sarrijem uspješno se vratio u Ligu prvaka i može biti zadovoljan svojim dosadašnjim rezultatima. No, uspjesi su se dogodili zahvaljujući golovima duboko u sudačkoj nadoknadi protiv Atletica i Celtica, što uključuje i pogodak glavom golmana Ivana Provedela.

Rimljani se u Rotterdamu nadaju manje dramatičnoj utakmici, a u tome bi trebao pomoći iskusni napadač Ciro Immobile, zadužen za zabijanje golova među nebesko plavima.

Lazio je u svoje redove doveo i opasnog Daichija Kamadu, a tu je i Valentin Castellanos pa možemo reći da Sarri ima sasvim dovoljno kvalitetnih rješenja u svojih ofenzivi. Podrška iz vezne linije dolazi pak od Mattije Zaccagnija i Felipea Andersona, a tu je i Matteo Guendouzi koji donosi kvalitetu u sredinu terena.

U svakom slučaju, na stadionu De Kuip čeka nas otvorena utakmica, u kojoj i jedni i drugi vjeruju da imaju ono što je potrebno za dolazak do pobjede…

Prethodni dvoboji:
03.11.22 Feyenoord1:0Lazio EL
08.09.22 Lazio4:2Feyenoord EL
08.03.00 Feyenoord0:0Lazio LP
29.02.00 Lazio1:2Feyenoord LP

Izostanci i ozljede:

Feyenoord: Gimenez S. (ozljeda mišića), Minteh Y. (ozljeda zgloba), Trauner G. (ozljeda koljena).

Lazio: nema značajnih ozljeda.

Feyenoord zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za ovu utakmicu online kladionice postavile su Feyenoord kao izrazitog favorita, unatoč tome što Lazio ima više osvojenih bodova u prve dvije utakmice, a i ipak dolazi iz uglednijeg nacionalnog prvenstva.

Mi se s tim definitivno ne slažemo, jer domaći trener ima dosta problema s ozljedama, dok je rimski sastav u posljednje vrijeme u velikom usponu i vrlo motivirati pokazati se u Ligi prvaka. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada dvoznak X2 na Lazio, uz koeficijent 1.96 kojeg nudi kladionica 22bet.

Radi se o utakmici u kojoj bi se mogao igrati otvoren nogomet, zbog čega ima smisla i kvota 1.87 na okladi da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što je čest slučaj u utakmicama u kojima igra Feyenoord.

Za one koji žele dodatno podebljati kvotu tu su kombinacijske oklade iz kladionice 20bet. Izdvajamo okladu X2 na Lazio uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti tečaj čak 4.01.

Kladiti se možete i na kornere. Izdvajamo 1.72 koliko možete dobiti na okladi na više od 9.5 kornera na utakmici, što je realan scenarij u ovom dvoboju.

Tu je i klađenje na strijelce. Pa će vam kladionica bet365 dati 3.10 na gol Cire Immobilea, dok je kvota 3.50 na pogodak Valentina Castellanosa. S druge strane, dobit ćete 2.75 na gol Ayase Uede, a koeficijent je 3.25 na gol Igora Paixaoa.

Za kraj, spomenimo izdašni koeficijent 3.50 koji možete dobiti ako se okladite da će sudac ići gledati VAR analizu, što se sve češće događa u utakmicama na europskom nivou, sada kada je Uefa napokon dopustila korištenje video tehnologije…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top