Barcelona vs. Porto – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
D W L W L
  • Estadio Olímpico Lluís Companys
  • Početak: 28. studeni 21:00
Forma:
W W W L W
Barcelona
Poluvrijeme/kraj: 1/12.20
Porto
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini H Lige prvaka na rasporedu je ovog utorka izuzetno zanimljiva utakmica u Kataloniji, u kojoj će snage odmjeriti Barcelona i Porto.

Domaća momčad pod Xavijem Hernandezom u posljednje vrijeme doživjela je nekoliko bolnih neuspjeha, uključujući poraz od Šahtara u Ligi prvaka. Zbog toga se Barcelona sada mora trgnuti, kako bi zadržala prvo mjesto u grupi i izbjegla eventualne komplikacije uoči posljednjeg kola.

Katalonci cijele jeseni imaju problema s ozljedama. Barcelona je ostala do kraja sezone bez Gavija, a vjerojatno neće moći igrati ni Per Andre ter Stegen, što je još jedan bitan hendikep za Xavijevu družinu.

No, barem se oporavio Robert Lewandowski. Poljak nije na nivou na kojem je bio dok je igrao za Bayern, no svakako još uvijek može napraviti razliku na travnjaku. Ferran Torres i Raphinha još su dva važna igrača u ofenzivi domaćeg kluba, dok se u sredinu terena nakon višemjesečnog izbivanja vratio Pedri.

Barcelona se ove godine mnogo uzdala u svoje mladi nogometaše, poput Laminea Yamala i Fermina. Ovaj put će morati povući oni iskusni, od koji treba izdvojiti Frenkieja de Jonga i Ilkaya Gündogana u sredini terena, dok bi se za pokoji pogodak mogao pobrinuti Joao Felix.

Što se pak obrane tiče, tu Barcelona već dugo ima mnogo problema, s Andreasom Christensenom i Inigom Martinezom koji će morati protiv Portugalaca biti na puno boljem nivou nego što su bili prethodnih tjedana.

A Porto kojeg vodi Sergio Conceicao solidno gura u Ligi prvaka, iako nema momčad na istoj razini na kojoj je bila prethodnih godina.

Portugalci nemaju više zvučnih zvijezda u svojim redovima, osim 40-godišnjeg Pepea koji se vratio u obranu. Iranac Mehdi Taremi i Brazilac Galeno ističu se u ofenzivi, a tu je još Toni Martinez koji je zabio neke važne golove ove jeseni.

Stephen Eustáquio ključan je pak igrač sredine terena ove momčadi koja će pokušati na Olimpijskom stadionu uspostaviti ravnotežu u Barceloni, u utakmici u kojoj bi već osvojeni bod bio odličan plijen za ovu portugalsku družinu…

Prethodni dvoboji:
04.10.23 Porto0:1Barcelona LP
26.08.11 Barcelona2:0Porto SC
07.03.00 Porto0:2Barcelona LP
01.03.00 Barcelona4:2Porto LP
27.04.94 Barcelona3:0Porto LP

Izostanci i ozljede:

Porto: Gavi (ozljeda koljena), Roberto S. (ozljeda stopala), Ter Stegen M. (ozljeda leđa).

Barcelona: Carmo D. (žuti kartoni), Ivan Jaime (ozljeda mišića), Marcano I. (ozljeda koljena), Wendell (ozljeda lista).

Barcelona zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

S obzirom na kvalitetu momčadi, kao i nogometnu tradiciju, nije iznenađenje što su kladionice u Hrvatskoj proglasile Barcelonu jasnim favoritom u ovoj utakmici.

Mi se s tim ovaj put slažemo i vjerujemo da će Xavijeva momčad igrati bolje nego za vikend protiv Raya. Očekujemo da vezna linija domaćina uspostavi dominaciju od prve minute i dođe do izražaja već u ranoj fazi, zbog čega je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.20 kojeg nudi kladionica bet365. To postaje dobitno ako domaćin povede u prvih 45 minuta i zadrži svoju prednost do samog kraja.

U dvoboju ovih suparnika ima svakako smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete zgrabiti kvotu 1.71 u kladionici 20bet. Dapače, neki će odigrati i okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što ide uz primamljivi koeficijent 1.90.

Ako favorizirate Katalonce, postoje još dvije zanimljive opcije u kladionici 22bet. Možete odigrati hendikep F+2 iliti -1.5 na Barcelonu, što ide uz koeficijent 2.30, a neki će se odlučiti i za kombinacijsku okladu na pobjedu Barcelone uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti tečaj 2.17.

U ponudi je i klađenje na strijelce. Pa ćete tako dobiti 1.95 ako tipujete na gol Roberta Lewandowskog, dok je 3.10 kvota da će zabiti Joao Felix. S druge strane, dobit ćete čak 5.50 ako zabije Mehdi Taremi.

Za kraj, spomenimo i okladu na crveni karton, uz tečaj 5.00, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, u kojoj će sigurno biti trzavica, a možda i dvostrukog žutog kartona koji će nekog prerano odvesti u svlačionicu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top