Arsenal vs. Lens – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W L L
  • Emirates Stadium
  • Početak: 29. studeni 21:00
Forma:
W W D L W
Arsenal
Poluvrijeme/kraj: 1/11.90
Lens
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U skupini B Lige prvaka ove srijede igra se jedan od ključnih dvoboja, u kojem će u Londonu snage odmjeriti Arsenal i Lens.

Domaća momčad pod Mikelom Artetom zabilježila je tri pobjede dosad ove jeseni u Ligi prvaka, a jedini neuspjeh doživjela je upravo na gostovanju protiv francuskog suparnika. Arsenal se tako vrlo uspješno vratio u Ligu prvaka nakon šest godina izbivanja, a sada želi protiv Lensa potvrditi da je najbolja momčad svoje skupine.

Situacija u redovima Arsenala poboljšala se posljednjih tjedana po pitanju ozljeda. Gabriel Jesus vratio se u kadar, a svoje probleme prebrodio je i Bukayo Saka pa možemo očekivati ovaj dvojac u Artetinoj ofenzivi. Priključiti bi im se mogao i Gabriel Martinelli, dok domaći trener još ima Eddieja Nketiaha i Leandra Trossarda koja još dva sjajna napadačka rješenja.

Arsenal je mnogo dobio ove sezone dolaskom Declana Ricea u veznu liniju, a sada se od ozljede oporavio i Martin Odegaard pa ga možemo očekivati od prve minute.

Što se obrane pak tiče, londonska momčad djeluje odlično posljednjih tjedana, s Williamom Salibom kao trenutno jednim od najboljih stopera na svijetu te Davidom Rayom među vratnicama koji se potvrdio kao odlična Artetina opcija na poziciji golmana.

S druge strane, Lens je loše ušao u novu sezonu, no posljednjih tjedana pod trenerom Franckom Heiseom djeluje sve bolje. Francuzi su i dalje u igri za mjesto koje vodi u osminu finala, a eventualni uspjeh u Londonu značajno bi ih približio ovom cilju.

Lens nema skupocjenu momčad poput Arsenala, no u svojim redovima skriva nekoliko talentiranih pojedinaca. Elye Wahi vrhunski je napadač, a tu su još Adrien Thomasson i David Pereira da Costa koji mogu napraviti razliku na travnjaku.

Salis Abdul Samed još je jedan talentirani mladi igrač za kojim ima sve više interesa među bogatim nogometnim klubovima, dok se Kevin Danso i Facundo Medina brinu za čvrstinu Lensove obrane.

U svakom slučaju, Lens ne namjerava samo tako prepustiti pobjedu domaćinu na Emirates stadionu, no jasno je da će teško ponoviti senzaciju koju je ostvario u prethodnom međusobnom susretu…

Prethodni dvoboji:
03.10.23 Lens2:1Arsenal LP
22.07.16 Lens1:1Arsenal PRI
20.04.00 Lens1:2Arsenal EL
06.04.00 Arsenal1:0Lens EL
25.11.98 Arsenal0:1Lens LP

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Jurrien Timber (ozljeda koljena), Thomas Partey (ozljeda stražnje lože), Emile Smith Rowe (ozljeda koljena).

Lens: Jimmy Cabot (ozljeda koljena), Óscar Cortés (ozljeda zgloba), Deiver Machado (ozljeda aduktora).

Arsenal zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao i uvijek kad igraju klubovi iz Premiershipa u Europi, online kladionice ponudile su prilično nisku kvotu na pobjedu Arsenala.

Mi pak smatramo da taj tečaj treba podebljati, jer Artetina momčad neće dopustiti da joj se ponovi novi podbačaj protiv Lensa. Vjerujemo da će “topnici” dominirati od prve do posljednje minute te im neće trebati mnogo vremena da slome suparnika. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.90 koju nudi bet365. To postaje dobitno ako Arsenal povede u prvom poluvremenu i pobijedi na kraju.

Od ostalog, vrijedi izdvojiti okladu koju nudi kladionica 22bet, da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, uz kvotu 1.78. To je scenarij koji definitivno možemo zamisliti, kad vidimo kako Artetini igrači igraju u Europi ove jeseni.

Neki će se pak odlučiti odigrati kombinacijsku okladu u kladionici 20bet. Izdvajamo okladu na pobjedu Arsenala uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz tečaj 1.79 i lako bi se moglo pretvoriti u realnost.

Ako pak želite podebljati kvotu na trijumf domaćina, postoje još dvije opcije koje vrijedi izdvojiti. Prva je oklada da Arsenal zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 1.90, dok možete odigrati i da Arsenal pobjeđuje bez primljenog gola, što ide uz koeficijent 2.20.

Kladiti se možete i na strijelce. Pa je tako kvota 2.60 na gol Gabriela Jesusa, a isti tečaj ćete dobiti i ako tipujete na Bukaya Saku. Obećavajuće dijelu je 3.00 na Gabriela Martinellija, dok ćete s druge strane dobiti 4.00 ako poentira Elye Wahi.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđeni penal, uz tečaj 2.45, što bi se lako moglo dogoditi u dvoboju u kojem će domaći napadači Lensovu obranu povremeno dovoditi u poziciju da ne bira sredstva kako bi ih zaustavila…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top