Galatasaray vs. Manchester U. – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W L L W W
  • Rams Park
  • Početak: 29. studeni 18:45
Forma:
W W L W L
DOMAĆIN 2.60
Remi 3.75
GOST 2.55
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ključna utakmica u skupini A Lige prvaka igra se ove srijede u Istanbulu, gdje u međusobnom okršaju pobjedu ganjaju Galatasaray i Manchester United.

Domaćin pod vodstvom trenera Okana Buruka izgleda odlično u turskom prvenstvu, kao i na europskoj sceni. Galatasaray je posebno ponosan na svoj trijumf na Old Traffordu ranije ove jeseni, a ako nešto slično ponovi u petom kolu kod kuće, doći će vrlo blizu plasmanu u osminu finala.

Turski prvak do svojih uspjeha dolazi zahvaljujući momčadi punoj međunarodnih zvijezda. Tu posebno vrijedi izdvojiti Maura Icardija, dugogodišnjeg napadača Intera. Argentinac je jednako učinkovit u redovima Galatasaraya kao što je bio i u Italiji, a posebno je motiviran kad igra protiv najjačih europskih suparnika.

Galatasaray ima još nekoliko sjajnih igrača u ofenzivi, poput Hakima Ziyecha i Wilfrieda Zahe, dok veliki potencijal pokazuje i Kerem Aktürkoğlu, jedan od onih koje smo dobro upoznali u okršajima turske reprezentacije protiv Hrvatske.

Barış Alper Yılmaz također može biti izuzetno neugodan pred suparničkim golom, a tu je još Brazilac Tete koji također uživa igrati na velikoj sceni. Dodajmo im još Davinsona Sancheza u defenzivi, kao i Fernanda Musleru među vratnicama pa postaje jasno kako Galatasaray ove sezone ima momčad koja se može nadigrati sa svakim.

S druge strane, Manchester United pod Erikom ten Hagom porazom kod Kopenhagena pao je na posljednje mjesto u ovoj grupi, a sve osim trijumfa u ovoj utakmici ostavilo bi ga praktički bez mjesta u nokaut fazi Lige prvaka.

No, u posljednje vrijeme momčad ipak pokazuje znakove buđenja. Marcus Rashford malo je podigao formu, a Bruno Fernandez svojim golovima i asistencijama drži momčad pri vrhu ljestvice Premiershipa.

Tu je i Alejandro Garnacho, mladi Argentinac koji je zaista zablistao protiv Evertona za vikend. Scott McTominay pak igra vrlo dobro u sredini terena, a polako se budi i mladi Rasmus Højlund na poziciji centarfora, vrlo efikasan ove jeseni u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Sve u svemu, na stadionu Rams Park čeka nas izuzetno uzbudljiv okršaj, u kojem je ulog velik, ali golovi svejedno ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
03.10.23 Manchester United2:3Galatasaray LP
30.07.16 Galatasaray2:5Manchester United PRI
20.11.12 Galatasaray1:0Manchester United LP
19.09.12 Manchester United1:0Galatasaray LP
07.12.94 Manchester United4:0Galatasaray LP

Izostanci i ozljede:

Galatasaray: Casemiro (ozljeda zadnje lože), Diallo A. (ozljeda koljena), Eriksen C. (ozljeda koljena), Evans J. (ozljeda mišića), Malacia T. (ozljeda mišića), Martinez L. (ozljeda stopala), Mount M. (ozljeda mišića), Rashford M. (crveni karton), Sancho J. (suspenzija).

Manchester United: nema značajnih izostanaka.

ManUtd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo i očekivati, sportske kladionice ne mogu se odlučiti tko je favorit u dvoboju Galatasaraya i Manchester Uniteda pa suparnicima daju jednake izglede da dođu do trijumfa.

Mi pak smatramo kako je individualna kvaliteta ipak na strani gostiju, unatoč ozljedama s kojim se trenutno Ten Hag nosi. Forma kluba s Old Trafforda također je u usponu i ne igra mu više ništa osim osvajanja sva tri boda, što mi smatramo da će se ove srijede i dogoditi. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Manchester Uniteda, uz koeficijent 2.55 kojeg nudi kladionica 20bet.

Iako se radi o dvije izuzetno efikasne ekipe, ovaj put i jedni i drugi neće igrati otvorenog garda, jer je ulog prevelik. Zbog toga ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti tečaj 2.38.

Posebno oprezno bi se moglo igrati u prvih 45 minuta. Zbog toga će se neki odlučiti za okladu na prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz kvotu 2.42. Zanimljivo djeluje i oklada da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom, na što možete uzeti 2.01 u kladionici 22bet.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete u bet365 kladionici 2.40 na gol Marcusa Rashforda, a čak 3.75 ako tipujete na Brunu Fernandesa. S druge strane, kvota je 2.40 da će zabiti Mauro Icardi, a 4.33 na pogodak Wilfrieda Zahe.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo, jer odnos snaga Galatasaraya i Manchester Uniteda bit će još lakše detektirati jednom kad dvoboj počne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu oko 1.90 djeluje obećavajuće. No, bit će i drugih zanimljivih opcija pa imajte uključenu omiljenu kladionicu dok utakmica traje i reagirajte čim se pojavi kvota za koju vjerujete da donosi siguran dobitak…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top