Benfica vs. Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W L W W
  • Estádio Sport Lisboa e Benfica
  • Početak: 29. studeni 21:00
Forma:
D W W W W
Benfica
Oba daju gol: Da1.70
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U grupi D Lige prvaka već znamo tko ide u osminu finala, no svejedno ćemo sa zanimanjem pratiti dvoboj Benfice i Intera koji se igra ove srijede.

Domaća momčad pod trenerom Rogerom Schmidtom jedno je od najvećih razočaranja elitnog klupskog nogometnog natjecanja. Još uvijek nema niti jedan osvojeni bod, što je suprotnost viđenom prošle sezone, kada je Benfica bila ozbiljan kandidat čak i za osvajanje titule.

Portugalska momčad u međuvremenu je prodala svoje najbolje igrače, uključujući Goncala Ramosa i Enza Fernandeza pa sada igra s kadrom ograničenih mogućnosti, što se pokazalo nedovoljnim protiv europske elite.

No, tu je nekoliko zvučnih imena, od kojih posebno treba izdvojiti Angela di Mariju, krilnog napadača koji je u ovo vrijeme prošle godine bio jedan od junaka Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Naš Petar Musa također igra važnu ulogu u napadu, a tu su još David Neres i Goncalo Guedes, igrači sposobni nešto napraviti u ofenzivi u ovoj utakmici. Iskusni dvojac Joao Mario i Rafa Silva gospodare pak sredinom terena, a Schmidtu je na raspolaganju i mladi Turčin Orkan Kokcu.

Obrana se pokazala slabom točkom portugalske momčadi posljednjih mjeseci, no Nicolas Otamendi nakon pobjedničkog gola protiv Brazila prošli tjedan dolazi na utakmicu u boljem raspoloženju pa možemo očekivati čvršću Benficu u ovom susretu.

S druge strane, Inter je opravdao ulogu favorita u ovoj skupini i pod Simeoneom Inzaghijem se bez problema probio u nokaut fazu natjecanja. Nalazi se u isto vrijeme i na vrhu talijanskog prvenstva pa navijači mogu biti vrlo zadovoljni.

Momčad koja je u svibnju igrala u finalu Lige prvaka ove sezone ima ubojit napadački dvojac kojeg čine Lautaro Martinez i Marcus Thuram, a tu su još Marko Arnautović i Alexis Sanchez koji mogu pomoći s klupe.

Hakan Calhanoglu odrađuje pak odličan posao u sredini terena, a u ovoj utakmici svakako bi priliku trebao dobiti mladi Davide Frattesi, pred kojim je obećavajuća nogometna budućnost.

U svakom slučaju, na stadionu Luz nas čeka neizvjesna utakmica u kojoj i jedni i drugi ciljaju na pobjedu, a golovi definitivno ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
03.10.23 Inter1:0Benfica LP
19.04.23 Inter3:3Benfica LP
11.04.23 Benfica0:2Inter LP
25.03.04 Inter4:3Benfica EL
11.03.04 Benfica0:0Inter EL

Izostanci i ozljede:

Benfica: Bah A. (ozljeda stopala), Bernat J. (ozljeda mišića), David Neres (ozljeda mišića).

Inter: Bastoni A. (ozljeda mišića), Pavard B. (ozljeda koljena).

Inter zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što Benfica još nema niti jedan osvojeni bod u grupi, online kladionice ne mogu se odlučiti tko je favorit u ovom susretu pa daju i jednima i drugima jednake izglede da dođu do pobjede.

Mi smo sličnog razmišljanja, jer Inter će se zasigurno malo opustiti u petom kolu, a Benfica odigrati s manje grča nego u ranijim utakmicama. U takvoj situaciji napadači obje momčadi trebali bi doći do izražaja, zbog čega je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz koeficijent 1.70 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla očekivati još pokoji pogodak više, zbog čega će se mnogi odlučiti i na okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.89.

U kladionici 22bet dostupna je pak oklada da gol pada u oba poluvremena, uz tečaj 1.72, a tu je i klađenje da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti koeficijent 2.07.

Ako pak favorizirate gostujuću momčad, bet365 vam nudi čak 3.75 na okladu da Inter zabija gol u oba poluvremena, a tu je i kombinacijska oklada X2 na Inter uz više od 1.5 gola na utakmici, što ide uz kvotu 1.95, baš po ukusu opreznih igrača.

Kladiti se možete i na strijelce. Kvota je 2.87 da će zabiti Lautaro Martinez, a 3.50 ćete dobiti ako tipujete na Marcusa Thurama. S druge strane, na Petra Musu koeficijent je 3.75, a na Angela di Mariju čak 4.00.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.64, što itekako možemo zamisliti u ovoj utakmici, u kojoj koncentracija obrambenih igrača neće biti na istoj razini kao u prethodnim kolima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top