Real Madrid vs. Napoli – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Lige prvaka

Forma:
W W W D W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 29. studeni 21:00
Forma:
W L D W D
DOMAĆIN 1.86
Remi 3.90
GOST 4.10
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U grupi C Lige prvaka igra se ove srijede jedna od najzanimljivijih utakmica petog kola, u kojoj će snage odmjeriti Real Madrid i Napoli.

Domaćin pod Carlom Ancelottijem još ne zna za neuspjeh ove jeseni u elitnom klupskom nogometnom natjecanju. Real ima četiri pobjede iz četiri utakmice, a izbjegavanjem poraza protiv Napolija osigurao bi prvo mjesto, što donosi nešto lakši ždrijeb u osmini finala.

Madridski klub trenutno ima dosta problema s ozljedama. Vinicius Junior ponovo je izvan stroja, a problema s mišićem ima i naš Luka Modrić pa će vjerojatno dobiti poštedu. Ancelottiju nedostaju i različiti braniči, a izvan stroja su čak i Kepa Arrizabalaga te Thibaut Courtois na poziciji golmana.

No, Jude Bellingham se oporavio, što znači da će Real imati svog ključnog igrača na travnjaku, strijelca brojnih važnih pogodaka posljednjih mjeseci. Tu je i mladi Brazilac Rodrygo, vrlo opasan u napadu, a priliku bi mogao dobiti i Joselu.

U sredini terena glavnu riječ trebali bi voditi Toni Kroos i Federico Valverde, što je sasvim dovoljno da Real zavlada ključnim dijelom terena. U obrani pak David Alaba i Antonio Rüdiger imaju pregršt iskustva, što će im itekako trebati kako bi zaustavili opasni gostujući sastav.

S druge strane, Napoli je prošao turbulentan jesenski dio sezone u kojem ga je preuzeo novi trener Walter Mazzarri. Nakon osvajanja titule u Italiji prošle sezone situacija više nije tako bajna za klub iz Napulja, no u Ligi prvaka dobro gura i ima velike izglede proći u osminu finala.

U gostujućim redovima Viktor Osimhen i dalje predstavlja najopasnijeg pojedinca, a tu su još Matteo Politano i Giacomo Raspadori, dva talijanska reprezentativna ofenzivca koji se žele pokazati na velikoj sceni.

U sredini terena glavnu riječ nastavljaju voditi Piotr Zielinski i Stanislav Lobotka, a za dribling i kreativne poteze brine se moćni Hviča Kvarachelija, jedan od najcjenjenijih krilnih napadača današnjice.

Što se pak obrane Napolija tiče, ona je značajno oslabljena uoči ove sezone i pokazuje brojne slabosti, s Amirom Rrahmanijem kao standardnim prvotimcem i Alexom Meretom među vratnicama koji ima više posla nego u prošloj šampionskoj sezoni.

Sve u svemu, čeka nas na stadionu Santiago Bernabeu odlična utakmica, nakon koje ćemo saznati koja od ove dvije momčadi ima veći potencijal uoči nokaut faze natjecanja…

Prethodni dvoboji:
03.10.23 Napoli2:3Real Madrid LP
07.03.17 Napoli1:3Real Madrid PRI
15.02.17 Real Madrid3:1Napoli EL
30.09.87 Napoli1:1Real Madrid EL
16.09.87 Real Madrid2:0Napoli LP

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Arrizabalaga K. (ozljeda prepone), Camavinga E. (ozljeda koljena), Courtois T. (ozljeda koljena), Guler A. (ozljeda bedra), Militao E. (ozljeda koljena), Modrić L. (ozljeda mišića), Tchouameni A. (ozljeda stopala), Vinicius Junior (ozljeda zadnje lože).

Napoli: Lindstrom J. (ozljeda gležnja), Rui M. (ozljeda prepone).

Real zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Na temelju europskog ugleda i pojedinačne kvalitete, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Real Madrid favoritom u ovoj utakmici protiv Napolija.

No, kvota na jedinicu sasvim je pristojna. Očekujemo da će Ancelotti ozbiljno shvatiti ovaj dvoboj, prije nego da priliku mladima u posljednjem kolu za dva tjedna. Unatoč izostancima madridski klub i dalje je klasa više u odnosu na Napoli, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Reala, uz koeficijent 1.86 u kladionici 20bet.

Radi se o dvoboju dvije ofenzivne momčadi koji je zadnji put pretvoren u golijadu. Vjerujemo da će biti pogodaka i ove srijede, zbog čega nam zanimljivo djeluje ono što nudi kladionica 22bet, okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, što ide uz kvotu 1.90.

Ako ste pak uvjereni da će domaćin doći do sigurnog trijumfa, kladionica bet365 nudi vam dvije različite mogućnosti kako podebljati tečaj. Prva je oklada da Real zabija gol u oba poluvremena, uz koeficijent 2.62, a možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.87. To postaje dobitno ako madridska družina povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Što se klađenja na strijelce tiče, kvota je 2.62 da će zabiti Jude Bellingham, a isto ćete dobiti i na Rodryga. Zanimljivo, na pogodak Viktora Osimhena ćete dobiti manje, samo 2.50.

Za kraj, spomenimo i okladu na autogol, uz koeficijent 8.40, što je sasvim moguće u ovom dvoboju u kojem su napadači i jedne i druge momčadi u stanju natjerati suparnika na fatalnu pogrešku…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top