Wales vs. Ukrajina – Tipovi za klađenje i najava kvalifikacija za SP

Forma:
L D W D W
  • Cardiff City Stadium
  • Početak: 06. lipanj 18:00
Forma:
W D W W W
DOMAĆIN 2.69
Remi 3.07
GOST 2.92
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ostalo je još jedno slobodno mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru za europske reprezentacije, a posljednjeg putnika saznat ćemo ove nedjelje, kada će Wales i Ukrajina odmjeriti snage u Cardiffu.

Velšani pod izbornikom Robertom Pageom uspješno su izbacili Austriju u ožujku i strpljivo čekali svog protivnika, kojeg su napokon saznali u utorak kada su Ukrajinci u velikom stilu svladali Škotsku usred Glasgowa.

Dakle, Wales ima prednost domaćeg terena, no Škotima to ništa nije pomoglo pa domaćin sigurno s mnogo opreza iščekuje ovu utakmicu, u kojoj simpatije svjetske javnosti sigurno idu protivniku, zbog toga što rat i dalje bijesni na istoku.

Reprezentacija Walesa definitivno ima svojih aduta, jer Gareth Bale je i dalje u momčadi i uvijek igra bolje za svoju izabranu vrstu, nego za Real. U ofenzivi je još i talentirani Daniel James, koji je izgledao odlično na Euru prošle godine, a tu je Kieffer Moore, kao još jedan napadač zadužen za golove.

Wales u svojoj momčadi ima još Harryja Wilsona i Aarona Ramseyja, koji će pokušati napraviti razliku u sredini terena, a svakako će i obrana predvođena Benom Daviesom imati posla, u dvoboju u kojem se očekuje žestoka igra od prve do posljednje minute.

S druge strane, Ukrajina je pod Oleksandrom Petrokovom letjela po terenu u Glasgowu i ima namjere to ponoviti u Cardiffu, u utakmici koju će cijela zemlja pratiti s velikim uzbuđenjem.

U svojim redovima Ukrajinci imaju odlične igrače poput Andrija Jarmolenka i Olega Zinčenka, zvijezde Premiershipa, a odličan je u napadu i Roman Jaremčuk, čovjek koji često zabija ključne golove za svoju reprezentaciju.

Mnogi ukrajinski igrači nisu imali priliku uopće igrati službene utakmice ovog proljeća, no nije se to osjetilo na travnjaku prije par dana. Ruslan Malinovskij iz Atalante među onima je koji su ipak u natjecateljskom ritmu i možemo ga očekivati u odličnom izdanju ove nedjelje.

Što se prethodnih međusobnih dvoboja tiče, reprezentacije su igrale triput i Ukrajina još nikad nije izgubila. Ima pobjedu i dva remija, no u zadnjih šest godina ovi suparnici nisu međusobno igrali pa taj podatak ne znači mnogo.

U svakom slučaju, na stadionu Cardiff City možemo očekivati emotivnu i vatrenu utakmicu, u kojoj domaćin želi pokazati da spada među nogometnu elitu, ali Ukrajinci će igrati kao u transu i takvog protivnika je najteže pobijediti…

Prethodni dvoboji:
28.03.16 Ukrajina1:0Wales PRI
06.06.01 Ukrajina1:1Wales SPK
28.03.01 Wales1:1Ukrajina SPK

Izostanci i ozljede:

Wales: Cabango B. (ozljeda mišića)

Ukrajina: nema značajnih izostanaka.

Ukrajina zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Wales dosad odradio dobar posao u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i u normalnim okolnostima bio bi izraziti favorit na svom stadionu, Ukrajina je u strašnom naletu i trenutno je jako teško igrati protiv ove selekcije.

Nošeni ogromnom količinom domoljublja, ali i kvalitetom koju su potvrdili plasmanom u četvrtfinale Eura prošle godine, vjerujemo da će gosti prirediti još jednu senzaciju, zbog čega je naša glavna preporuka pobjeda Ukrajine, uz koeficijent 2.92 kojeg nudi kladionica 20bet.

Jedini način suprotstaviti se Ukrajincima u ovom trenutku igra je otvorenog garda, što bi Wales mogao pokušati u ovoj utakmici. Zato će mnogi poželjeti odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, za što ćete u 22bet dobiti kvotu 2.52.

Po istoj logici ima smisla odigrati oba tima daju gol, uz koeficijent 2.04, kao i da će gol pasti u oba poluvremena, za što ćete dobiti kvotu 2.17.

Što se pak strijelaca tiče, na Romana Jaremčuka je u kladionici bet365 kvota 3.10 da će zabiti gol, a 6.50 da će to biti prvi gol na utakmici. Ako zabije Andrij Jarmolenko uzet ćete koeficijent 4.00, dok je najmanji tečaj na gol Garetha Balea, 2.75.

Za kraj, spomenimo još kombinacijske oklade, koje znaju biti dobar put kako podebljati kvotu na vašeg favorita. Pa ako odigrate pobjedu Ukrajine i više od 2.5 gola u regularnom dijelu utakmice, dobit ćete veliki koeficijent 5.47, što uopće ne izgleda nemoguće u ovoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top