Hrvatska vs. Francuska – Tipovi za klađenje i najava Lige nacija

Forma:
L W D W W
  • Stadion Poljud
  • Početak: 06. lipanj 20:45
Forma:
L W W W W
DOMAĆIN 3.71
Remi 3.50
GOST 2.06
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Samo tri dana nakon teškog poraza od Austrije, hrvatska nogometna reprezentacija u Splitu igra protiv Francuske, u drugom kolu grupne faze Lige nacija.

Izbornik Zlatko Dalić u teškoj je situaciji, jer naša izabrana vrsta nikad nije pobijedila Francuze i upravo ova selekcija ju je zaustavila na putu do najvećih uspjeha, srebra u Rusiji 2018. godine i bronce u Francuskoj 1998. godine.

A sada Hrvatska izgleda puno ranjivije nego u tim slavnim danima, pogotovo u obrani gdje nema ozlijeđenog Joška Gvardiola, a i Borna Sosa je morao napustiti igru u dvoboju s Austrijancima pa će trebati mnogo krpanja zadnje linije, uoči novog reprezentativnog izazova.

Hrvatsku bi u ovom susretu trebao predvoditi Luka Modrić, koji je sigurno fizički i mentalno iscrpljen nakon pohoda s Realom na europsku titulu, a pomagat će mu Mateo Kovačić i Marcelo Brozović, koji će morati još malo podići igru u odnosu na ono što su prezentirali u petak.

Osim u obrani, Dalić ima problema i u napadu, jer ozlijeđen mu je Ivan Perišić, a pitanje središnjeg napadača nikako da reprezentacija riješi. Ante Budimir, koji je igrao odlično ove sezone u La Ligi mogao bi biti najbolje trenutno dostupno rješenje.

S druge strane, Francuzi pod Didierom Deschampsom brane titulu od prošle godine u Ligi nacija, no također su primili težak udarac na otvaranju novog turnira, porazom kod kuće od Danske.

Nije pomogao ni pogodak Karima Benzeme, po mnogima trenutno najboljeg nogometaša na svijetu, koji se vratio u francusku selekciju i itekako želi s njom osvojiti Svjetsko prvenstvo.

A u svojim redovima Francuzi imaju i Kyliana Mbappéa, kojeg će biti zaista teško čuvati, dok je u ofenzivi još i Christopher Nkunku, jedan od najtraženijih igrača na nogometnom tržištu ovog ljeta.

Ipak, nije sve savršeno u francuskim redovima, jer Paul Pogba i N’Golo Kante nisu u dobroj formi, no tu je još pregršt vrhunskih nogometaša, od kojih najviše pažnje izaziva Aurelien Tchouaméni u veznoj liniji, vrlo vjerojatno budući igrač Real Madrida.

Novost je i to što Deschamps napokon koristi oba Hernandeza, Thea i Lucasa, a klupa predvođena Adrienom Rabiotom izgleda kao da bi mogla pobijediti većinu svjetskih reprezentacija.

U svakom slučaju, čeka nas nogometna poslastica na Poljudu, u kojoj će naši morati biti posebno inspirirani ako žele po prvi put u povijesti pobijediti Francusku…

Prethodni dvoboji:
14.10.20 Hrvatska1:2Francuska ULN
08.09.20 Francuska4:2Hrvatska ULN
15.07.18 Francuska4:2Hrvatska SP
29.03.11 Francuska0:0Hrvatska PRI
17.06.04 Hrvatska2:2Francuska EP

Izostanci i ozljede:

Hrvatska: Ivan Perišić (ozljeda lista), Joško Gvardiol (ozljeda mišića), Borna Sosa (ozljeda mišića).

Francuska: Kingsley Coman (suspenzija), Rafael Varane (ozljeda tetive).

Francuska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Svakome se može dogoditi neuspjeh, ali hrvatska nogometna reprezentacija trenutno djeluje kao da ima previše problema da bi se mogla nositi s jednom od najmoćnijih selekcija svijeta, čak i uz podršku domaćih navijača.

Teško je zamisliti Daliću dostupne braniče kako se uspješno nose s francuskim napadom na Poljudu, a gosti su već u petak ispucali svoj kiks i sigurno će se uozbiljiti i igrati punom snagom. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Francuske, uz koeficijent 2.06 kojeg nudi 20bet.

Po istoj logici, svakako djeluje obećavajuće i ono što nudi Rabona, da će Francuska zabiti više od 1.5 gola, za što ćete dobiti kvotu čak 2.10, dok će neki možda odigrati i okladu na ukupan zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, za što možete dobiti kvotu 2.14.

U kladionici 22bet postoji zanimljiva oklada da gol pada u oba poluvremena, na što možete uzeti koeficijent 1.91, a na istom mjestu ćete naći i 2.88 na dosuđen penal, što možemo zamisliti u ovoj utakmici.

Za kraj, svakako spomenimo i klađenje uživo, koje će već na samom početku utakmice otkriti pravo stanje na terenu i olakšati vam put prema zasluženom dobitku. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će biti oko 2.00, djeluje vrlo obećavajuće, pod uvjetom da pitanje pobjednika do tog trenutka ne bude već riješeno…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top