Villarreal vs. Real Madrid – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
W W D W W
  • Estadio de la Cerámica
  • Početak: 07. siječanj 16:15
Forma:
W W W L W
DOMAĆIN 3.38
Remi 3.81
GOST 2.08
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je fokus prethodnih dana bio na Kupu kralja, španjolska La Liga napokon stupa na scenu, gdje će snage odmjeriti momčadi Villarreala i Real Madrida.

Radi se o pravom derbiju dvije ekipe koje su poznate po svojim europskim uspjesima, a iako nema više Unaija Emeryja na domaćoj klupi, Villarreal svejedno dobro gura i nalazi se pri vrhu španjolskog prvenstva.

Novi trener Quique Setien ima na raspolaganju iskusnu momčad koja se već dokazala protiv najboljih u Europi, s Gerardom Morenom kao vrlo efikasnim strijelcem, željnim dokazati bivšem španjolskom izborniku Luisu Enriqueu da je pogriješio što ga nije vodio na SP.

U redovima Villarreala ove sezone odlično igra i Alex Baena, koji se ubacuje iz drugog plana i zabija krasne golove, a u ofenzivi važnu ulogu igra i Nizozemac Arnaut Danjuma, još jedan koji nije dobio priliku zablistati u Kataru.

Samuel Chukwueze još je jedan igrač na kojeg će morati paziti gostujuća obrana, a iskusni dvojac kojeg čine Manu Trigueros i Dani Parejo drže veznu liniju i brinu da “žuta podmornica” uspostavi ravnotežu, čak i protiv najjačih španjolskih klubova.

S druge strane, Real Madrid pod trenerom Carlom Ancelottijem vodi mrtvu trku s Barcelonom i želi do još jednog naslova prvaka, a to će biti moguće samo ako će ekipa pobjeđivati čak i na teškim gostovanjima poput ovog.

U ekipu se vratio Luka Modrić, nakon još jednog nezaboravnog nastupa na Svjetskom prvenstvu i predvodit će veznu liniju, dok se u napadu po običaju najviše očekuje od Karima Benzeme, aktualnog osvajača Zlatne lopte i najzaslužnijeg za Realovo osvajanje Lige prvaka prošle sezone.

Realova snaga je i uspješno pomlađivanje dijela momčadi pa sada važnu ulogu na travnjaku igraju Federico Valverde, Aurelien Tchouaméni i Eduardo Camavinga u sredini terena, dok su u napadu dva sjajna mlada Brazilca, Vinicius Junior i Rodrygo.

Mali problem Realu predstavlja ozljeda Thibauta Courtoisa koji je upitan za ovu utakmicu, no na El Madrigalu možemo očekivati jaku postavu “kraljevskog kluba”, ali i motiviranog domaćina koji želi pomrsiti račune aktualnom prvaku Europe…

Prethodni dvoboji:
12.02.22 Villarreal0:0Real Madrid LL
25.09.21 Real Madrid0:0Villarreal LL
22.05.21 Real Madrid2:1Villarreal LL
21.11.20 Villarreal1:1Real Madrid LL
16.07.20 Real Madrid2:1Villarreal LL

Izostanci i ozljede:

Villarreal: Coquelin F. (ozljeda mišića), Lo Celso G. (ozljeda noge).

Real Madrid: Diaz M. (ozljeda gležnja).

Real Madrid zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za razliku od Premiershipa gdje su obično škrte na favoritima, online kladionice ponudile su prilično izdašan koeficijent na pobjedu Real Madrida u ovoj utakmici, zbog ugleda kojeg je prethodnih sezona stekao Villarreal, čak i na europskoj pozornici.

Mi vjerujemo da je ostanak bez Emeryja ipak prevelik udarac za “žutu podmornicu”, koja će se morati fokusirati na Europsku konferencijsku ligu ove sezone, dok u La Ligi teško da može do mjesta koja vode u Ligu prvaka. To bi trebala potvrditi i ova utakmica, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Real Madrida, uz koeficijent 2.08 kojeg nudi kladionica 20bet.

Posljednja dva dvoboja ovih protivnika završila su bez postignutih golova, zbog čega će mnogi poželjeti odigrati na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, na što ćete dobiti kvotu čak 2.33.

Za one pak koji žele podebljati kvotu na trijumf gostiju, bet365 nudi dvije zanimljive opcije. Prva je pobjeda Reala bez primljenog gola, uz tečaj 4.00, dok ćete na okladu poluvrijeme/kraj 2/2 dobiti 3.25, što znači da Ancelottijeva momčad mora povesti u prvih 45 minuta i zatim zadržati prednost do samog kraja.

Što se pak strijelaca tiče, na gol Karima Benzeme dobit ćete 2.05, dok je kvota na pogodak Viniciusa Juniora nešto veća, 2.62. Da će s druge strane zabiti Gerard Moreno koeficijent je 3.00, a zanimljivo da ćete na gol Luke Modrića dobiti čak 7.50, iako ove sezone češće zabija nego u prethodnima.

Za kraj, spomenimo i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što kladionica 22bet nudi tečaj 2.02, što bi se lako moglo pretvoriti u realnost u ovom derbiju…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top