Milan vs. Roma – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W W D W W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 08. siječanj 20:45
Forma:
W D D L W
DOMAĆIN 1.88
Remi 3.62
GOST 4.34
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se ovog tjedna talijanska Serie A, a najzanimljiviju utakmicu ove nedjelje igraju Milan i Roma, koji će odmjeriti snage na stadionu Giuseppe Meazza.

Milan pod trenerom Stefanom Piolijem brani naslov prvaka Italije, unatoč igračkom kadru koji je nešto skromniji od onog što imaju Inter i Juventus. No, ponovo se nalazi ispred svojih najvećih rivala i polako kreće u lov na Napoli, koji drži vodeću poziciju.

U tom lovu veliku važnost ima upravo ova utakmica, u kojoj crveno-crni moraju tražiti pobjedu. U tome bi im trebao pomoći sjajni Rafael Leao, koji nije dobio zadovoljavajuću minutažu na SP-u, ali je definitivno jedan od najboljih igrača Serie A.

Portugalac će podršku dobiti u Olivieru Giroudu, strijelcu ključnih golova u završnici prošle sezone, koji je malo umoran nakon Svjetskog prvenstva, ali i dalje vrlo koristan za milanski klub.

Sandro Tonali i Brahim Diaz dva su mlada veznjaka od kojih Pioli mnogo očekuje u ovom derbiju, a tu je i ofenzivni Belgijac Alexis Saelemaekers, koji se dobro uklopio u trenutnu Milanovu formaciju.

Dodajmo tome svemu Thea Hernandeza, jednog od najboljih bekova trenutno na svijetu pa postaje jasno zašto Milan ima toliko uspjeha u Italiji posljednjih godina.

S druge strane, Roma je dovela Josea Mourinha i osvojila Europsku konferencijsku ligu, ali u talijanskom prvenstvu ne bilježi slične uspjehe.

Doduše, trenutno se nalazi blizu pozicijama koje vode u Ligu prvaka, no već dugo je vrlo neefikasna i muči se na terenu. Tammy Abraham i Andrea Bellotti izgubili su golgetersku formu, a dolazak Paula Dybale bio je veliki uspjeh klupske administracije, no zasad Argentinac ne radi značajnu razliku u velikim utakmicama.

Mourinho ima Lorenza Pellegrinija u veznoj liniji koji je odličan igrač, a tu je i Nemanja Matić, no Georginio Wijnaldum već dugo je ozlijeđen, a Leonardo Spinazzola nije više isti, otkad je na Europskom prvenstvu doživio tešku ozljedu.

U svakom slučaju, gostujući golman Rui Patricio mogao bi biti prilično zaposlen u ovoj utakmici, no Roma je već uzela mjeru Interu i izvukla bod u gostima kod Juventusa pa će Milan morati odigrati besprijekorno, ako želi osvojiti u ovoj utakmici sva tri boda…

Prethodni dvoboji:
06.01.22 Milan3:1Roma SA
31.10.21 Roma1:2Milan SA
28.02.21 Roma1:2Milan SA
26.10.20 Milan3:3Roma SA
28.06.20 Milan2:0Roma SA

Izostanci i ozljede:

Milan: Ballo-Toure F. (ozljeda ramena), Florenzi A. (ozljeda mišića), Ibrahimović Z. (ozljeda koljena), Messias J. (ozljeda mišića), Origi D. (ozljeda mišića).

Roma: Darboe E. (ozljeda koljena), Wijnaldum G. (slomljena cjevanica).

Milan zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Za ovaj talijanski derbi kladionice u Hrvatskoj ponudile su mnogo zanimljivih opcija za klađenje, no mi smo se odlučili ne komplicirati, jer vjerujemo da je Milanova momčad trenutno ipak u boljoj formi od svog suparnika.

Nije slučajnost što Milan brani naslov prvaka i Roma mu teško može parirati bez raspoloženog centarfora, a to je problem s kojim muku muči ove sezone. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Milana, uz koeficijent 1.88 kojeg nudi kladionica 20bet.

S obzirom na to da je riječ o talijanskom derbiju, u kojem bi Mourinho mogao “parkirati autobus” ispred svog gola, mnogi će poželjeti odigrati i na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što možete dobiti kvotu 1.81.

Ako želite još podebljati tečaj na trijumf domaćina, kladionica bet365 nudi koeficijent 3.00 na okladu da Milan pobjeđuje bez primljenog gola, a tu je i oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 2.87, što znači da crveno-crni moraju povesti u prvih 45 minuta i zadržati prednost do samog kraja.

Što se klađenja na strijelce tiče, da će zabiti Olivier Giroud tečaj je 2.60, dok će te uzeti 3.40 ako poentira Rafael Leao. S druge strane, na gol Paula Dybale je 4.33, koji je najizgledniji strijelac u gostujućim redovima.

Za kraj, spomenimo i okladu da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, na koju kladionica 22bet nudi koeficijent 1.90, što je scenarij koji definitivno možemo zamisliti u ovom čvrstom derbiju…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top