Verona vs. Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
D W D W L
  • MCH Arena
  • Početak: 03. svibanj 21:00
Forma:
W W W D L
DOMAĆIN 5.13
Remi 3.84
GOST 1.71
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanska Serie A ovog tjedna ima bogat program utakmica, a vrlo zanimljiv dvoboj čeka nas u srijedu u Veroni, gdje domaćin dočekuje milanski Inter.

Za ugledni gostujući sastav predvođen trenerom Simoneom Inzaghijem ova je utakmica od velike važnosti, jer ako Inter ne nastavi pobjeđivati, može se dogoditi da ostane bez svog mjesta u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Baš zbog toga crno-plavi moraju pod svaku cijenu tražiti tri boda u ovoj utakmici, s Romeluom Lukakuom koji se polako vraća u formu i zaslužuje minutažu u ovoj utakmici. Lautaro Martinez još jedno je moćno rješenje u napadu, a ne zaboravimo ni Edina Džeku koji odrađuje odličan posao otkad je stigao u milanski klub.

Kao i uvijek, jedan od ključnih igrača na travnjaku trebao bi biti Marcelo Brozović, neumorni radnik u sredini terena. U veznoj liniji velika je odgovornost i na Hakanu Calhanogluu koji se pokazao kao veliko pojačanje otkad je stigao iz redova gradskog rivala Milana.

Inter ima ponešto problema u obrani i vjerojatno neće nastupiti Milan Škriniar, no barem je jak na bekovskim pozicijama, gdje ima Denzela Dumfriesa i Robina Gosensa, uvijek spremne priključiti se napadu i asistirati za pogodak.

S druge strane, Verona se pod trenerom Marcom Zafferonijem nogama i rukama bori da postane u elitnom rangu talijanskog nogometa. Ima isti broj bodova kao i Spezia, a jedan od ova dva kluba preselit će sljedeće sezone u Serie B.

Ozlijeđeni Ajdin Hrustić i Thomas Henry definitivno će faliti domaćinu, ali Simone Verdi u napadu može napraviti probleme favoriziranom protivniku, dok Darko Lazović i Ondrej Duda predstavljaju prilično kvalitetna rješenja u veznoj liniji.

Vrijedi još spomenuti iskusnog Miguela Velosa u sredini terena, važno za stabilnost igre domaćeg sastava, dok će se mnogo u ovom susretu očekivati od obrambene linije Verone, u kojoj se dobrim nastupima ističe škotski branič Josh Doig.

Naravno, na stadionu Marc’Antonio Bentegodi najteži posao čeka Lorenza Montipa među vratnicama, u dvoboju u kojem bi domaćin vjerojatno bio vrlo zadovoljan čak i osvojenim bodom…

Prethodni dvoboji:
14.01.23 Inter1:0Verona SA
09.04.22 Inter2:0Verona SA
27.08.21 Verona1:3Inter SA
25.04.21 Inter1:0Verona SA
23.12.20 Verona1:2Inter SA

Izostanci i ozljede:

Verona: Henry T. (ozljeda koljena), Hrustić A. (ozljeda gležnja).

Inter: Dalbert (ozljeda koljena), Škriniar M. (ozljeda leđa).

Inter zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zbog delikatne situacije u kojoj Veroni očajnički trebaju bodovi, kao i brojnih posrtaja Intera tijekom sezone, kladionice u Hrvatskoj ponudile su na gostujućem sastavu veći tečaj nego što se moglo očekivati.

Istina je da je Inter uništio bezbroj listića hrvatskih igrača ove sezone, no Inzaghijeva momčad uspjela se konsolidirati posljednjih tjedana. Jako joj je stalo zaigrati u Ligi prvaka sljedeće sezone i ima kvalitetu na svojoj strani pa je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Intera, uz koeficijent 1.71 kojeg nudi kladionica 20bet.

Radi se o utakmici u kojoj mreže sigurno neće mirovati, zbog čega ima smisla igrati i na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uloviti kvotu 2.10 u kladionici bet365.

Ako želite podebljati tečaj na gostujućoj momčadi, postoje još tri opcije koje možete koristiti. Prva je oklada da Inter zabija gol u oba poluvremena, na što možete dobiti kvotu 2.75. Druga opcija je oklada na pobjedu Intera bez primljenog gola, uz koeficijent 2.62.

Treća opcija je kombinacijska oklada u kladionici 22bet, u kojoj možete odigrati na pobjedu Intera uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete uzeti primamljivi tečaj 2.78.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.50 ako se kladite na pogodak Lautara Martineza, dok ćete uzeti 3.00 na gol Romelua Lukakua. Kvota je čak 8.00 ako tipujete da će Marcelo Brozović zatresti mrežu, a dobit ćete i izdašnih 6.00 na gol Simonea Verdija, najizglednijeg strijelca u redovima domaćina.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer još će biti lakše detektirati odnos snaga Verone i Intera, jednom kad ovaj dvoboj započne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 2.00 djeluje obećavajuće, no pojavit će se i druge zanimljive opcije. Zato imajte uključenu omiljenu kladionicu i reagirajte čim uočite obećavajući koeficijent…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top