Valencia vs. Villarreal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
W D L W L
  • Camp de Mestalla
  • Početak: 02. siječanj 21:30
Forma:
W L W L D
Valencia
Dvoznak: 2X1.70
Villarreal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U španjolskoj La Ligi gust je raspored utakmica na početku nove kalendarske godine, a ovog utorka najviše pažnje privlači dvoboj Valencije i Villarreala.

Domaća momčad pod trenerom Rubenom Barajom imala je nekoliko zapaženih rezultata u dosadašnjem dijelu sezone, no rijetko ulazi u serije pobjeda zbog čega se drži u sredini ljestvice. Ipak, na svom terenu Valencia igra dobro pa se nada pozitivnom rezultatu u ovom derbiju.

Baraja u svojim redovima ima nekoliko ozbiljnih nogometaša. Vrijedi izdvojiti Huga Dura u napadu, strijelca 7 golova u španjolskom prvenstvu ove sezone koji će pokušati poentirati i na otvaranju 2024. godine. Tu je još i mladi Diego Lopez koji vješto koristi svoju minutažu, a u ofenzivi djeluje i Roman Jaremčuk, iskusni Ukrajinac koji uvijek može ući s klupe i zabiti.

Fran Perez i Javi Guerra dva su mladića koji djeluju u sredini terena “šišmiša” i odlično napreduju ove sezone, a tu je i Pepelu koji se pokazuje jednim od ključnih igrača Valencije u veznoj liniji.

Što se pak obrane tiče, tu su neka poznata imena poput Gabriela Pauliste i Josea Gaye, dok se među vratnicama nalazi Gruzijac Giorgi Mamardashvili koji je zasjenio sve druge opcije i čvrsto drži “jedinicu” u redovima Valencije.

S druge strane, Villarreal pod vodstvom trenera Marcelina ove sezone nije tako visoko na ljestvici kao što smo navikli, a razlog su prije svega brojne ozljede.

Izvan stroja je Gerard Moreno, najbolji napadač “žute podmornice”, a trener ne može računati niti na mnoge druge. No, oni koji igraju u posljednje vrijeme pokazuju zavidnu formu pa se ovu momčad nikako ne smije podcijeniti.

Vrijedi izdvojiti Norvežanina Alexandera Sørlotha koji redovito zabija u španjolskom prvenstvu, a tu je i veteran Jose Luis Morales koji proživljava drugu mladost otkad je potpisao za Villarreal.

U sredini terena Dani Parejo i Manu Trigueros još uvijek vuku konce, dok se Alfonso Pedraza ubacuje prema naprijed i može napraviti razliku na travnjaku. Alberto Moreno i Raul Albiol zvučna su pak imena u obrani pa možemo reći da Villarreal unatoč svemu dolazi na stadion Mestalla kao potpuno ravnopravan suparnik domaćinu…

Prethodni dvoboji:
03.05.23 Valencia1:1Villarreal LL
31.12.22 Villarreal2:1Valencia LL
19.04.22 Villarreal2:0Valencia LL
30.10.21 Valencia2:0Villarreal LL
16.07.21 Valencia3:2Villarreal PRI

Izostanci i ozljede:

Valencia: Almeida A. (ozljeda mišića), Correia T. (crveni karton), Diakhaby M. (žuti kartoni).

Villarreal: Baena A. (žuti kartoni), Comesana S. (žuti kartoni), Coquelin F. (ozljeda koljena), Foyth J. (ozljeda koljena), Gabbia M. (ozljeda glave), Moreno G. (ozljeda lista), Pino Y. (ozljeda koljena), Suarez D. (ozljeda mišića).

Valencia zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Zbog situacije na ljestvici, kao i stanja s ozljedama kladionice u Hrvatskoj odlučile su u ovoj utakmici proglasiti Valenciju favoritom protiv Villarreala.

Mi se s tim ne slažemo, jer smatramo da je iskustvo na strani gostujuće momčadi, pogotovo u sredini terena. Vjerujemo da će Marcelino unatoč ozljedama pronaći taktiku koja neće odgovarati mladoj domaćoj družini, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na dvoznak X2 na Villarreal, uz koeficijent 1.70 u kladionici 22bet.

Mnogi vjeruju da bi se ovaj derbi mogao pretvoriti u pravu rovovsku bitku, u kojoj bi jedan ili dva poteza mogli odlučiti pobjednika. Zato zanimljivo djeluje i oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu 1.95 u kladionici 20bet.

Neki će se iz istog razloga odlučiti i za okladu prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz tečaj 2.20. Vrijedi još izdvojiti i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz koeficijent 2.08 i lako bi se moglo pretvoriti u realnost.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, kladionica bet365 nudi 3.50 na gol Alexandera Sørlotha, dok ćete dobiti 4.00 ako tipujete na Josea Luisa Moralesa. S druge strane, tečaj je 2.87 na Huga Dura, a 4.00 ako odigrate na pogodak Diega Lopeza.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Valencije i Villarreala bit će još lakše detektirati jednom kad započne ovaj dvoboj. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, uz kvotu koja će se kretati oko 2.00 djeluje obećavajuće, no bit će i drugih zanimljivih opcija. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu za vrijeme utakmice i reagirajte čim uočite kvotu za koju vjerujete da sigurno prolazi…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top