Tunis vs. Francuska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Svjetskog prvenstva

Tunis
Forma:
L D W L W
  • Education City Stadium
  • Početak: 30. studeni 16:00
Francuska
Forma:
W W L W L
Tunis
Prvo poluvrijeme: X2.29
Francuska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove srijede igra se završno kolo skupine D Svjetskog prvenstva, s utakmicom Francuske i Tunisa koja je na rasporedu u Al Rayyanu.

Iako ima velikih problema s ozljedama, francuska reprezentacija pod Didierom Deschampsom prva je od svih izborila plasman u osminu finala, zahvaljujući dvjema pobjedama protiv Australije i Danske, kojima je osigurala prvo mjesto u svojoj grupi.

Možda na travnjaku nema Karima Benzeme i Christophera Nkunkua, no aktualni prvaci svijeta pronašli su kvalitetne alternative, a ključnu ulogu igra Kylian Mbappé koji je već postigao tri gola na turniru i upisao asistenciju, što ga čini jednim od najuspješnijih igrača na SP-u.

Mbappé je podršku dobio u pouzdanom Olivieru Giroudu, koji je iskoristio izostanak zvučnih zvijezda i ponovo odrađuje dobar posao u napadu, a do prostora je došao i Ousmane Dembelé, koji se nada napokon potvrditi svoj veliki potencijal na ovom turniru.

Među igračima koji su zablistali u Kataru svakako je i Adrien Rabiot, koji uopće nije igrao prije četiri godine u Rusiji, a povjerenje trenera opravdao je i mladi veznjak Reala Aurelien Tchouaméni, koji predstavlja budućnost ove reprezentacije.

No, u završnom kolu grupne faze mnogi od spomenutih igrača vjerojatno će dobiti odmor, uoči nokaut utakmica, a u prvi plan bi mogli doći Marcus Thuram, Youssouf Fofana i Eduardo Camavinga, kao talenti kojima će dobro doći iskustvo igranja na Svjetskom prvenstvu.

S druge strane, Tunis se pod izbornikom Jalalom Kadrijem još uvijek nada plasmanu u osminu finala, no nakon bolnog poraza od Australije to će biti jako teško pretvoriti u realnost.

Tunižani još uvijek čekaju na prvi postignuti gol na turniru, a unatoč solidnoj igri protiv Danske čini se da nemaju ono što je potrebno da bi efikasno igrali na ovom nivou. Issam Jebali u napadu promašuje velike prilike, a Naim Sliti i Youssef Msakni nisu puno bolji pa bi već i jedan pogodak na ovom SP-u bio zadovoljavajući uspjeh za tunisku reprezentaciju.

U svakom slučaju, bit će to dvoboj na stadionu Education City u kojem ulog zapravo i nije velik, zbog čega ne možemo očekivati pretjerano žestok tempo utakmice…

Prethodni dvoboji:
30.05.10 Tunis1:1Francuska PRI
14.10.08 Francuska3:1Tunis PRI
21.08.02 Tunis1:1Francuska PRI

Izostanci i ozljede:

Tunis: Taha Yassine Khenissi (ozljeda mišića).

Francuska: Lucas Hernandez (ozljeda koljena), Karim Benzema (ozljeda bedra), Christopher Nkunku (ozljeda koljena), N’Golo Kante (ozljeda tetive), Paul Pogba (ozljeda koljena).

Francuska zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč tome što postoji velika razlika u kvaliteti između reprezentacija Francuske i Tunisa, ove srijede motiv je na strani autsajdera, dok je Deschampsu najvažnije odmoriti ključne pojedince i sačuvati ih od ozljeda.

Zbog toga bi se ova utakmica mogla igrati prilično oprezno, pogotovo u prvih 45 minuta, kada Tunižani sigurno neće jurnuti na sve ili ništa, a ni Francuzima se neće žuriti dotući protivnika. To je razloga zašto je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 2.29 kojeg nudi kladionica 20bet.

U takvom ozračju teško je vjerovati u golijadu, zbog čega ima smisla i odigrati na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, na što ćete dobiti kvotu 1.81. Isto tako, primamljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, tečaj 2.11 da će u drugom poluvremenu pasti više golova nego u prvom.

S obzirom na neefikasnost Tunisa, mnogi će poželjeti odigrati i okladu koju nudi bet365, na pobjedu Francuske bez primljenog gola, uz koeficijent 2.37, a možemo zamisliti i dosuđen penal, uz kvotu 2.79, kojeg još nismo vidjeli u ovoj skupini.

Radi se o utakmici u kojoj će neki pokušavati pogoditi i točan rezultat. Dvije najizglednije opcije su rezultat 0:1, uz tečaj 5.80 i rezultat 0:2, uz tečaj 6.40 u kladionici Rabona, dok niti rezultat 0:0 uz kvotu 9.80 nije potpuno nemoguć.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce, jer dobit ćete 3.00 ako zabije Marcus Thuram, dok je kvota 3.20 na pogodak Antoinea Griezmanna, od kojeg se očekuje da dobije minutažu u ovom susretu. S druge strane, koeficijent je 6.00 na gol Issama Jebalija, koji je najizgledniji strijelac Tunižana, iako je izuzetno sklon promašajima na ovom turniru…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top